Borítékolás ! Mit takar? (tudásbázis)
Jófogáson hirdetik magukat!
Távmunka: 1/borítérkolás, 2/adminisztráció, lehet választani vagy mindkettőt csinálni.
E-mail cimben lévő név nem egyezett az aláírt névvel.
Ez már nekem gyanús lett.Pénzt kérnek előre?!
Kértem küldje el a cégbejegyzést.Küldött egyet,de azon nem szerepel az a a név aki nekem küldte.Gyanúsabb lett.
Kértem, küldje a szerződést és ha elfogadom utána küldöm a pénzt.Azt íra rendben, küldi.Azóta is küldi.Tehát csalás!!!
A kis piszkok!Pont azt akartam írni,hogy be kell írni a nevüket goog*eba és esetleg kidob fórumokat stb hátha van róluk vélemény.De neked előbb eszedbe jutott:)
Azért ne add fel keresgélj hátha.
Merre laksz?ha közelben akkor megkérdezhetem ismerősöm hogy ő kitől kapta/kapja nem tudom csinálja e még...??
Kérdezz rá,hogy azt mikor szándékozzák megmutatni neked.Nem tudom ez hogy működik,ugye Én ismerősön keresztül csináltam,de Én csak úgy nem ugranék bele nagyon sok a kamu.
És mit mondtak a szerződésre kiküldik postán?vagy személyesen?
Borítékolást csináltam.Még a lépcső is borítékokból állt :) az ujjaim meg a derekam kicsit fájtak már a nap végére,de végül is jó volt.Ha belelendül az ember akkor sokat meg lehet csinálni.
Annyit adtak amennyit be tudtam vállalni.
Az biztos!
És írtad a szerződést...esetleg átnézethetnéd,hogy nem e baromság.
Én már csináltam egy ismerősön keresztül akiben megbíztam és így működött a dolog.Viszont egy másik ilyen távmunka befuccsolt,foci hálókat kellett készíteni és nehéz volt megtanulni is mit hogy kell a pasi azóta se jött a cuccokért.
Nagyon meg kell válogatni az biztos!
Sajnos én még valós távmunkával nem találkoztam.
Azt hiszem itt a hoxán is van ilyen fórum.Hátha ott sikerrel jársz.
Mindenképpen kérdezz rá a részletekre!!!
Amket én néztem,az mind csak a befizetett pénzről szólt. :((
Kívánom,hogy legyen szerencséd velük.Ha bejön,nekem is megadhatnád a munka elérhetőségét. :))
Én eddig ezekkel a távmunkkákkal csak zátonyra futottam.
Amúgy a szórólapok sokszorosított példányait kellene borítékolni,miután befizetsz x 1000 ftot.
De kamu.Csak a pénzre fáj a foguk,nem valós munka,csak átverés!!!
Sajnos kihasználják a kispénzű dolgozni vágyók hiszékenységét.:((
További ajánlott fórumok:
- Pusztulnak a halak az akváriumban - mivel, hogyan takarítsak?
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Elvállalják ezt így a takarítónők?
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Milyen rendszereséggel takarítjátok a lakást?
- Otthon végezhető borítékolási munkáról mi a véleményetek?