Nád kerítés tapasztalatok? (tudásbázis)
Például milyen fajta sövény?
Mert nézegettem ezt a csodasövényt ami viszonylag olcsó hamar megnő,és elég sűrűn is kellene formára nyírni.
És melyik futó az amelyik télen is szép?
Nektek milyen van?
Köszönöm a hozzászólást! :)
Nekünk nincs, csak többeknek a szomszédok közül. Először nekem is tetszett, de állandóan letépi a szél, kikezdi valahol, mostanában ugye nem éppen kis szellők vannak. Nem tudom, hogy le kell-e, lehet-e kezelni vmivel, lazúr, vagy hasonló, de azt látom, hogy kezeletlenül marha gyosan megcsúnyul a naptól.
Sztem szebb drótkerítés mellé vmi kerítésmagasságig növő növény, esetleg tuja, sövény, vagy vmi olyan futó, ami télen is szép.
Én lebeszélnélek a nádról.
Akkor még jó,hogy megkérdeztem a manust!
Amúgy nem is értem miért kell megkérdezni,nem akarom én hogy fizesse a kerítés felét.
Na a kukkoló,azért találta volna ki? :)
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: Kis telkemre szeretnék új kerítést. Nézegettem különböző helyeken drótkerítést. Közben megtetszett a nád..
Megkérdeztem a szomszédot (mert állítólag ilyenkor kell!?) Ő azt állítja,hogy a nádkerítés "berekeszti" a telekre a meleget ezért nem ideális,nem fog úgy átfújni a szél.
Nos van valakinek hasonló tapasztalata,vagy csak kukkolás szempontjából mondhatta ezt? :))
További ajánlott fórumok:
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Kinek kell kerítést csináltatni?
- Ma hajnalban a kerítésünkre egy szatyorban fel volt...
- Melyik faanyag a legjobb kerítésnek?
- Milyen növényt futtassak fel a kerítésre ami nem mérgező?
- Belátásgátló új kerítés. Miből érdemes csinálni?