Aerobik edzők ide! (beszélgetés)
Tart gyakorlatot is a Móni? :D De jó!
Bár, nekem nagy favoritom az Emi, szóval nála senki sem lehet jobb!!! :D
ez jó hír. Mindkettő, hogy jó volt az óra is, meg hogy csak azt kéri, amit ő adott le :)
Nekünk is jó volt, minket is javítgatott Emi ezerrel. A legapróbb dolgokat is, úgyhogy én most mentálisan ugyanúgy lemerültem, mint fizikailag. De nagyon hasznos volt. Én sajnos csak a szombati órán tudtam ott lenni, de még így is hatalmas fejlődést látok magamon.
fú, nekem meg pont fordítva van véleményem, marha szigorúnak tűnt nekem már az első oktatási napon is, de az órán meg tök kedves és aranyos volt :)
Szerintem a hoteleket mindenképp érdemes megpróbálni, most úgyis a wellness-vonal a menő :)
Nekünk előadta azt az előző napon! :D Nem 3/4 ek, hanem szimpla zenék, amiket a rádióban hallassz! Semmi közük az aerobikos zenékhez! :D
De lehet arra is csinálni!
én úgy szenvedtem, hogy olyan későn írtuk. Ráadásul nekem totál megfájdult a fejem attól, hogy a szomszéd teremben két órán keresztül spinning volt és azt kellett végighallgatni.
Ilyen szempontból szerintem rosszabb a Lurdy, viszont itt kicsit nagyobb volt a terem, úgyhogy emiatt meg jobb volt. De attól még gyilkos volt a két óra szekunder-spinning élmény illetve egész napos aerobikozás után gondolkozni. Pláne, hogy 3 körül már úgy voltunk, hogy a koreográfiát sem bírtuk lekövetni, annyira szét volt esve mindenki.
Amúgy milyen volt Katával?
ó, de jó lehetett neked, hogy már kiokosodtatok Móniéktól. Irigy vagyok nagyon ;)
Én kongresszuson nem voltam, de tartott órát a Coca-Cola Testébresztő napon is, ott is tök alap zenék voltak. Talán 3/4-esek voltak, nem is emlékszem, de lehet, hogy sima aerobik zenék voltak. Jó volt az az óra is nagyon :)
Viszont ha nálatok nincsenek ilyen óratípusok, akkor tied a piac, biztos sok jelentkező lesz az óráidon :)
Minden hétvégén volt gyak, és elmélet. Nagyon szuperek az előadók, Kis Móni, és Szabó Peti.
Nem kérnek óralátogatásit, felénk nincs is ilyen óratípus. A pólusba kellet járni, de a vizsga a Team-be volt. Vizsgál keményen kérdezik az anatómiát, ráadásul latinul! Nekem nagyon tetszett, de én már az aerobikon imádtam az anatómiát :D Érdekes volt, mert mindenki arra számított, hogy ez olyasmi mint a pilates, de nem. Aerobik szerűen is lehet csinálni, sőt egyik feltétele egy iylen órának, hogy rugalmas ütköztetést is alkalmazzunk, így akár high impactet is lehet/kell alkalmazni. De lehet relax zenével folytatni! Sőt ha voltatok kongresszuson, a Móni pl. normál zenéket vág össze!
Gratulálok, ügyes vagy!
Én is ezt a tanfolyamot néztem ki, persze majd ősszel. Mesélnél róla esetleg, mert azon kívül, hogy 3 hétvége, nem sokat tudok. Elmélet mind, volt e gyakorlat, ha igen, hová kellett menni, valami plusz feltétel, mint az óralátogatás a "nagy" tanfolyamnál (mert akkor törni kell a fejem, itt nem nagyon van gerinc óra).
Preventív gerinctréner lettem!
90%os lett az anatómiám! :)
Hát én is csak a szöveteknél járok...Az izmokról ne is beszéljünk... Nekem már csak a holnapi nap maradt, ill ma éjszaka
Gyakoroltál? Mi a Gáspár Katával leszünk...egy kicsit tartok tőle.
Nem annyira gáz, de tanulni kell rá, ez tény. Olvashattátok is már, hogy ne a szó szoros értelmében tesztet várjatok, nem lesz igaz-hamis (talán 1 ilyen kérdés volt). Elég kicsi a hely a lapon, így felsorolás, csoportosítás, valami részei-ilyenek lesznek. Nem tudom, meddig jutottatok el, mi anno a tesztig nem tudtuk átvenni az anyagot, így a sejttan, csontok, izmok voltak. A kérdésekre nem emlékszem már pontosan, de egyébként sem ugyanazt írjátok majd, több tesztsor van, egyes csoportok sem ugyanazt írták.
40 perc van rá, be kell osztani, mert hamar elmegy, 20-25 kérdés várható.
Sziasztok!
Keresek aerobic oktatót Miskolcra,a saját helyemre, heti két órát kellene tartani, rugalmasak vagyunk bármire...aki érez magába lelkesedést, az jelentkezzen nálam nyugodtan:D
welkin2@freemail.hu
Bocs hogy igy eltüntem. Variációkat kellett írni. Azóta már leadtuk, de még nem javította ki a Gréta.
Egyébként milyen volt az anatómia teszt? Mire lehet számítani. Hát nem igazán tanultam, lesz 2 napom leülni seggelni.
(az elmult 2 hónap nagyon sűrű volt. 12 órázom és az összes szabadnapom a hétvégi sulikra ment el,+ óralátogatások)
Sziasztok!
Mi a konkrét feladat a háziban?
Az első házi nekem még mindig nem egyértelmű.. pedig már 2 napja le kellett volna adni! Szerintem ugyanaz mint nektek volt.
Én úgy csináltam meg hogy négy alaplépéshez csak a karmunkákat írtam le, felsorolásszerűen. Most teljesen elbizonytalanodtam.
Nekiállhatok még egyszer?
Sziasztok csajok!
Sajna nem tudok elmenni a tavaszi FC kongresszusra, közbejött valami:((((
Van két jegyem négy ezerért( ezekhez CD is jár), ill. van egy 5.000,- ért.
Érdekel esetleg valakit?
Túléltem a vasárnapot. Feltettem a térdrögzítőt, de már csak délután kezdett fájogatni. Úgy néz ki rendbe jött, mert 2-3 napja mintha elvágták volna a fájdalmaimat. Most megyek egy alakformáló órára ami ugrálós, ez lesz a teszt.
A gyakorlaton kicsit lebőgtünk, mert szinte senki nem gyakorolta a nagy 1-et a lépésekkel. Ciki volt.
Ilyen neoprene rögzítőd van? Vettem szilikonos gumirozással egy párat. Nem csuszik le, és nem is túl szoros. Jó méretezések voltak ebből a fajtából. Igaz baromira meleg. Hát akkor még a neoprene:)
Egyébként edzés közben használod?
Gyönyörű idő van, ilyenkor már javában futni szoktam, és most nem merek:(:( Most azon izgulok, hogy bírjam vasárnap a gyakorlatot.
Én itt vettem, de ami nekem van azt most nem találom az oldalukon. A linkben lévő nagyon jónak tűnik.