Aloe Vera és a teherbeesés (beszélgetés)
szia!
Nem kellett tesztelnem,mert sajnos egy hét késéssel,de megjött.
Köszi az érdeklődést!
Üdv!
Szia Mókica!
A barackos gél valóban rostosabb, mint a többi, de nem jelenti azt, hogy ettől székrekedése lenne bárkinek is (lehet, hogy okoz ilyet egyeseknél, de én még nem tapasztaltam sem magamon, sem a csoportomban)... pont azért jó a barackos egyébként, mert a tranzitidőt azoknál is felgyorsítja, akik kevés rostot fogyasztanak és székrekedésük van. Nekik szoktuk még ajánlani a zöldrost tablettát is.
Kismamáknak én a natúrt vagy a berry-t szoktam ajánlani + ásványi anyag, + omega-3 és omega-9 zsírsavak és egy multivitamin (Kids).
én is folymatosan iszom mind a két gélt, mert az emésztésem elég lassú...
Vizsont szóltak, hogy a második felétől a terhességnek székrekedést okozhat, igy csak a simát igyam...meg mehet a berrys is...de barackosat semmiképpen se!
Állitólag a sima legjobb!
Megelőzésre - ha nincs szinte semmi panasz - akkor 0,5 dl/nap az ajánlott adag.
Ha valakinek problémája van (pl. rosszul alszik, kialvatlan reggel, sokat fáj a feje, emésztési problémái vannak, rossz az immunrendszere, meg van fázva, stb.) akkor akár 1-2 dl is lehet az adag - ez inkább pénztárca és gondolkodás kérdése.
Egy megfázásos, orrfolyásos, köhögős problémára pl. 3-4x0,3 dl/nap fogyasztva sokkal hatékonyabb, mint ha napokig a megelőző adagot issza valaki.
(Re) gpetra: A terhesség alatt is ihatod a barackos gélt, ami szerintem sokkal finomabb a gyümölcstartalma miatt, mint a natur. :) Cukorbetegek számoljanak a cukortartalommal!!!
Szia!
Én 0,5 dl szoktam inni naponta.
Amikor elkezdtem akkor 1 dl volt a napi adagom.
0,5dl natúr,0,5dl berry.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Aloe Berry Nectárból mennyi a napi ajánlott mennyiség?
A tegnapi középárfolyam 258,63 Ft/Euro volt, amire rá kell számolni a 20% ÁFA-t, és így jön ki a termékek diszkont ára.
Aloe Vera Gél: 18,16 Euro ~ 5.636,- Ft
Aloe Berry Nectar: 18,16 Euro ~ 5.636,- Ft
"Barackos" Gél: 19,78 Euro ~ 6.139,- Ft
A fenti árak a hazai diszkont árak, melyet az FLP azoknak biztosít, akik diszkont kártyával rendelkeznek. A diszkontjog megszerzéséről és a külföldi árakról részletesen privátban szívesen írok.
Szia!
Mindenképp csinálok.Az elmúlt nap még társult a tünetekhez a gyomorégés és a szájszárazság is.
Mindegy,azért a multi maca szedését abbahagytam.
Köszi!
ez mind babás tünet!
pár nap múlva csinálj még 1 tesztet!:)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek a multi maca szedése felboríthatja-e az amúgy teljesen szabályos/28 napos/ciklust?
Arról van szó konkrétan,hogy kb.3 hete szedem a macát és már 5 napja késik a menstruációm.A párommal babát szeretnénk,nem védekezünk/eddig óvszerrel tettük/a terhességi tesztek negatívak.Olyan tüneteim vannak,hogy fáj a hátam,néha szédülök és időnként szúrkál a hasam.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv:jázminn88
Szia!
A natur aloe vera gél (sárga flakonos) kifejezetten ajánlott a terhesség előtt, alatt és utána is.
Hasonlóan ajánlott az omega-3 és omega-9 zsírsavakat tartalmazó Arctic-Sea, mely hozzájárul a magzat idegrendszeri fejlődéséhez, stabilitásához és a mama gyermekágyi depressziójának kivédéséhez.
A zöldségtablettát is lehet fogyasztani, főleg azoknál a kismamáknál ajánlott, akik székrekedésben szenvednek, illetve nem szeretik a főzelékeket, a zöldségeket, amiket ilyenkor nagyobb mennyiségben kellene fogyasztani.
Javasolt termék még:
Kids multivitamin
Nature-Min ásványi anyag tabletta
B-12 (B-12 vitamin + folsav)
Olyan kiegyensúlyozott és okos gyereket kívánok mindenkinek, mint a mi 15 hónapos "aloe bébink". :O)
A gélt nyugodtan ihatod, ajánlott még a B12+folsav, Kids tabletta, és az ásványi tabletta, és nem utolsó sorban a kalcium
Én is ezeket szedem, és iszom (bár én a naturt nem tudom meginni, ezért az áfonyásat iszom)
a cickafarkfű sztem semmit nem ér!
a málna+palást tapasztalatból tudom hogy jó!
hát nem tudom,mennyit számítana az az egy nap!
de jó ha odafigyelsz rá!
ha nem jól iszod,akkor összekeverheti a ciklusodat!
szia renata!
az aloe gélt nyugodtan ihatod babásan is!
a többit sajna nem tudom!
Sziasztok!
Meg tudná nekem vki mondani, hogy terhesség alatt lehet-e szedni az aloe vera gel-t (sárga), Zöldségkapszulát. omega3-at?
Köszönöm
Köszi szépen,kipróbálom,de nem nagyon hiszek benne.Te próbáltad már a cickafarkfűteát?Nekem az se jött be:(
Már nem hőmérőzök,de majd megpróbálom úgy,hogy 14. naptól mérem pár napig(14. nap előtt az elmúlt hónapokban nem volt pém,úgyhogy most sem hiszem).Szted az nagy baj,ha nem pont a pé napjától váltok-1-2 nap ide vagy oda,számít?
gyógynövény boltban,vagy némelyik patikában is meg tudod venni!
kb 700ft körül van a kettő!
a málnalevelet mensi első napjától,péig kell inni!
ha hőmérőzöl az jó,mert így tudod mikor válthatsz a palástra
a palástot pétől,,,,ha felment a hőd akkor kezdheted el inni!
mindkettőt úgy kell elkészíteni,hogy 1 csapott evőkanál levelet leforrázol,10 percig lefedve állni hagyod!
átszűröd,és izesítheted nyugodtan!
napi 3x2dl-t kell inni mindegyikből!
a málnalevél tea segíti a peteérést,és több nyákod lesz pé-kor!
a palástfű segíti a beágyazódást!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai