2011 januári babák (beszélgetés)
Sztem beszélj a dokival és a védőnővel. A rota mondjuk szájon beadós, tehát legalább azért nem kap szurit.
Én kettőt is soknak tartok egyszerre (pláne, hogy ezek kombinált vakcinák), de ezt beszéld meg az orvossal.
Max 2 hét múlva, kicsit hülyén jön ki, mert a dokink és a védőnőnk különböző körzethez tartoznak. A DTPa, a diftéria lenne?
A rotát én nem adattam be.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne:
Mi még nem kaptuk meg a 3hós oltást csak az 1 kötelezőt,azt is 11 hetesen,mert a doktornő mindig mindent talált,hogy ne kellejen be oltani!Ezen a héten vagyunk 14.hetesek,szeretném beadatni a rota ellenit is nem vagyunk még elkésve??? A 3hóssal együtt megkapja az ingyenes prevenart is-mondjuk nem tudom mikor- ,akkor viszont nem lesz sok??
Kötelezőt kap, meg a rota 2. adagját. A kötelező az előző havi "folytatása" (DTPa + IPV + Hib). Remélem nem lázasodik be.
Nektek mikor lesz aktuális?
Szia !
Nálunk is borult kissé. Milyen oltást kap 3 hónaposan ?? Kötelező, vagy az ajánlott 2. részlete ?
Ahhh, ez nagyon kellemetlen ! Remélem már jobban vagy és elmúlt a hasmenés.
Én 2 hete célozgatok anyunak, hogy süthetne, most érkezett és megkérdezte miért vettem cukrászdából sütit. Szerinted válaszoltam ??
Sziasztok! Hogy vagytok ma reggel? Itt sajnos elég borús az ég...:(
Holnap megyünk a 3 hós oltásra, már előre parázok tőle. Andris ritkán sír, de az előzőnél olyan keservesen sírt, hogy majd megszakadt a szívem, alig tudtam megnyugtatni.
Azon gondolkoztam, hogy nyáron el lehetne kezdeni babaúszásra járni. Ti szeretnétek kipróbálni? Hallottam róla jót-rosszat egyaránt.
Jajj lányok. Életem egyik legrosszabb éjszakáján vagyunk túl. Anyós itt járt (imádom...) és hozott házilag készített sütit. Nem szoktam enni a dolgaiból de ment az erőszak, jó megkóstolom. Aha. Apával felváltva jártunk a wc-re, nekem meg olyan hasgörcsöm volt, hogy nem tudtam felállni az ágyból...tudom hülye vagyok, de arra is gondoltam h direkt csinálta! :D Azért azt csak nem...fiával nem akar kiszúrni...
Mindenesetre Botond nem eszik majd nagyisütit, ha ennyire hiányzik a higiénia...
Szép napot mindenkinek!
Képzeljétek lánykám pár napja megtalálta a lábát, azt hittem meghalok a nevetésről. Nézzétek meg ha van kedvetek.