Moksa elixír (beszélgetés)
Szia!
koszonom:) lecsokkentem az adagot.nagyon szeretnem ha elmulna a panikbetegsegem,foleg a remeges.ezek szerint lehetseges?mert emiatt azt nem tudom csinalni amit nagyon szeretek:(
És azóta is folyamatosan szedem, néha több cseppet is. Ezért írtam, hogy érdemes tanácsadót keresni. Mert a nehéz pillanatokon át tud segíteni még ha csak egy kedves szó is. :))
Szép napot mindenkinek!
Szia,
igen lehetséges és ilyenkor érdemes kevesebbet bevenni naponta 5 csepp. Reggelre és estére elosztva . Utána folyamatosan fel lehet emelni a cseppek számait.Nekem kb. 1,5-2 év kellett. Igaz a pánikbetegségre kapott gyógyszereket már egy fél, egy év után abbahagytam egyszerűen nem volt rá szükségem és azóta se kellett dokihoz mennem. Már ezért megérte szednem. :))
Sziasztok!
Lassan egy hete szedem a cseppeket.Pánikbetegségre,szorongásra kezdtem el szedni. Az lehetséges hogy a csepp brutál módon felerősítse a tüneteket?Nem hagyom abba a szedését,csak elég fura hogy így érzem magam...
Kedves Geriii,
megértelek, de a moksa tényleg működik nekem a fejbőröm volt ekcémás és azt mondták ez sose fog elmúlni, mert túl sokat idegeskedek, mindent magamra veszek kevés az önbizalmam. Tehát sok mindent helyre kellett tennie nálam a moksának. És tényleg tudta, hogy mit tegyen elsőnek helyre. Mi a legfontosabb. Csak egyszer nyugodtan gondold át, hogy biztos hogy semmi se változott. Első körbe felerősíti a tünetet és ha nagyon mélyen lakozik ami kiváltja akkor még többször visszafog menni. Nem biztos, hogy nálad a legnagyobb gond a pikkelysömör. Ja és nem tudom honnan szoktad venni a moksát, de nagyon jó tanácsadók vannak akiket még Márkus István tanított, hogy mi is az moksa és igen is tudnak segíteni pl. szedésben vagy csak mert elkeseredettek vagytok és valakivel beszélni szeretnétek. Nekem is és néha ő hívta fel a figyelmemet, hogy látod ezt is helyre tette. Nálam 20 hónap alatt szüntette meg az ekcémát. Nem tudom naplót szoktál e írni. Mert a moksa tanácsadók ajánlják.
Sziasztok!
Van esetleg valaki, aki zelebrale vasculitisre szedte a moksaelixirt? Vagy esetleg masfajta autoimmun betegsegre?
Elöre is köszi! :)
Oké, sok a 11 hónap, de fél évvel kevesebb, mint ameddig már szedted. :)
Visszafizetni nyilván senki nem fogja...
De miért is nem keresed meg akkor magát Bencze Ilonát, hátha tényleg tudna segíteni? :)
Köszönöm a lehetőséget, elvileg a [link]
oldal is azért van hogy segítsenek, ahol kérdeztem és olyan dolgokat tanácsoltak amiket kipróbáltam már ezért is kezdtem el szedni a moksát mivel más ötletem már nekem és az itten orvosoknak se volt csak annyi a válaszuk hogy együtt kell vele élni.. Barátnőmnek meg nemhogy kisebb lett volan a csomó hanem még nőtt is ugyan már hagyjuk....
Ja és a 11 hónap nálad lehet csak néhány hónapnak számít nekem az sok...garancia nincs rá hogy meggyógyít szóval... nekem ezt már senki se fizeti vissza....
"Úgy szeretném ha mondjuk a DR. ÚR felesége reagálna..."
A lehetőség megvan... lehet, hogy tud segíteni... de ha meg sem próbálod...
Én is szedem több mint egy éve, de nálam nincs ilyen jellegű probléma. Inkább lelki dolgokban segít nekem. Én a helyedben nem adnám fel, ha már csak néhány hónap kell... de te tudod.
"BENCZE ILONA TELEFONOS "RENDELÉSE"
Bencze Ilona problémás élethelyzetek, elakadások, és bármilyen Moksa Elixírrel kapcsolatos kérdés esetén várja hívásotokat kedden 17.00-19.00 óráig
+36 99/787-497 telefonszámon.
