Miért jó a nagy női mell? (beszélgetés)
Nekem max szoptatásnál volt jó, mert rengeteg tejem volt, de ez sem egyértelműen a mell méretétől függ.
Különben egy percig sem volt jó.
Na nem negatívkodok tovább, mert az enyém még csak nem is annyira óriási, de számomra túl nagy így is. (D kosár, sőt C-be is befér, összehajtogatva :DDD)
Ja, hagyd bent egy napra.
De ne is 2-300-at, mert az tényleg csak D kosár lesz, hanem mondjuk 400-at. Az már brutál.
És bőre hagyd a babzsákot, ne szorosra, hogy kellőképp lógjon is.
:DDD lol, nem?
Irigykednek a lányok? Hát azt soha nem tapasztaltam. Nem sok okuk lenne rá.
Zsuzsa, a kislányodnál nagyon vigyázzatok, hogy ne alakuljon ki rossz tartás emiatt. Nekem is ez a fő problémám. :((( Az úszás pl jó lenne, de megértem azt is, ha fürdőruhában végképp nem akarja magát mutogatni.
Sziasztok!
Vannak hátrányai és előnyei a nagy melleknek, ezt tapasztalom már 12 éves korom óta. Akkor nagyon zavart, hogy a tesi órán a fiúknak majd kiesett a szeme, ha futottam, ugráltam. Gyűlöltem is ezeket az órákat rendesen! Persze voltak beszólások később is, most is, de próbálok nem figyelni oda.
De ami a legjobb, hogy a vőlegényem imádja őket:-)Persze nehezebb a vásárlás, de ki kell fogni az akciókat. Én 2 hete vettem két 95E-s Tr**mph melltartót(2500Ft/db). Ennyiért a Maglódin is vehettem volna, és az nem lenne ennyire jó. Ráadásul szépek, szexisek és jól tartanak!
Nem vagyok vékony lány, de a súlyfeleslegem arányosan oszlik el rajtam, megvan a homokóra alakom, így van csípőm, derekam, mellem:-) Szerencsére, amikor fogyok nem csökken a mellméretem! Mert elég hülyén néznék ki kicsi mellekkel.
A páromnak a teltebb lányok voltak a zsánerei mindig is, így számára gyönyörű vagyok.(Még akkor is, amikor csúnyának érzem magam.)
Tulajdonképpen valahányadrészt az alakomnak, a melleimnek is köszönhetem a páromat:-)
Te jó ég! Azt hittem, ha elindítom ezt a fórumot, majd kicsit jobb lesz, és vigasztaljuk egymást, hogy nem is olyan nagy baj, hogy nagy mellünk van...
Erre fel mit látok?! Az utóbbi órákban csak negatív dolgokat írtatok! Na ne már! Valóban ennyire rossz ez az egész?
Legalább vmi jót is írjatok, csak van előnye is a nagy mellnek, vagy nem???
Lehet, k.csög vagyok, de én beviszek két garnitúrát az öltözőbe és "véletlen" összecserélem kicsi alsó, nagy felső...
Az eladók 99 százaléka nem figyel erre... ;-D
sziasztok!! de jó, hogy van véégre ilyen fórum!! most találtam rátok és nagyon örülök. azt hiszem sokatokkal hasonló problémáim voltak. de május 10én megváltozott az életem. elég nagy ciciket örököltem, talán inkább nagymamámtól, bár anya se panaszkodhat. versenyszerüen sportolok, stb de már a hétköznapi életben is nagyon hátráltattak a melleim. és persze a folytonos beszólogatások stb. nem vehettem fel olyan topot, amihez kedvem volt, mert ami másnak normális engem abban is k...ának néztek. a derekam hátam nagyon fájt. aztán megbeszéltem szüleimmel és belevágtam egy mellkicsinyítős mütétbe. kb a 45%nak mondtam búcsút, így a régi 75E, 75Fes melltartóimat lecserélhettem 75C/Dre. még ígyis van mivel "büszkélkednem" :o), de azért igy sokkal könnyebb minden. nem volt fájdalommentes a mütét, de bárki belevágna támogatom maximálisan. bármelyik pillanatban akár ujra is belevágnék, ez igy nagy könnyebbség. kérdezte az orvosom az elején, hogy biztos vagyok e benne. nagyon határozott voltam, és lassan 3hete már a szemembe is szoktak nézni, ha valakivel beszélek, nemcsak a mellemhez szólnak.
egyébként nagyon jó lenne, ha végre nem diszkriminálnák azokat a nőtársainkat, akiknek az átlagosnál kicsit nagyobb a méretük. nagyon sok helyen kerestem melltartót, és a választék egyszerüen borzalmas!! tizen évesen olyanokat kellett hordanom, amilyenekre még a nagymamám is azt mondja, öreges.. fürdöruha detto, ha kaptam 36os bugyit, a 44es felső még mindig kicsinek bizonyult..
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen?
- Miért gondolja sok nő/férfi, hogy milyen szuper, ha valakinek nagy a melle?
- Ki szereti az eredeti nagy melleket?
- Nagy mellekre szép melltartót miért nem gyártanak?
- Miért mondják nagyon sokan, hogy fiatal független nő ne állapodjon meg olyan férfi mellett, akinek van gyereke? Milyen különbségek vannak?
- Szoptatok és észrevettem, hogy hiába ürítem ki a mellemet, az egyik jóval nagyobb lett mint a másik. Tudja valaki miért? Mi rá a megoldás?