Esküvő 2011 (beszélgetés)
a sogornöjelöltem dekorál,de joval olcsóbban mint a dekoráciosok..nemrég kezdte. igy töle kaptunk ajándékba...
vállal ilyeneket, meg az templomot is disziti, ha szabadtéri a polgári esküvö azt is ö disziti.kreativ csaj:)
nem rég volt egy lagziban, azt is ö dekorálta, nagyon szép lett, ott volt szabadtéri polgári esküvö, a székszoknyákat is ö csinálta.
ha az idö is engedi nekünk is a polgári szabadtéri lesz:)
szét dobhatod! csak azért csináltam így, hogy ha valaki saját maga akarja megcsinálni, akkor pl a képeket azonnal tudja honnan vadássza le!
de szét is dobhatod, nekem mindegy, én úgyis tudom hol keressem! :DDDDD
nagyon jókat pakoltatok fel, lányok!
Juditha79, mit szólnál, ha a kreatív esküvős albumban lévő cuccokat szétdobálnám téma szerint (köszönetajándékot a köszönetajándékos mappába, stb.)?
Csajok!
Csináltam egy kreatív esküvő albumot! tettem bele párképet, ami meghívóhoz, ültetőkártyához, menükártyához is felhasználható! remélem segít majd a saját gyártmányok elkészítésében! :D
Elküldené valaki, hogy miről is van most szó?
Igaz, még nem 100%, hogy jövőre feleség leszek, úgyhogy nem is élem bele magam, de azért kíváncsi vagyok :)
néztem jó volt nagyon! :) dekoros csinálta, vagy Ti?
én meg gyűrűpárnákat tettem fel... :D
Csajok Ti milyen buzgók vagytok! :DDD tetszik!
tök jó! :DDD
nem gond, dehogy, sőt :) szuper! (én még kommenteltem is;))
a dekort is pakold fel nyugodtan, csináltam egy Dekorációk mappát!
Csillag, meglesem! :) Én csak kattintottam egyre, ami tetszett, hogy ne a standard maradjon :P No, az szupi, megyek is, nézem! :)
Ez jó ötlet volt,mivel képeket is meg tudunk osztani. És szép lassan mindenkinek minden összeáll a fejében! :)Adelaine, várjuk! :)
sziasztok. tettem fel 2 képet, ha nem gond, a frizurához, én vmi hasonlót szeretnék.
érdeklödnék, hogy ha titeket is érdekelne, raknák fel képet az eljegyzési dekorácionkrol. mit szoltok?
egyelőre ezek vannak fenn:
- esküvő-naptár
- nászút-naptár (egyelőre még üres...bár már ott tartanánk, mi? ;))
- doksik (esküvői tennivalók, esküvői zene, esküvői idézet)
- képek (frizurák, sminkek, menükártyák, stb.)
ha bármi ötletetek van, hogy mit kellene beletenni, nyugodtan mondjátok, és megcsináljuk:)
(Mira0512: cseréltem hátteret :P :D persze bárki bármikor kicserélheti ezt is :D tök vicces :D)
de jó, meg is lesem rögtön!:)
(de mi az, h "engedelmünkkel"?! direkt azért csináltam, h minden menya szabadon írogasson/töltsön fel bele mindenfélét! úgyhogy csak nyugodtan!:)
neeem, még nincs...majd ha meglesz a hely, zenekar, majd akkor nekiállok kreatívkodni...
a postafiókot meg te is próbálgathatod magadtól, katingasd végig a funkciókat, abból tanul az ember!:)
nézted a meghívókat amiket küldtem? tök jók vannak szerintem! :)
neked már megvan hgoy milyen lesz??
na, akit érdekel a közös, menyasszonyos postafiók, az írjon privit, és megadom a felhasználónevet+jelszót:) most még nincs fent túl sok minden, de pl. az egyik saját esküvői doksimat felraktam (elég gagyi, de így legalább van mit nézni:)
ismerkedjetek a funkciókkal, én is ezt teszem:), aztán megbeszéljük a továbbiakat!:)
tök jó, most láttam kártyás megoldást is!
annyi,hogy csak egy kártya amin vmi kép van, akár rólatok, akár vmi grafika, rá a szöveg és kész, mint egy képeslap! :DDDDDD tetszik! mostani fejemmel ezt csinálnám már tutira! :)))))
[link] nézzétek ez is jópofa, és könnyen készíthető :)
bánom már kicsit hogy nem ilyen egyszerűbbet választottam! de az üvegek már megvannak, ami 12eFt-ba került, tehát apa agyonverne ha nem csinálnám meg őket! :D
figyi találtam neked egy jó mutatós egyszerűen elkészíthető meghívót!
ezen a lapon az 1. meghívó tök könnyen elkészíthető, csak vmi szép selyem szalag, szép papír és nyomtató kell hozzá.... [link]
[link] ezt találtam csajok! hátha vkit érdekel! :D Patyoma ez pesti szalon, nézz szét, hátha találsz vmit!
a táblázat jó ötlet! :D
Köszönöm patyoma! Jó ez a napnyugtás dolog. Ezek szerint Te megveszed a ruhád.:)Nekem még csak egy két dolog van a fejemben, hogy mit szeretnék, de pontosan semmi... Még a színvilág sem biztos... :( Nem, hogy próbasmink stb. Én nagyon most kezdem még csak. :S
Esküvőszervezőkről tapasztalatotok, véleményetek?