Egy mozis kis pop-corn hány kcal lehet szerintetek körülbelül? (tudásbázis)
Anno körbejártam ezt a témát. A light csak minimálisan kevesebb kalória, mint a sima vajas, ellenben legalább ehetetlenül száraz. Nem attól a 40 kalória különbségtől lesz gáz.
Az is igaz, hogy színtiszta rost. Bár a vaj, és só nem az igazi. Elvben a micros-on azt olvastam, amiből ugye 1 l lesz 10 deka magból, hogy 437 kcal.
De azt azért már megfigyeltem, hogy nem ilyen egyszerű a dolog, hogy a kalória az kalória. Úgyhogy a rosttartalma miatt bocsánatos bűnnek tekintem magammal szemben.
Zolcsika, értem én, hogy poén, de csóri malacokat sima kuko
A malacokat is kukoricával hizlalják, de ettől függetlenül a Popcorn sós 576 kcal és 36 g zsír a Popcorn vajas pedig 580 kcal és 40 g zsír / 100 gramm.
De jobb a chipsnél.
Ha már itt tartunk,csoki fogyókúra,sőt rizs kúra is létezik...
A kérdés az volt,hogy hány kalória van egy kis adag kukoricában. Erre írtad Te,hogy nincs 100-nál több.Erre válaszoltam én,hogy márpedig jóval több,a "sima" is.Nem kell ellenségeskedni,én sem tettem.
Szép napot!
Az, hogy ők a vajas sajtost mennyire saccolják, egy dolog. A pattogatott kukorica üres ballaszt. De azt hiszel amit akarsz. (feltételezem nem a natúr kukoricáról van szó, hanem az ízesítettről)
Lehet venni magában is kukoricát, már ha kalóriát akarsz spórolni.
egyébként létezik popcorn kúra is, vacsorára azt kell enni. Ők is biztosan tévednek.
Popcorn, sós 100gr Sósak, Chipsek (csak kcal) 576 0 0 0
Popcorn, vajas 100gr Sósak, Chipsek (csak kcal) 580
Tévedés!
Itthon nekem most light popcornom van és 385!!!!kalória van 100grammban! Akkor mennyi van a "rendesben"?400 fölött!!!!
További ajánlott fórumok:
- 25 nap alatt mennyit lehet körülbelül fogyni?
- Hány centi lehet körülbelül ez a személy?
- Gimnasztikai labdát szeretnék vásárolni. Érdekelne, hogy hol lehet ilyet kapni és körülbelül mennyibe kerül.
- Mennyiből lehetett a A 70-es évek elején egy 90 m2-es családi házat felépíteni körülbelül?
- 6, 5 éves kisfiamnak körülbelül 2 hónapja nőtt ki az első alsó végleges foga. Ma azt vettük észre, hogy mozog. Mitől lehet ez?
- Miskolci önkormányzati bérház ára körülbelül mennyi lehet?