Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
Szia!
Nem ajánlom, ha már terhes vagy. Még ugyan a próbálkozás időszakában vagytok, de a kavitáció hosszabb folyamat. A zsírbontás nem múlik el attól, hogy elveszik a kezelőfejet a lábadtól,a kiválasztószervek dolgoznak tovább.
Azt írod, 25 kiló kb. a felesleg. A kavitáció nem így megoldás a túlsúlyra. Lokálisan, testrészekre összpontosítva bontja a zsírt, kilóban ez nem jelent sokat. Én ammondó lennék, el kell döntened a prioritási sorrendet. Vagy vársz egy évet, leadod a felesleget, vagy próbálkoztok tovább, és felfüggeszted a diétád. Nagyon hamar ki tud alakulni a diéta során egy sor hiánybetegség, ami rosszabb a babára nézve, mint a +25 kiló.
Sziasztok,tud valaki ajanlani megbizhato szalont kavitacios kezelesre nyirokmasszazzal Budapesten?
Elore is koszonok minden segitseget, velemenyt. D
Szia!
A kavitációs csomagja korrekt, a hullám masszázs lehetne 30 perc, de ne legyünk telhetetlenek. :))))))))))) Mondjuk van olcsóbb is, de szerintem megfelelő a kezelés menete. Már csak azon múlik, a kezelő jól diagnosztizál-e téged. De ezt csak személyesen lehet eldönteni. :)))))))))))
Köszönöm!
Találtam egy ilyet:
Ezen az oldalon ezerféle testkezelés van, honnan lehet tudni, hogy melyik a leghatékonyabb? Mindegyikre azt írja, hogy tuti hatás, 1-2 konfekcióméret csökkenés a kúra után.
Halihó!
Tud valaki Zuglóban vagyis inkább a Bosnyák környékén egy olyan szalont, ahol a megfelelő kezelésben részesítik az ember lányát? Köszönöm!
Alapvető különbség a lézeres és a kavitációs kezelés között, hogy a lézeres kezelés csak áteresztővé teszi a sejtfalat, míg a kavitáció meg is szünteti a sejtet magát. Sokkal kevésbé visszahízható az a terület, ahol a sejt meg is szűnik, mint az, ahol megmarad, csak kiürül.
A másik probléma ezzel a csomaggal az, hogy a jade köves kezelés igen halovány nyirokkeringés serkentő kezelésnek. MINDEN zsírbontó kezelés /legyen az bármilyen/ csak akkor hatékony, ha valahogy ki tudjuk juttatni a szervezetedből a salakanyagot. Ezen múlik. És erre a legjobb a nyirokmasszázs. Olyan kezelést keress, ahol ez a befejező mozzanat, és ez is min. fél óra. Alatta megint csak kevés a jó eredmény eléréséhez. Sokszor azért sikertelen egy egy kúra, mert nem juttatják ki megfelelően a salakanyagot a szervezetből.
A másik jó tanácsom az, hogy ne dobálj ki feleslegesen pénzt kuponokra. 100-ból talán ha 5 helyen kapsz megfelelő kezelést a kuponodért. Ráadásul szervezet és szervezet között van különbség. Ami neked megfelelő kezelés, az másnak nem, személyre szabott kezelést kell megbeszélni, egyénileg, mindenkivel. Ha a szalon nem így működik, megint csak a pénzt dobod ki feltehetőleg.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy ez a kezelés megfelelő lehet? Diéta, sport mellett is ragaszkodó dudoroktól szeretnék megszabadulni és a bőrőmnek nem árt, ha feszesedik is! :)
14 tenyérnyi terület, 4 nagy testrész fogyasztása, 8 alkalommal, lipo lézerrel.
A kezelések alatt infra jade köves kezelésben is részesítenek, hogy tested megkapja a megfelelő méregtelenítést is.
Teljesen jó a kavitáció, csak meg kell találni a szalont, ahol jól csinálják.
Ragaszkodj mindenképp a nyirokmasszázshoz, lehetőleg gépihez.
Andi, köszönöm a választ. Erre számítottam. Nem tetszett, ahogy folyamatosan a web oldalukra hivatkozott a hölgy + a fabeloshoz ragaszkodott kiegészítő kezelésként.
Valami ajánlatotok van a derék karcsúsítására? Kb 5-8 cm-t szeretnék lefaragni. A fogyókúra magában nem elég, mert itt valahogy nem akar mozdulni a felseleg
Szia!
A szalon nem megbízható, keverik a szezont a fazonnal.
Ha a gépük csak 40kzn-n működik, frekvencia állítási lehetőségre nincs mód, pedig az esetenként szükséges. A rádiófrekvencia nem nyirokmasszázs. Így annak feltüntetni is diletantizmus.
Az "ügyelj a folyadék fogyasztásra" nem pontos meghatározás, minimum 3 liter folyadéknak el kell fogynia minden nap.
Pár olyan kritérium- ami igen fontos- kimaradt az ellenjavallatok felsorolásából, így azt kell hinnem, hogy nem értenek hozzá.
Fontos lenne még tudni a kezelés időtartamát is, az sem mindegy.
Amit a legnagyobb problémának látok, az a nyirokmasszázs hiánya. Így nem szabad a kezelést elkezdeni.
Első olvasatra ezeket láttam benne, én nem javasolnám neked.
Sziasztok,
Tanácsotokat kérném a kavitációs kezelésekkel kapcsolatban.
