Esküvő 2011 (beszélgetés)
Libamájat és lazacot nem szeretnénk. ( Bár imádjuk)
De 4-5 féle hús van felírva, amiről egyikünk sem szeretne lemondani. És még van 1-2 féle pörkölt is, nem beszélve az éjféli vacsoráról.
mit szeretnétek? lazacot és libamájat??? :DDD
nálunk hagyományos kaja lesz, abból nem lehet gond! :DDDD
az nagyon sok! nálunk itt siófokon a puccos helyeken ennyi!!
nekünk 4.900-6500 között lesz, valszeg 5.550 fejenkén!
annyit nehogy kifizess! a pia az kb. 2500 ft-ra szokott kijönni, de mi pl. bevihetjük az összes piát! mindent! úgyhogy majd a végén megmondom mennyi fogyott4 :DDD
Ti mennyit számoltok vacsorára / fő?
Mert amiket eddig néztem 10-12000ft/ fő és abban nincsen benn az alkohol. :D
Én egy nagy habos-babos királylány ruhát szeretnék. :)
Mori Lee, Demetrios vagy Eddy K. Ezek jöhetnek szóba.
ez tényleg nem olyan rossz ár! De nekem túl sok a rizikó! szép a ruha az biztos, de majd nézelődök itthon! azért a linket eltettem! :DDDD
Te milyen ruhát szeretnél?
de amúgy nézz szét a neten, mert 50 ért lehet venni már egész szépeket!
én vmi egyszerű, A vonalót szeretnék! :D aztán majd meglátjuk milyen lesz! :DDDD
:D igazából
1. nem lesz időm ennyire utánamenni
2. nem akarok 50 rugónál drágább ruhát (ha egyszer max. 12 órát lesz rajtam...)
amúgy sem álmom a nagy, habos-babos királylányruha. ettől még megértem, h sokan olyat akarnak, csak épp én nem...
Tavaly 41000ft volt. Úgy emlékszem, h nem kellett szállítást fizetni, mert az benne van az árban. ( De nem biztos) Az alsószoknya ami rajtam volt, azt az ebay-en rendeltem. ( Ők kisebbet küldenek hozzá)
Szerintem számoljál 50000ft-al, az a biztos.
az is jó lehet! :D
tényleg a ruhád honnan lesz? Nem gondolkodtál, hogy ki kellene nézni ukrajnába? barátnőmnek onnan volt rucija, és tök jól nézett ki, egyszerű volt, de szép! és kb. 30 eFt-ba került!
hali! :D
én gondolom! :DDD várom a képet! :D és üdv közöttünk! :D
Én tavaly voltam koszorúslány és minden képen saját ruhát szerettem volna (Mori Lee-t) Aztán elkezdtem keresgélni és találtam is egy oldalt. Ugyan olyanra csinálják meg, mint az eredeti, de kérheted bármilyen színben. :) És egyáltalán nem drága. :)
Ha gondoljátok rakok fel képet, h milyen lett a ruhám.