Level diéta alatt szabad egy kevés tejet önteni a kávéba? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én 2007. szeptember óta minden hónapban 1x megcsinálom a diétát, eddig 10 kg-ot fogytam. A kávét kizárólag tejjel iszom, napi 1 dl tej nem állhatja útját a fogyásnak...
Sziasztok!
Olvastam már sok helyen a level diétáról!
Nem hangzik rosszul szeretném megpróbálni hétfőtől!Kérlek titeket írjatok a tapasztalatokról ha negatív akkor is!
Köszi! T
Hello!
Ma kezdtem el a level-diétát, írjatok a tapasztalatokról! É.
Sziasztok...mi mar 7. napja csinaljuk a Level diatat a noveremmel...de eredmenyesen fogytunk:)...nekunk nagyon bejon...szerinttem probaljatok ki...amugy meg mi is gondolkoztunk a kave ugyon, de meg nem "bunoztunk"
Tudnatok nekunk segiteni, abban, hogy ismetelheto-e a dieta( felev/even belul, amellett, hogy hetfonkent betartod a etrendet)?
Szia! A kezelőorvossal beszélj mindenképp!
Fél deci tej (bár annyit sem tesz az ember a kávéba általában) semmit nem számít.
Ezt a diétát egyébként nem ajánlom senkinek, de ha már mindenképp ezt csináljátok, szerezzetek be multivitamint és legalább kalciumot (napi 1000 mg mennyiség, 2-, de inkább 3-szorra elosztva), de a komplett ásványianyag-készítmény sem rossz ötlet.
sziasztok!
Elkezdtem csinálni a 9o napos diétát.
Tudja valaki, hogyha diabetesre gyógyszert szedek, akkor is alkalmazható ez a módszer?
Kb. 3 hete csinálom.
A kávé és tej probléma engem is érdekelne.
Örülnék egy szakértő válasznak.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Hogyan szabadulhatnék meg a konkurenciától?
- Hüvelygomba - Hogy szabaduljunk meg tőle?
- Honnan lehet tudni, egy kurzusfelvételnél, hgy melyik a kötelező, és melyik a szabadon választható (ELTE GYFK levelező)?
- Mi az új szabály a közalkalmazottak szabadságának kivételével kapcsolatban? A 2014. évi szabadságokat át lehet vinni 2015-re?
- Tupperware kulacsba szabad forró teát önteni?