Ki szedte már a Famblok étvágycsökkentőt? (beszélgetés)
Próbáltam.Sajnos,nekem semmit sem ért.Abszolút nem csökkent az étvágyam,s az édesség utáni sóvárgásom sem :( .
Drága is,de nagy reményeket fűztem hozzá.
Persze,ez csak az én tapasztalatom,biztos van akinek használt. Amúgy csupa jót írnak róla a neten is.
Sok sikert hozzá.
Szeretném kipróbálni a FAMBLOK kapszulát.
Valakinek van jó tapasztalata? És rossz?
Sokféle étrend kiegészítőt kipróbáltam, de egyik sem segített!
Hát Szentendrétől Mezőkövesdig van egy kis távolság:(
De köszi ha megtudsz valamit:)
A googlban végignéztem a patika akciókat, de nem találtam sehol:(
Te melyik patikában láttad az akciót? és mikor?
Igen neked:)
Ebből van ez az akció?
Nekem írtad?
Mert sok patikába van 1et fizet kettőt kap akció
és úgy a kettő 5000 körül van ami szűk 2 havi adag, így nem olyan húzós
szia én Zuccarint szedtem, nekem az bevált, ez is a szénhidrát felszívódását szabályozza
AZ EREDETILEG JAPÁNBÓL SZÁRMAZÓ EPERFA LEVÉL KIVONATA HOZZÁJÁRULHAT A SZERVEZET SZÉNHIDRÁTANYAGCSERE EGYENSÚLYÁNAK FENTTARTÁSÁHOZ
INNOVÁCIÓ
A ZUCCARIN egy természetes eredetû alapanyagból készülõ étrend-kiegészítő készítmény, amely segíthet megelõzni a bõséges étkezéseket, diétahibákat követõen kialakuló vércukorszint kiugrásokat. A japán Eperfa leveleinek felhasználásával készül, amelyet a hagyományos kínai és japán természet-gyógyászat évszázadok óta használ. A japánok több, mint 700 év óta fogyasztják az Eperfa-levél teafõzetet gyógyító tulajdonságai miatt.
ELÕNYÖK
Az Eperfa levele tartalmaz egy DNJ (1-deoxynojirimycin) elnevezésû természetes anyagot, amely jelentõsen csökkenti a
poliszacharidák glukózzá történõ lebomlását és ezáltal lassítja a glukóz bejutását a véráramba. Számos arra utaló szakcikk is íródott, amely bizonyítja, hogy az Eperfa levél kivonat hatásosan
stabilizálhatja a vércukor szintjét.
KISZERELÉS
60 tabletta
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Étkezés elõtt 15 perccel 1 tabletta fogyasztása javasolt, háromszor naponta. A doboz 20 napi adagot tartalmaz.
Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget! Gyermekek elõl elzárva tartandó!
A készítmény cukrot, sót, glutént,élesztõt, szóját, tejbõl származó anyagokat, tartósítószert,ízesítõ és színezõ anyagokat nem tartalmaz. Vegetariánusok és cukorbetegek is alkalmazhatják.
Az étrendkiegészítõ nem helyettesíti a kegyensúlyozott vegyes étrendetés az egészséges életmódot!
Az Európai Únióban gyártott termék.
ÖSSZETEVÕK
Szárított fehér eperfa levél (250 mg) és fehér eperfa levél kivonat (250 mg).
Hordozó: keményítõ (mikrokristályos cellulóz-E460).
Csomósodást és tömörödést gátló anyagok:dikalcium-foszfát (E341), szilicium-dioxid (E551)
Stabilizátor: magnézium-sztearát (E470b)
Az eperfalevél előnyös tulajdonságai:
# Az eperfalevél alkalmazása a kínai és dél-európai természetgyógyászatban a régmúltba tekint vissza magas vércukorszint-ellenes tulajdonsága miatt.
# Az eperfalevél kivonat csökkenti a cukrok felszívódását és akadályozza a poliszaharidok cukorrá történő átalakulását.
# Az eperfalevél fitoszterolokat tartalmaz, amelyek koleszterin-csökkentő hatásúak.
# Az eperfalevél természetes eredetű és kedvezőtlen hatásáról nem tudunk.
További ajánlott fórumok:
- OBESIMED-" hatékony és természetes étvágycsökkentő"?
- Melyik a legjobb étvágycsökkentő és kinek mennyire vált be?
- Veszélyesek-e az étvágycsökkentők?
- 5kg-ot szeretnék leadni! Étvágycsökkentő gyógyszerrel vagy porral érem el hamarabb?
- Igazi éhség és étvágycsökkentők fogyókúrában
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?