Mi a 6 órás bejelentett munka hátránya a 8 óráséhoz képest? (tudásbázis)
Jelentem túl vagyok ezen az állásinterjúnak nem nevezhető valamin! Megtudtam,hogy hétvégi munkavégzésre nincs pótlék,mert folyamatos műszakban nem jár(érdekes az Audiban járt)!Fekete mosogatóban kell a konyha üstjeit nagyobb edényeit mosni és takarítani amikor nem mosogatsz! Mindezzel kereshetsz akár 50ezer Ft nettót is délutános pótlékkal és ha túlórázni kell akkor bírnak fizetni 400 Ft-os órabért!
Van valaki aki bevállalta volna?
hát igen, azért az elég gáz lenne!
olyan undorító világot élünk, hogy szinte éhbérért kell minden szar melót elvállalni!
de amúgy szerintem ez a két műszak úgy menne, hogy egyik héten délelőtt, másik héten délután! a pótlékok azért sokat dobnak rajta! Na meg egy konyhán, mindig csurran cseppen egy kis kaja! Szerintem próbáld meg, aztán pár hónap után meglátod! És ez biztos nem olyan fárasztó mint egy soron állni.... anyukám is dolgozott már ilyesmit, és ő pl. tökre megszerette! Na és az sem utolsó szempont, hogy legalább keresel, időd is elég sok lesz, tehát szerintem annyira nem rossz ez!! Majd meglátod!
Már egy ideje vissza sem jeleznek, amúgy... Úgyhogy már három hónapja nem is voltam interjún. :(
Van olyan hely, ahová már vagy ötször jelentkeztem, szóval... kitartok... :) Igyekszem. :)
hát igen, elég nehéz ez! Csak muszáj kitartani, meg pozitívnak lenni, mert a kisugárzásodon sokat javít! Meg igyekezz úgy odamenni, hogy lesz ami lesz! ha nem tetszel nekik, akkor úgysem hívnak többet, úgysem találkoztok! ha meg igen, akkor meg csak jól jársz!
OPTIMIZMUS!!! :)
Na, akkor még egy ezrest hozzá is tettem. :S :D
Hát, köszi... de már a hócipőm tele...
Fel vagyok regisztrálva pár oldalra, járok állásklubba, fent vagyok alapítványnál ...és egyenlőre (még) mindig semmi... Elég nehéz :( De egyszer csak akad már vmi (ami nem átvágás, ferdítés, mint ahogy soknál kiderül a személyes interjún...). :( :)
71.500 a minimálbér :DDD elvileg a járulékokat ugyanúgy kell vonni mint másnál! Tehát az nem lehet más! egyéniben 6% egészségbiztosítási, 9,5 v.8+1,5% nyugdíjjárulék (attól függően hogy mnyp tag vagy-e)ezek biztos, plusz 1,5% munkavállalói járulék!
a pótlékok, meg részletesen le vannak írva a munka törvénykönyvében! ott utána tudsz nézni mennyi jár! 146.§!
sok sikert :) vagy inkább nagy kalappal! :D
A minimálbér összege meghatározott, törvényileg, tehát uakkora jár, mint 8 órára (ez asszem, 72500ft), és ennek a nettoját írtam le neked.
Arra figyelj oda, hogy milyen pótlékokat adnak, ezt hogyan számítják, a szabikat.. szóval olvasd el alaposan a szerződést.
De amúgy sok sikert! :) (én is sajna állást keresek :( )
Én 4 órában dolgozom/sajnos/.
Szabadság ugyanannyi jár,mint a 8 órásoknak!!!!!!
Köszönöm! Minimálbért ígérnek a 6 órára4 Ez mennyi lehet nettóban?
A másik pedig,hogy folyamatos két műszak--7-14 és 18-23! Hétvégén is melózni kell! A 6 órásnál is jár a műszakpótlék a délutánra meg a hétvégére?
További ajánlott fórumok:
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- Az albérlőt ha ideiglenesen bejelentem, abból nekem adódik valami hátrányom?
- Ha terhes lennék és nincs bejelentett munkahelyem, mit kapnék alanyi jogon?