Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok mindenkinek.
vadonat uj farmal inditok es szomszedokat keresek hozza,meg csak 10szinten van
edesanyam1945-2012 -re varom jelentkezeset a szomszedoknak.sziasztok
En jegesmedvet szeretnek es tigrist !!! :)
A jegesmedvet meg tegyuk egy uj teruletre : eszaki sarkmerama :))))
Vannak fölös farmjaim 3-as 5-ös és 11-es szintűek (a legtöbb 3-as)
x30
x15
x20
x08
x19
x39
x31
x32
x25
x27
x14
Van amelyikből több is van...
Aki szeretné valamelyiket írjon privit.
Puszi: Brigi :)
Ha már jön a tél én speciel pingvninnek nagyon örülnék, még kergés cuccként is, hát még ólban... ha már kenguru, pók meg hasonló farmon nem igen élő állatok lehetnek,(igaz pók előfordulhat a pajtában, csak azt nem kell etetni... bezzeg a játékban lévőt...) akkor pingvin miért ne?
Tudom... Brigike ébredj fel :DDD
Sziasztok!
11-től.
Sziasztok
7-es piacú farmot keresek, szinttől függetlenül. Bármilyen más piacút tudok adni helyette a 14-es kivételével.
Nem hagynak nyugton.
Kíváncsi vagyok, lehet-e holló ólat építeni.
Sziasztok, megint van egy kérdésem :)
Gyapjúm hogy lehet? Mi kell hozzá?
fakata és
famanka szomszédokat keres
hurrá elötte horror.
tehát felröppenő nem sok lesz.
bár ha cseresznyénk lesz max öntöznivaló lesz a röpi, az meg nem izgat:D
Adjisten, Gazdák!
Németországról biztosan sok minden eszetekbe jut, sör, sült kolbász, Fekete-erdő, híres autómárkák, Berlin… de mostantól kezdve még egy dolog eszetekbe juthat:
a Farmerama!
A kedvenc játékotokat is bizony egy német cég készíti, ezért itt az ideje a következő ország-eventnek: ezúttal Németországba látogatunk.
2012. november 29-től december 5-ig lesz Németország a magyar gazdák vendéglátója.
Először is a német konyha igazi kulináris élvezeteivel „kápráztatnak el” bennünket, a földeken dúsan terem majd a savanyú káposzta, hozzá természetesen az elengedhetetlen sós főtt krumpli.
Azért szerencsére nyalánkság is akad: betakarításkor csokiszószt gyűjthetünk össze, valamint eredeti matrózsapkákat is, egyenesen az északi kikötővárosokból.
A németeket megszégyenítő szorgalommal dolgozó gazdák pedig igazán értékes és mókás, tipikus német ajándékokkal lesznek gazdagabbak az event végére.
Jó szórakozást kívánunk a német héthez!
A Farmerama csapata Hamburgból
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?