Egészséges fogyás, mozgással (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
sziasztok.Én 161 cm vagyok és 56kg.
Azt mondják hogy szép vagyok,de én akkor sem érzem jól magam a bőrömben.Kicsit széles a csípőm(bár ez családi vonás),a combomon és a fenekemen pedig már megjelent a narancsbőr.Mostmár a tükörben sem azt látom amit szeretnék.Mit tegyek?Most elkezdtem odafeigyelni az étkezésre,és a barátaim segítenek,elmegyünk együtt tekerni,úszni vagy ilyesmi.
Mennyi idő alatt várhatok eredményt?
Írjatok lécci.
Sziasztok!
Én este eddzek mert van egy 3.5 éves lányom akit reggel ovibe kell vinnem és nekem is be kell érnem 7-re melóba.Így én este akkor tornászok mikor őt letettük aludni(sőt még barátok köztöt megnézem és utánna).11 kilót fogytam eddig diétával és tornával.Még 9 kilót kell leadnom!Heti kétszer járok aerobicra a többi napokon is minden nap tornászok itthon vagy futok a kutyámmal.Van ab king pronk-ezen hasizmozok vagy elliptikuson futok vagy Norbi kick box kazira eddzek meg néha rubint Réka add önmagadra.Jó ha váltogatom a kazikat vagy a gépeket mert különben megunnám.Néha tartok víznapot is.
Szia!
Örülök,hogy ránk találtál.Itt mindenki egyéni módon tornázik és fogyózik, saját testére szabva.
Ki kell próbálnod,hogy mi Neked a megfelelő. Én pl. reggelene tornázok rendszerint éhgyomorra mert hajnali bagoly vagyok,ilyenkor több az energiám,viszont este 1/2 9-kor már rendszerint bőrt húzok a szememre.Sokan meg akkor állnak neki magukkal foglalkozni.Ez mindenkinél más, a diéta is ilyen.
sziasztok
ezen a fórumon még uj vagyok:)
ti mivel fogyóztok? mennyit mozogtok?)
Sziasztok.
Légyszi segítsetek!Hol tudom elolvasni a cikket,nem találom:(
Igazából szeretném kiszámítani a pulzusomat ami a zsírégetéshez kell.
Köszi.
Te is műveled ám ezerrel.Nincs izomlázad?
Az anyu azt mondta, hogy úgy megyek mintha tele lenne a gatyám és nem szeretném, hogy hozzámérjen.
De érzem is,hogy bugi van a lábamban.Remélem reggel fel tudok kelni.
Csajok!
Ha így folytatjuk és nem adjuk fel,mire lekerülnek a vastag ruhák,jó alakunk lesz!
Sziasztok!
Tegnaptól elkezdtem futni,olyan jól esett ebben a szép időben. És mától elkezdem a tornát is újra, legalább 4-szer 1 órát hetente.
Sziasztok!
Én is belevágtam valami hasonlóba. Nem eszem kenyeret, lisztes, cukros ételeket, hetente kétszer járok tornázni, egy 1,5 órás aerobicra, egy 1 órás sztep boxra, plusz futok/gyaloglok még a héten egyszer fél órát. Szretnék 8 kg-tól megszabadulni, remélem összejön.
Dundy!
Én itt vagyok!Gratula,csak így tovább.Minden nap próbáld az adagot emelni!
Nekem azt tanácsolták,hogy napi 1 órát mozogjak.Heti négyszer tornázom Béres Alexandrára.
Sziasztok lányok!
Már elég régen írtam de a mozgást nem hagytam abba, ill. kicsit nehézkesen ritkábban csinálgatom. A héten viszont itt a tavasz, leporoltam a bringát és elindultam.Bringázásnak még éppen nem nevezném, inkább a kerékpár és női alkatrészek párharcának,de remélem csak javulni fog.20 percet tekertem ma, tegnap gyalogoltam,fát fűrészeltem,stb házimunka.Ha így süt a nap akkor lehet, hogy még 1x elmegyek tekerni.
Szia!
Nagyon jó az ab king pro-nekem bejött bár az első alkalom után hasizomlázam lett.Ráadásul másnap mentem tornászni valami aerobicra amire járni fogok mert tetszik heti kétszer.A tornász kazit még nem kezdtem el-de szerintem karácsony és ujjév között nem is lesz még arra is időm.De most minden nap tornászok és persze diétázok(-este mert van egy 3 éves kislányom).
Az eredményem minusz 7.2 kiló eddig.
Melyik Rubint Rékát szerezted meg?Nekem mindhárom megvan! A harmadik a legkeményebb!
Majd számolj be az új gépedről is!
A dvd-ről szívesen venném a véleményedet,a saját topicomban: vélemények fitness dvd/kazettákról
Férjem ma hoz haza 1 uj szerzeményt az ab king prot.-Elliptikus mellett ezen is eddzek majd-sőt a rubint réka add önmagadat is beszereztem-még nem tudom milyen eddig csak norbi kazijaim voltak.
Tornázzunk és diétázzunk!!!
Tegnap rászántam magam mozgásra!
Annyira el vagyok tőle szokva,hogy majdnem rosszul lettem a végére!
Ez intő jel számomra,hogy komolyan vegyem a mozgást!
Szia!
Köszi a segítséget!
Szia!
Ha neked 127 és 156 közé számolta ki az óra a zónát,az azt jelenti,hogy legalább 127-es pulzusszámmal kell edzened,hogy a zsírégetés beinduljon.Lehet ez súlyzós edzés,gyaloglás,kocogás,biciklizés,taposás,a lényeg,hogy kardió mozgás legyen,vagyis megemelkedjen a pulzusszám.Arra ügyelj,hogy 156 fölé ne menjen,mert az már nem zsírégetés.Úgy igazán hatásos,ha ebben a célzónában edzel kb. 30-40 percet,és utána tornázol még egy kicsit a problémás részekre.(pl. has,far,comb,derék)
Szia!
Izzaszt ám főleg hogy én hosszu naciba és pulcsiba eddzek.Régen volt izzasztóruhám is nagyon jó volt(olyan egyberészes a kézfejeknél és bokáknál gumis volt-herbáriába vettem anno csak elszakadt és utánna már nem vettem).Nagyon jó olyan mint aki szaunázik.Jót tesz a bőrnek főleg aki narancsbőrős.
Én 1 hónapja kezdtem napi rendszerességgel használni a legköünnyebben megyek a pulzusom 125 és 150 között szokott lenni.Azaz mióta órám van ennyit mutat és csipog ha a zónám alatt vagyok.Amugy eddig én is 110 körül lehettem mert most is elötte csipog és kicsit tempóznom kell hogy feljebbmenjen.
Szia!
Az enyém is hangos, ráadásul Nekem is a TV-zés jött be.Téged is megizzaszt rendesen?
Nekem lyan 110 szokott lenni a pulzusom. A könnyebb és nehezebb szakaszokat szoktam váltogatni, de van amikor a legnehezebben tekerem ugyanazzal a fokozattal.
További ajánlott fórumok:
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Fogyás megfelelő étellel és mozgással
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?
- Fogyás egészséges táplálkozással
- Ért valaki az egészséges fogyáshoz, illetve a test fizikailag remek formába hozásához?