A korral együtt kicsit megvastagodott a derekam, szívesen megszabadulnék néhány centitől - csak helyileg a derekamról. A fiamnak június végén lesz az esküvője, erre az alkalomra szépülnék kicsit. A városunkban 1 helyen van ilyen kezelés, az ára megfelelő, de nem szívesen pazarolnám az időmet, ha nem várhatok eredményt. A szalon linkje:
Hálás lennék, ha tanácsot adnátok.
Érdeklődtem már a szalonban, de rossz kérdéseket tettem fel úgy látom a fórum olvasgatása közben.
A hölgy, aki tájékoztatott nem mondott más információt, mint amit már a honlapon is olvatam.
Szia!
Fóliát kozmetikai nagykereskedésekben kapsz, már kiszolgálnak nem cégeket is. Ha a test tekercselést választod, nagyon nézz utána, nem mindegy, hogyan csinálod, szabályai vannak annak is. :))))))
Szia!
Köszönöm szépen válaszodat! :-)
Sajnos itt 40-50 km-es körzetben nincs több lehetőség... Van 2 kicsi gyerekem,napi 12 órás munkahely, úgyhogy nem tudok messzebbre menni...
Akkor kihagyom ezt a lehetőséget,ahhoz h ne használjon baromi drága. Fogyok tovább,aztán majd meglátom milyen állapotban lesznek a combjaim. Majd keresek vmi bőrfeszesítő megoldást.
Jut eszembe ezt a növényi fóliát amit írtatok hol lehet beszerezni???
Szia!
Az első kezelésről jól gondolod, hogy komolytalan.
A másodiknál is vannak problémák. A 40 khz nagyon a minimum, annál valószínű, hogy a kezdetekben mélyebb kellene. A rádiófrekvencia a bőrödre hat, arra jó, de a lekavitált zsírsejtek ettől nem fognak elindulni a nyirokcsomók felé. Sajnos az az ágy sem elég rá. A nyirokmasszázs a tökéletes, de azt nem mozgó fejjel végzik, hanem vagy teljes testes kompresszoros ruhával, vagy testrészekre bontott kompresszoros ruhával. Amit ő írt, nem tudom milyen masszázs lehet. A séta nagyon jó, de nem egyenlő a nyirokstimulálással. Az instrukciók hiányosak, a vízfogyasztás és a séta mellé, három nap csökkentett szénhidráttartalmú étkezés szükséges.
A comb nehéz terület, arra számíts, elég lassan lehet haladni vele. Úgy gondolom érdemes lenne még körülnézned máshol is.
Sziasztok!
Pár napja én is gondolkodom rajta,h kipróbálom ezt a kavitációs kezelést. Sajnos az én városomban csak két helyen csinálnak ilyet és ott is elég drágán úgyhogy jól meg kell gondolnom mi is az amire kiadom a pénzt, szeretném ha hatásos lenne. ;-)
Már majdnem sikerült titeket végigolvasnom, úgyhogy írtam mind a két helyre, h hány perces a kavitációs kezelés, milyen kezelést alkalmaznak nyirokserkentésre és hányas frekvencián dolgozik a gép.
Nos,az egyik helyről annyi volt a válasz,h 20 perc a kezelés,elküldték az árlistát, egy telefonszámot ha lenne még kérdésem és egy időpontot is hétfőre...Szerintem kicsit komolytalan...
A másik helyről érkezett választ bemásolom:
A kavitációs ultrahangos gépem 40khz tartományban dolgozik. A gépem rádiófrekvenciával kombinált ultrahangos készülék, tehát a kavitáció befejezése után van egy rf-es stimulálás, ez a felbontott zsir elszállitását segíti.
Külön nyirokmasszázs gépem n incs, viszont az egész kezelés alatt egy rezgőfejes matrac folyamatosan az egész testedet masszírozza, ami még jobb is , mintha egy fejjel massíroznám egy testrészed. A kavitációs kezelések után mindenképpen ajánlott sok víz, illetve nem megerőltető mozgás /pl. séta/ végzése, mely egyenlő a nyirokstimulálással és segíti a felbontott salakanyagok kimosását a szervezetből.
30 perc kezelés 6.000,-Ft 40 perc kezelés 8.000,- Ft . 5 kezelés egyben történő vásárlása esetén 1 alkalom gratis kezelés jár.
Általában azokon a területeken, mint. pl. 2 comb, vagy két popsi kell a 40 perces kezelés, vendégeim a rádiófrekvenciás kezeléseket kifejezetten hatásosnak érezték cellulitkezelésnél.
Kezeléseim SZÉP kártyával is igénybevehetők.
Van teljes infrahőpaplanos testtekercselésem is ezt is szeretik vendégeim a cellulitkezelésnél.
1 kezelés 3.000,-Ft /ez teljes test/ 6 kezelés egyben történő vásárlása esetén 1 kezelés gratisz.
Hát ennyi... Ott van,h meg van a 40 perc kezelés de sztem mindennel együtt...
Szerintetek???
178 cm vagyok, jelenleg 70 kg. Nem vagyok erős csontozatú van rajtam zsír bőven,főleg a combjaimon... Februárban életmódot váltottam,szépen lassan olvadnak le a kilók rólam. A hasam már szép lapos de a combjaim még elég vastagok. Ment le onnan is de jóval lassabban és nem olyan látványos.Erre szeretnék kicsit rásegíteni. ;-)
Viszont! Ami jobban zavar,h a combom borzasztó narancsbőrös... Írtátok,h a kavitáció akár ronthat is a helyzeten! Ez igaz? Tulajdonképpen én megelégednék avval is ha azok a rémes gödrök eltünnének,a többi meg majd alakul.
Tudtok vmi tényleg hatásos kezelést narancsbőrre???
Üdv. Mimi