Mennyi felülést kell csinálni ahhoz, hogy sok édesség mellett is csökkenjen a has? (tudásbázis)
A zsíréget torna során a pulzust ,általában karmunkával felvisszük 130-140.es tartományba egy időre ott tajuk intenzív mozgással,majd egy lassúbb mozgással csökkentjük,és ismét felvisszük.
Ez a lassú és gyorsabb váltakozik.A tornának min. 40 percesnek kell lennie.
Ilyen zsírégető tornák pl:
Norbi Duci tréning 4 más néven Aerobzóna
Czanik Balázs CapI.
Ha ezeket beszerzed és hetente min 3x megcsiálod,közben délután már csak fehérje alapú kajcsikat eszel akkor tutti leszel:-)
Délelőtt csokizhatsz is egy keveset:-)
Szerintem felét kell annak enni, amit az előző napon elfogysztottál.
A felülés legyen annyi ami még nem megerőltető, de ez ne csak 3 napig tartson.
Sok zöldség mellett lehet csokoládét is fogyasztani.
A boldogsághormonok nem a csokoládéban vannak, hanem a körülötted lévő emberekben, csak mosolyogj rájuk és böségesen megkapod.
Ez teljesen így van, csak hozzátenném, hogy azért a a hormonok is jócskán beleszólnak. Hasi elhízásért a kortizol okolható, stressz csökkentésével lehet megszabadulni tőle. Túlhajszolt sport szintén megemeli a kortizolt, lefogy az arcod, minden, de a pocak legutoljára.
Valamint a kaja CH aránya is beleszól. Mikor lefogytam 75 kg-ra, akkor a szíjra az utoljára untángyártott lyuk jelezte a derékbőségemet.
Majd tömegeléskor visszaszedtem pár kilót, két lyukkal szélesebbre kellett venni. Visszamentem 84 kg-ig, majd jött a tavasz, leraktam a súlyzúkat, előkerült a bringa, meg a futócipő. Persze szigorúan csökkentettem a CH bevitelt, (paleo étrend), majd láss csodát, a 75 kg-kor kibökött lyuk épp jó rajtam, jelenleg 80 kg-al.
Nyilván az alacsonyabb inzulintermelés által csökkenő inzulinrezisztencia segít megszabadulni a csípőn lévő disznózsírtól.
"bár hasra van annál jobb gyakorlat is"
mit ajánlasz?
EZ így elég bizonytalan kérdés :))
Mennyi édesség?
Szerintem számold össze, hogy egy nap kb mennyi kalóriát eszel. Utána nézd meg, hogy ez mennyivel több, mint a napi kb 2000. Ezt is pontosíthatod, mert nem mindenkinek ugyanannyi a szükséglete, de kb ennyi. Ha sokkal több, akkor a szervezeted raktározni fog, tehát tornáznod kell, hogy elégesd a kalóriákat.
A felülés elsősorban a hasizmodat formálja, tehát ettől biztos szebb lesz. De ne csak hasizmot csinálj azért. Nézd meg, hogy egy edzés kb mennyi kalóriát éget el és ez elég-e ahhoz, hogy elégesd, amennyivel többet eszel.
vmi ilyesmit kellene tenned szerintem.
de pl napi 100 felülés már biztos javít valamit.
Többet, mint amennyi az édesség.
De ha fogyózni akarsz, minek eszel sok édességet???
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Mit fogsz csinálni/csináltál a hétvégén?
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Mit lehet tenni, hogy az izületi fájdalmak csökkenjenek?
- Ha magas a vércukrunk, mit tehetünk, hogy csökkenjen?