Kismama menyasszonyi ruha (beszélgetés)
Sziasztok!
Eladó a menyasszonyi ruhám, a bécsi Peek&Cloppenburgban vásárolt, térd alatt érő plisszírozott, A vonalú, a mell része gyöngyökkel kivarrt, ekrü színű, ujjatlan, spagetti pántos. Nem kimondott menyasszonyi ruha, hanem elegáns alkalmi. Van hozzá egy stóla is.
Méretre 42-es van beleírva, de nem hiszem hogy akkora lenne. 5 hónapos terhesen volt rajtam, terhesség előtt 36-os méretet hordtam és 165 cm vagyok.
Az ára 45000 Ft.
Írj, ha érdekel a homalyka@hotmail.com-ra!
Sziasztok!
Nekem van egy eladó kismama menyasszonyi ruhám, ha valakit érdekel. 30.000 Ft. Hosszú, kicsit uszályos a ruha. 7 hónapos terhesen volt rajtam kb 4-5 órát. 165 cm magas vagyok, és kb 70 kiló voltam akkor.
Én 2009-ben mentem férjhez pocakosan.Úgy varrattam a ruhát a nagy napra.2 részes,egyedi ruha.dereka kismama passzés ,felsőrésze fűzős.Cipő-fátyol-boleró van hozzá.
Kb.5-6 órát volt rajtam csak egy tisztitás kell neki.
Irjatok ha érdekel vkit!
Janka
sziasztok!
Én is esküvői ruhát keresek, de egyelőre nem tudok olyan helyet, ahol viszonylag normális áron lehet kismama esküvői ruhát kölcsönözni. 7 hónapos terhes leszek, mikor férjhez megyek...Ha tudtok jó helyet Budapeseten, segítsetek légyszi.
30.000 sok helyen ennyiért még koszorúslány ruha sincs. Állítólag Újhartyánon is van egy viszonylag olcsó üzlet.
Köszi:-)
Szia! Előszöris gratulálok!
Én Dabason élek, de Pestről (Pestlőrinc) volt ruhám 8 hónapos terhesen:- ) Itt csillagászati árak vannak és mi azt inkább a kislányunkra költöttük.
És ahogy mondtad az A vonalú jó választás lehet. Az enyém az volt. Van róla kép az adatlapomon, ha érdekel.
www.golyahir.fw.hu
ezt is megnézheted, de ha beütöd a googleba akkor ott találsz
én dolgoztam ilyen helyen és migaz hogy nem mindet, de nagyon sok ruhát át tudtam alakítani úgy a kismamákra hogy még a pocak sem, vagy alig látszott
csak azért mert a kismama ruhák annyira mennek és így kevés van belőlük
szóval ez az üzletbe nálunk nem volt akadály, akár még 7 hónaposan sem
hány hetes lszel amikor lesz az esküvő?
szia
Sziasztok,
tud valaki Dabason, vagy Pesten olyan esküvői ruhaszalont, ahol sok választék van kismama menyasszonyi ruhákból? :) Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van aki a veséjét is eladná, hogy kifizesse a számlákat, van aki meg 3, 5 millióért vesz menyasszonyi ruhát...
- Kismama menyasszonyon lehet fátyol?
- Kismama menyasszonyi ruhát hol lehet kölcsönözni Veszprém környékén?