10 kg-t fogytam 2-3 hét alatt és nagyon megereszkedett a hasam, mit tudok vele csinálni? :S (tudásbázis)
A bőr és a kötőszöveteknem tudják olyan gyorsan átépíteni a szerkezetüket,mint ahogy egy gyors zsírbontás leépíti a felesleget.Ha szerencséd van,és jó típusú a bőröd,még regenerálódhat magától,de annak idő kell.Legalább fél év egy gyors fogyás után mire kiderül,hogy maradós -e a lógása vagy azért vissza húzódik belőle valamennyi.Itt viszont tényleg a No.1 a torna,mert az a kötöszövetes/megnyúlt/állományt feljebb húzza,és feszesíti!Nem lehet elmismásolni.
Míg a lefogyáshoz nem szükséges feltétlen tornázni,a feszesítéshetz csak ez a segítség van,és még néhány feszesítő krém/amiben én annyira nem hiszek☺/
hánemtom :))
de jó lenne ha egy kicsivel többet kapnánk, mint a hirdetésben, mondjuk úgy az egészet elengednék, mi meg telekürtölnénk mindent, hogy milyen csinosak lettünk,
ingyenreklám:DDDD
nah? :D
NE jönnek vissza ezzel , régen nem szedtem vissza, csak rá 3évre, de az teljesen más okból kifolyólag.
Semmit nem tornáztam, az elején nem is javasolják, ugyhogy lusta lányoknak is van remény, mint enkem is:)))) Topikkedvezmény : utána járok:)))
Priviben megírom ha érdekel valakit, írjatok levelet.
DDD
Egy egész toipiknak vajh mennyi kedvezményt adnának?DD
Elküldtem priviben, azt mondják úgy lehet:)
Akit érdekel, oda írjon.
Fehérje és egy csomó vitamin van benne.
Mozogni?:))
Itthoni munkát végzek, gép előtt, napi 16óra fekvő munka, 8óra alvás:)Sajnos semmit nem mozgok, de szépen lement így is, és nem voltam éhes. Nem tudom, írhatok e le márkanevet itt, lehet ilyet? Nem tiltanak ki érte?7éve is ezzel fogytam 45kilót, most is ez a cél.
Szerintem örülj most egy kicsit annak, hogy ennyire sok leugrott!!!
Én nem fogyóztam, de szülés után nagyon ronda volt az én hasam is. 7 hónaposan már mindenki azzal zrikált, hogy úgy nézek ki, mint egy karó, amelyik lenyelt egy dinnyét. De komolyan, brutál nagy hasam volt... (Igaz, majdnem 20 kilót szedtem fel a 9 hónap alatt...)
Az idő sokat javít a helyzeten. :) És bizonyára a torna is sokat fog segíteni a további fogyásban és a pocakfeszesítésben is... :) Esetleg masszírozgasd néha, vagy akár minden este. Én pl. mindig a műanyag fürdőrózsával, vagy lufaszivaccsal fürödtem. :) Próbáld ki, hoszú távon valószínűleg segít kicsit...
szia
milyen porral fogytál ennyit?mozogtál mellette és úgy használt? én nem szeretnék fogyni csak érdekel hogy milyen por ez, általában azt hallom hogy ezek a dolgok nem válnak be.
köszi
itt jobbra van egy "jó" kis reklám,
már 200 ezret elengednek egy hasplasztikából :))
kész olcsóság, menjünk közösen akkor :DD
hátha kapunk kedvezményt mivel többen megyünk :DDD
A torna sokat segít, képzeld csak el szülés után mi marad! És mégis visszaállítható! Ti még fiatalok vagytok! :)
Azért erre én is kíváncsi lennék, hogy ezt hogy csináltad.
Az nagyon sok.Ha lassabban mennek a kilók a bőrnek is jobban van ideje visszahúzódni.
Sok torna,hasprés.
Szerintem tornáztatni kellene a hasad...(hasprés)
De nagyon ügyi voltál. :DDD Hogy fogytál ennyit ilyen rövid idő alatt?
További ajánlott fórumok:
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Betörtem a kezemmel a tükröt. Az egész kezem tiszta vágás, nagyon fáj. Mit fognak vele csinálni?
- Nagyon tetszik a képen látható frizura! Mi a neve? Hogy kell meg csinálni?
- Őrölt pirosparika helyett paprikakrém? Sertéspörköltet szeretnék csinálni, de kifogytam a pirospaprikából.
- Mit lehet csinálni a nagyon savanyú mandarinból?
- Lefogytam és a hasam megereszkedett. Tudtok valamilyen kozmetikai kezelést rá ami igazán hatásos?