2011 februári babák (beszélgetés)
bizom benne, hogy majd felvidítotok néha!
itt még az idő is olyan, hogy i sem tudunk menni a házból, szélvihar van, remélem javul az idő és akkor nagyokat csavargunk holnaptól a kiscsajjal, engedélyt kaptam hogy magamra költsek egy kis pénzt, kozmetikus, körmös miegymást szeretnék, mert megyünk 3 hét múlva nyaralni
szia mindenkinek!
csend-rend fegyelem van nálunk.elmentek a vendégek, elvitték a fiam nyaralni, a párom maszekolni 10 nap.én meg azóta bőgök, még jó hogy Zsömike itt van.
Ilyet én a paradicsomos sztori óta nem merek, félek, hogy ráborítom:)
Bmeg, a szomszéd nekiállt rotálni. Alig várom a csendrendeletet, remélem itt is bevezetik. 7végén nincs rotálás, fűnyírás, fúrás faragás!!!
Igen és nekem is fáj. Most iszok egy újabb adag 3 in 1-et, hátha jobb lesz.
Ja, rátett még egy lapáttal. Az előbb megszólalt, hogy angolozhatnál is néha. Mostanában nem foglalkoztál a nyelvvel. Pfff. Mert olyan rohadt sok szabadidőm van és egész nap csak a hátsóm meresztem. A szagdolival sem tudok foglalkozni mert mindig van valami, erre tessék. Asszem ma már nem szólok hozzá.
Ne is mondd...:S
Délben úgy ettünk, hogy a párom és az unokaöcsém ebédelt, én etettem Domit. Mikor végeztek, odaültem az asztalhoz, hát az 5. falatnál már mondta az emberem, hogy egyél gyorsabban anyu, mennénk ki az udvarra dolgozni:@:@ Hát ***!! Inkább kicsillagozom amit gondoltam és mondtam! Nehogymár 5 percig ne ehessek nyugodtan.
Persze utána mikor altattam Domit, a tetőtérben fúrtak faragtak, már nem volt sürgős az udvar, én meg zajban nem tudtam aludni:(
Szétesik a fejem, szerintem nemsokára eső lesz. Máshol is ilyen fura az idő?
Te is drága vagy nagyon, holnap reggel megnézzük szalkán, mert belepróbálnám a gyereket ha lehet, mert ha nem tetszik, akkor inkább adok érte én is több pénzt, csak szeressük, de ha nem lesz, akkor szólok még holnap, hátha lesz. De tényleg nagyon kedves tőletek.
Elmentem egy órára vásárolni, mert Huncsi elaludt, hát 40 percet aludt, párom 20 percet foglalkozott vele, aztán már telefonált hogy hol vagyok mert éhes. Mondom kizárt alvás előtt evett. Hazajöttem, hát persze hogy ordít mikor csak fogja az ölében, a gyerek meg hajlong a játékaiért, de nem éri el. Unatkozott a drágám.
Nem. Én nem a Tescoban vettem, hanem Pesten egy bababoltban. Az enyém az 2011es változat, extra párnázás, gumikerék, lábzsák, esővédő, tálca stb, de maga a vázszerkezet hasonló a Tescoshoz.
Lehet dönteni a háttámláját, te állítod be hogy mennyire akarod. Nekem az Espiro Vectorhoz képes sokkal könnyebb, gyerekkel együtt simán fel tudnám vinni emeletre is.
Hát nem hiába zúgtam bele :DDD _Bár ő zúgott belém előbb, jött is ezerrel Magyarországra...de legalább jó géneket örököl tőle a picúr:))
Amúgy most megint felébredt benne az apa....hogy meddig???:)