Nekem olyan fogyi tippek kellenek amitől 1000%, hogy lefogyok!!! (beszélgetés)
Mindegy nem érint a téma, mert nagyon jól érzem magam, és már csak az utolsó öt kiló van hátra, a gyógyszert mert visszavittem a gyógyszertárba a megsemmisítőbe:)
Hát, ittam hozzá eleget, mert nyár volt, meg mozogtam ezerrel.
De persze én nem akarok senkit lebeszélni a gyógyszerről, csak szerintem vannak más - talán jobb módszerek is a fogyásra.
Eletmod valtas az en ertelmezesem szerint:
Etrend: rengeteg zoldseg, sok gyumolcs, feherje, magvak. Minel kevesebb (vagy leginkabb semmi) rossz szenhidrat (feher kenyer, liszt, feher rizs), es rengeteg folyadek - viz.
Ezen kivul rendszeres mozgas. Nem olyan bonyolult - szerintem :)
Nem tudom:))
Mióta vagy ilyen súlyban?
Sok folyadékkal el lehet kerülni ezeket a mellékhatásokat.
Nekem a betegségem miatt egyébként is gyorsabb a szívem, így azt már megszoktam, a többire meg a sok víz volt a megoldás:)) Álmatlanság nálam nem jelentkezett.
Én keveset eszek, de mivel pajzsmirigy beteg vagyok a súlyom elég hektikusan változik. Volt olyan idő, hogy nem ettem, tornáztam és úgy is híztam, volt olyan, hogy annyit ettem mint két férfi és mégis fogytam. A gyógyszer nem veszi el teljesen az étvágyat. Ugyanannyit eszek a gyógyszer mellett, mint nélküle, a kávémat is változatlanul 5 cukorral iszom, és legalább négyet egy nap. És ennek ellenére fogytam le. Ja és a gyógyszer mellett is este eszek inkább, mert napközben gyümölccsel elvagyok.
Életmód váltás....Mit jelent ez? Szerintem mindenkinek mást. Ha az eddigi szokásaimtól eltérő dolgot csinálok, már akkor életmódot váltottam, nem?
Egyszer valaki konkrétan elmesélhetné, hogy mit jelent az életmód váltás! Mert pl. ha holnaptól minden nap megiszok 1 l pálinkát, amit eddig nem tettem, akkor ugye ez is életmód váltás?:))
Az 1000%-os fogyás, ha sokkal több energiát égetsz el, mint amit beviszel!!!
Mondom én,aki még csak az elején jár.
De nézd meg Noémi23 naplóját, ajánlom!Nekem most ő a példakép!
Igen, a lindaxa és a reduktil is vényköteles. 5.621,-Ft volt amikor kiváltottam 25 napja.
Én 166 cm vagyok és 71 kg voltam, amikor el kezdtem szedni a lindaxát. Én is azt gondoltam, hogy nem fogja felírni az orvos. Kijött az asszisztens, kezébe nyomtam a papírt, hogy ilyet írjon fel.
Szerintem mást is csinál az étvágy csökkentésén kívül. Szépen karcsúsodok, arányosan, bár hízni is úgy szoktam. Ja, és pajzsmirigybeteg vagyok.
Még nem szedtem be egy dobozzal. Azt gondolom, hogy ha nem visszük túlzásba ezt a gyógyszert, akkor nem lehet bajunk tőle. Én most beszedem még ezt a párszemet, januárban még egy dobozzal. Aztán majd mondom visszajönnek e a kilók.
Én nem tudok más nevében nyilatkozni, de nekem nem. Persze figyelni kell utána is az étkezésre és nem árt tornázni sem, de valahogy könnyebben megy...
Már tudod, hogy milyen nehéz lefogyni és igyekszel megtartani az elért súlyt.
Ha valami bajom lessz tőle abbahagyom. Nem fogom azért kinyírni magam. :)
De ha semmi baj nem lessz tőle akkor miért ne? Plussz tornászom is mellé az meg csak egészséges. :)
Ilyen is van sajna, tudom, de több ezer ember szedte, minden különösebb mellékhatás nélkül.
Erős akaratúak persze próbálják meg másképp.
De nekem csak ez vált be.
A kérdező tippeket kért. Majd eldönti...