Eger, egriek (beszélgetés)
Te jó ég, ez mikori bejegyzés!
Azóta, gondolom, megválaszolódtak a kérdések... Nehezen sikerült? Végül melyik orvost találtad?
Eger - Palócgála
Sziasztok!
Holnap a 14 év alatti gyerekeknek ingyenes a strand. Tervez valaki menni? :)
Gyönyörű nyüzsgő város Eger.
Nagyon jól éreztük magunkat.
De ami a parkolást illeti, hát borzasztó.
60 lakásra jut 4! Parkoló. Ha oda nem tudsz beállni, már pedig nem tudsz, akkor adják a csekket.
Nem egy ismerősömet megbüntették már ott.
Aki tehát Egerbe megy nyaralni, álljon az autója mellé, vagy inkább tegye fel a padlásra, tetőre...
Kedves egriek!
Egerben vagy a környékén hol lehet bérelni autókat? Az esküvőjén szeretném eggyel meglepni a barátnőmet, aki Vw-bogár-fan, de sehol nem találok erről infokat.
Köszi!
Üdv Egerben :)
tanítasz a főiskolán?
Sajna én a város másik végén lakom, meg a két gyerek mellett kevés szabadidőm van.
Remélem sikerül barátokat találni Egerbe.
Valami kérdésed van nyugodtan írj.
Szia Tota76!
Albérletben a Rákóczi úton lakom, a Főiskolán dolgozok, 28 éves vagyok, kedvenc sportom a lovaglás, szeretek sütiket készíteni, főzni.
misszi7!
Merrefelé laksz Egerbe? Hol dolgozol?
Sziasztok
Nem régen költöztem Egerbe, munka miatt, családom barátok nélkül.
A munkahelyen nem nagtyon vannak korban hozzám illőek, szeretnék ismerkedni egriekkel, jó lenne valakivel megosztani a szabadidőmet, jó lenne itt is találni lelki barátnőt; bulizni szórakozni menni.
Igen,van film is.
DVD-n láttam.
Hahó!
Ismeritek a Jumurdzsák gyűrűjét? Ez egy keresős játék élő szereplőkkel Egerben, Görög László, Bárdy György, Jordán Adél... Most láttam a Jutubon egy "végigjátszást" - vagyis nem játszotta végig, csak kb. a közepéig, ahol az érdekes rész kezdődik. Egyébként régi, kb. akkor készülhetett, mikor a Nagy könyv sláger volt.
Angyal szárnyán pihe lebben,
Kis csengő szól, szellő röppen.
Kívánok sok szeretet,
Boldog, békés, szép ünnepeket !
Szia!
vagyok :)))
Sziasztok !!!
Van itt valaki??
Sziasztok! Szeptember 1.-től egri lakosok vagyunk...:) Végül is a Pásztorvölgyi suliba ment mind a 3 gyerek,ott találtunk albérletet.Tetszik nekik a suli,szeretnek oda járni....
Barátkozom a várossal...de még olyan elveszettnek érzem magam...:S
Most lesz valami Magyar Dal Napja, de engem ez se nagyon boldogít. Egyik zenekart se ismerem és nem is érdekel. Amit ismerek, az meg azért nem...
Mi sem voltunk idén sehol. Tavaly Szombathelyen voltunk, idént Győrt terveztük és megint Szombathelyet, mert szuper volt tavaly, de nem volt rá se idő, se pénz... Hátha jövőre már tengert is látok... :)
Megmondom őszintén...az én érdeklődésemet sem keltette fel egyik program sem:)Augusztus végén Budapesten voltunk pár napot...végülis ennyi volt a nyaralás az idén:(
Jövőre remélem mozgalmasabb lesz...:))