Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra.. (beszélgetés)
:DDDD Nálunk ezt mondták: el ment az eszed??? Amikor keresztapámnak bejelentettem, hogy esküvő lesz, meg szólal: és az urad tudja?????
Ja,és apukám: remélem az unokám fiú lesz mert a sárkányvér öröklődik:DDD
vkatka! gratula!!!! keblencednek is, hogy megtette a nagy lépést és nem halogatta :-DDD
renna! én is ezt szoktam mondani...az apám az esküvö után annyit mondott a páromnak, hogy vigyed, fiam, de most szólok, nem cseregaranciás...
Sziasztok! Megjöttünk, augusztus 21. lesz a mi napunk :)
18:30-kor lesz az esküvőnk.
:-)))) persze, értem én, csak úgy írtam...nekünk azt hiszem 50 db lett különben is...de ahogy írtad, minimális mennyiségre nem is lett volna...
renna, te jövö héten ilyankor már nagyon lázban leszel!!!! de irigyellek...szólok: ne lepödj meg, a szombatból annyit fogsz érzékelni, hogy vasárnap reggel ülsz az ágyon és próbálod a párdat nézve felfogni, hogy mostmár nem pasi, nem barát, FÈRJ! Nekem tök fura volt...magyarul kimondani még most is az...nem sokszor mondtam ki...mehg párom szájából is fura azt hallani, hogy a feleségem...a meine Fraut már megszoktam...:-)
Ékszerek: ki nem állhatom őket, de azért csak vettem egy arany szinu 3 szoros láncot gyöngy izékkel diszitve. A sorok: mindegyik egyre lejjebb van. És egy picike gyongy fülbevaló. Semmi más.
Lányok, nekem muszaj volt "határidőnaplót" rakni a hűtőre!!! Már kész vagyok, hogy mikor hova és miért. Már csak 1 hét...Még hogy az anyakonyvvezető átvágott minket. Most inkabb gumislatyót vehetnék a kiscipő helyett:DDDD
A hajam is tök egyszeru lesz. Amit kinéztem az tok jo, csak ahhoz kell is hajmennyiség. Az meg nekem nincs:DDD
Szóval most vörösrefestettem vissza a hajam, és be lett melirozva. A jobb fülemhez osszegumizva egy copf, az meg lesz tupirozva, ide lesznek beleszurkálva a hajtűk (amiknek a végéől le kell csipni, mert tul hosszuak nekem). A bal oldalt pedig kis virágos hullámcsattokkal lesz kirakva. Olyan vadóc fejem volt:DDD De nagyon tetszett.
Mi is magunk csináltuk a meghivokat. Vettem A5-ös pasztel sárga papirt (ami azért keményebb), kinéztunk egy idézetet és a meghivo szövegét, átraktuk a mi adatainkkal, és kinyomtattuk. SSima fekete szinnel. semmi szines nem volt benne. Az elős oldalra ragasztottam egy ezust szinu ifju párt (hobby boltban lehet kapni), rányomtattuk, hogy "MEGHIVO", és beleraktuk az ugyanolyan pasztel sárga borítékba. A boríték bal also sarkába pedig arany szinű gyűrűt ragasztottam.
Nagyon egyszeru volt, de igy megusztuk 5000 Ft-ból..
Saját kreálmány? Na és milyen? A miénk is az volt...
Ilyen "régi típusú" papírra nyomtattuk, a férjem csinálta és elég cicomás lett. A5-ös papír, a két sarkán 1-1 galamb meg szalagok, a bal alsó sarkában egy virágcsokor meg a vers, József Attila: Óda című versének kétversszakos mellékdala... Ez azért érdekes, mert kapcsolatunk hajnalán ezt a verset kellett elemeznem a suliban és együtt csináltuk - életem legjobb dolgozata lett... :)
A szöveg meg: "Basset és férje (nyilván a rendes neveinkkel)
Nem sokára eljön a nagy nap, amikor mindazok előtt, akik fontosak számunkra, örök hűséget fogadunk egymásnak. Szeretettel meghívunk családoddal együtt 2005. szeptember 17-én 15 órakor az egri Polgármesteri Hivatal Dísztermébe, hogy velünk ünnepeljétek ezt az örömteli eseményt."
Az Esküvő újságból szedtem ezt a szöveget, mert magyar szakos létemre nem tudtam kitalálni egy normális meghívó-szöveget... Tök sokáig kínlódtam pedig vele... :S
Én az első esküvőmre a ruhámat Anyummal választottam ki. Mondjuk most is vele mentünk nézelődni és ő beszélt rá, hogy legyen új ruhám. :) Ma viszem az anyagot varratni.
Katus
Szia!
Remélem összejön amikorra szeretnétek!
Mi tegnap meghívót gyártottunk. :)
Katus
Szorítsatok, holnap (vagyis már ma) megyünk bejelentkezni az anyakönyvvezetőhöz :)
Remélem, minden úgy sikerül, ahogy szeretnénk!
Hát, muszáj lesz valahogy megoldani...
Bár most már több mint valószínű, hogy varratom a ruhámat és a varrónő az egyik barátnőm anyukája, úgyhogy nem idegen :) De ez a barátnőm nem az a tipikus esküvőről álmodozós lány, ő ebben nem lenne partner. De attól még nagyon szeretem mert hatalmas szíve van.
További ajánlott fórumok:
- Leánybúcsú szervezés, ötletek!
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?
- Esküvői szertartásra milyen ajándék illik?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Ha esküvőn, csak a templomi szertartásra hívnak meg akkor illik ajándékot vinni? Ha igen, akkor mit?
- Templomi szertartás