Ekrü ruhához milyen színű tömött menyasszonyi csokor illik? Képeket is szívesen fogadok:). (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem idén tavasszal lesz az esküvőm. Csokor kérdésben nem volt nagy választék, mikor az angol oldalakon rábukkantam a brossokból készült csokrokra, rögtön tudtam, hogy nekem ilyen KELL... Már el is készítettem. Ha valakit érdekel szívesen küldök képet. A ruhám nekem is ekrü színű lesz, és ez visszaköszön a csokorban is, mert az alja ilyen színű szalaggal van bevonva...
Szép napot mindenkinek!
halvány zöld
halvány lila
én fordítva mondanám
-ekrü ÉS visszafogott ruhához merész és burjánzó vörös rózsacsokor
- ekrü és csini/szexi/modern ruhához rózsaszínes-pirosas-fehér-rózsaszín cirmos csokor (de inkább nem rózsa, hanem valami izgalmasabb virág)
- ekrü és extravagáns ruhához tuti fekete, erőteljes csokrot csinálnék, de csakis műsorral: dobálás, aláfestő zene megrendezve, fazon, szín, és vőlegényi egyetértés összeigazítva. :)
ekrű az tulajdonképpen fehér nem?
ahhoz meg szerintem bámilyen jó bár én a korábbi kettő közül választanék:)
inkább azt nézném meg milyen fazonú a ruha..
azért nem csak a ruha színe, de a fazonja is meghatározó :)
mondanám egy vörös rózsa marokcsokor, de ha nagy, bő, a ruha, akkor elvész, viszont ha kis kecses, vékony, akkor jó lenne hozzá :D
Ne legyen teljesen fehér, vagy vajszínű, mert a fotókon nem fog látszani a virág.
Nekem vörös rózsából lesz a csokrom.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Milyen frizura ill. kiegészítők illenek ehhez a menyasszonyi ruhához?