Ez a telefonszám kizárólag a megadott időpontban él."
Sajnos nekem sincs jó tapasztalatom a moksával, de mivel sokaknak bevált, így lehet azért jó :)
Én abbahagytam most, pedig még van 1-2 hétre való adag, de állandóan fáradt voltam, a teljesítményem munkahelyen csökkent (igaz elég sok munkám is volt akkor tehát az is közrejátszat a fáradtságban meg a teljesítményen). Én nem gondolom hogy a termék rossz, viszont nem akartam már ezt az állapotot, ezért abbahagytam, pedig lehet abbamarad magától, csak nem tudom mikor. Lehet tényleg kipróbálom a Bach cseppeket.
Érdekes, hogy csak ilyen kevés tapasztalatot olvashatunk itt.... Én immáron 17 hónapja szedem lent olvashattok róla hogy milyen okból(mindkét kézen ekcéma gomba 10-11 éves korom óta). Számomra felfoghatatlan hogy valakinek 3-4 hét alatt pikkelysömör hogy az istenbe tűnik el amikor én már 17 hónapja szedem napi szinten rendszeresen és mégis szinten alig javult valamit sőt, lehet inkább csak bebeszélem magamnak moksa szedése előtt pl nem volt egyik kéz körmöm se hullámos és alatt vízhólyag most meg két körmöm is olyan már vagy 8 hónapja....
Így talán talán végigszedem mostmár de sztem felesleges ha eddig nem történ igazán lényegi változás..
Barátnőm is szedte, velem együtt kezdte el amiatt, mert neki csomók vannak a mellébe ami jó indulatú elváltozás, de van egy nagyobb a többihez képest és neki 7 hónapig kellett volna szedni a moksa szerint... Ja és hogy mi változott menstruációnál megszűnt a nagy fájdalom a csomóknál de sajnos a nagyobbik csomó majdnem a duplája lett....Így, már nem fogyasztja a moksát 1 hónapja.
Na ezekre adjon valaki magyarázatot 2-ből 2-ét embernek nem hat úgy ahogy elmondták...nem kevés pénzért cserébe semmit nem kaptunk ennyi idő alatt. Sztem érthető ha mélyen fel vagyok háborodva....
Ja, és azt is meg lehet tenni az adag jobb elosztására a napon belül, hogy belecsepegteted a 10 cseppet egy másfél literes ásványvízbe, és azt a nap folyamán mindenképp megiszod. :)
(Persze egyébként ennél több vizet kell inni egy nap. :))
Nincs baj azzal, hogy 10 cseppet szedtél reggel éhgyomorra. :) Valószínűleg épp azért ajánlották most, hogy állj át napi 2x5 cseppre, mert felerősödtek a tüneteid. Nem csinálsz bajt, ha változtatsz, dőt, valószínűleg enyhülni fognak a tüneteid. :)
Aztán ha túl vagy annyi hónap Moksa szedésen, ahány éve fennáll a betegséged, akkor már valszeg csökkenteni is tudod a gyógyszert. :) Majd gyere vissza légyszi beszámolni. :)
Ne beszélj már butaságokat! A Moksa nem méreg. :)
Az, hogy nálad ez jött ki, sajnálatos, de akinél vetted, el kellett volna mondania, hogy lehet úgy is kezdeni a szedését, hogy 1 csepp az első héten, aztán hetente növelve 1 cseppel. Ha meg annyira rosszul voltál tőle, akkor abbahagyni.
Én majdnem 1 éve szedem, és bajom nincs tőle, beteg viszont nem voltam azóta. :) És más dolgok is javultak.
További ajánlott fórumok:
- Ha létezne az örök fiatalság elixírje tuti meginnám.. 🤔🤔...
- Lehet adni 2, 5 éves gyereknek Naturland Elixirium thymi compositum FoNo VII. köptetőt?
- Porc kopásra, csípőizületi fájdalomra ajánlották a csiga elixírt, de nem tudom melyik az igazi, mert sokféle van! Tud valaki segíteni?
- Hány éves kortól lehet ezt a köptetőt szedni: Elixirium thymi compositum?
- Használt már valaki miksa elixírt?
- Az Essiac rákgyógyító elixírről, teáról van valakinek tapasztalata?