Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
1 hét kipipálva!!:))
Kellemes pihenést mindenkinek!!!
En akkor osszesen ettem 1200 kaloriat, mert volt mit leegetnem magamrol.
Szerintem a pure cardio, illetve a csutortoki recovery melle ferhet be sulyzos edzes, a tobbiben, pl. plyometrics, eleg sok fekvotamasz van, azokkal egyutt szerinte tul faraszto meg egy sulyzos edzes is. Egy napot mindenkeppen kell pihenni, regeneralodni.
Mezitlab semmikepp ne csinald, mert szetmegy a bokad, izuleteid.
Az Asylumos letrara gondolsz? Fenn vannak a pontos meretei neten, siman otthon meg lehet csinalni, ha kicsit kreativ vagy. :-)
Szia! Nem láttam, hogy nekem írtál :)
Tavaly amikor Insanityztem, életem legjobb formájában voltam, amit mindenki észrevett. Ősszel és télen abbahagytam..hát amikor visszanézem a nyári képeket, bizony fáj a szívem az akkori izmaimért :) Szuper volt úgy ...vásárolni például, hogy nem kellett ügyelni a hurkákra :)
És a legjobb, hogy tudom, pár hét és újra formába lendülök, tavaly is 1 hónap után megiícsértek az ismerőseim :)
Mindent bele :D
Pure cardio is kész, de volt ahol meg kellett állnom....ehhez kondi kell!
Baromira idegesít, hogy iszonyat melege van cipőben a lábamnak....zavar nagyon!De mezitláb nem merem csinálni.Tud valaki stabil sportszandált erre a célra?
Köszi
Na fit test kész!huuuuuuuuuuuuuu
Adatok: 58-57-84-37-13-17-23-65. Ez milyennek számít?
1-2 gyakorlatnál másodpercekre meg kellett állnom:(((
Halihó !:)
Na én eredetileg úgy terveztem, hogy hétfőn kezdem az insanityt, ezért nem csináltam fit testet, hanem abs volt hétfőn próbaként, viszont keddtől az órarend szerintieket letoltam naponta és azon gondolkodom,hogy ez lesz az első hetem inkább.Olyan izomláz van a combomban, vádlimban!! Fi testet meg kéne csináljam valamikor....de mikor???tegnap a recovery után letoltam 35 perc csípő-popsi edzést még....
Én eddig futottam kb 2 naponta 10 km-t, ez hiányzik...súlyzóztam nagyobb súllyal....ezekhez nincs mellette energiám, de hiányoznak!! Az Insanityt akkor tudom csak csinálni, mikor elalszik a másfél éves lányom(12-13 körül), sulyzózni csak akkor tudnék mikor apja itthon van, futni meg amúgy is csak este 6 után szeretek(nyáron este 10-kor:))))............egy alsó és egy felsőtest sulyzós edzést ti melyik napra illesztenétek be fixként hétfőtől-péntekig??(aki már jobban ismeri az insys terhelést, talán tudja melyik napok könnyebbek....)illetve egy késő esti futást mondjuk? Vasárnap pihi.
Tudom sokat akarok, de én a nagyobb súlyoktól formásodtam eddig a legjobban. Insybe viszont nincs kihagyás.Az lesz most az elsődleges.
Asylumokba is belenéztem.....valaki tudja hol lehet beszerezni azt a kihúzhatós valamit, amin ugrabugrálnak? Jó lenne e célra a járólap, de nincs annyi hely a fürdőben, konyhában:)))) Persze az asylumig el kell jutni:)
158 cm magas(ami alacsony:)))))) és 51,7 kg vagyok jelenleg.
Cél az alakformálás, zsírégetés onnan ahol még van:))
Szerintem se lehet igazán hozzászokni :)
jaja, durva az a 3 gyakorlat a végén, de nekem nem a karomra megy rá főleg, hanem a lábamra! Az nem szokta bírni, na meg levegőt is alig kapok :)
bnoi7525: szerintem ehhez nem lehet hozzászokni :D Csak rajongani érte, amikor végzek, zuhanyzás után nézem, hogy mi is lesz holnap és már várom pedig úgy elvagyok fáradva, mint a dög :D
Kata7555: régebben csináltam a max-os edzéseket, nem terv szerint, össze-vissza, de sosem fáradt el annyira a karom, mint a "sima" Plyo alatt :D
A végén ennyi: in-out-in-out. MOND MÁR AZT A TETVES VISSZASZÁMLÁLÁST :D:D
Én is kinyomtattam és jelölöm az elvégzett edzéseket! Szilntén felírtam én is az első és a 2. Fit test eredményeit, sőt, a méreteimet is. A gyakorlatokban én is mindenhol fejlődtem :) pár centi is lement.
Hajrá Neked is!!!
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok