Nincsenek már Barátaim. (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok?
Bár most elég kihaltnak tűnik a fórumotok.
sziasztok Csajok!
Partner vagyok egy jó bulira:)Egyedül tényleg ciki lenne menni:)
azt mondják,ha nincsen barátod senki vagy...
én is egyedül maradtam,mert ma már a pénz több az emberségnél s a barátságnál
Te nagyon nagyot csalódtál a barátaidban, a családodban? mert nagyon úgy tűnik az írásod alapján. Ha nem , ne haragudj, csak nekem ez jött le.
Egyébként, nem kötekedni akarok, csak...én úgy érzem, a családomra MINDIG számíthatok, bármi történt, és bármi történjék, ők mindig ott vannak, ott lesznek velem. Sőt, ők jobban kiállnak értem, mint én magamért...
"Légy hű magadhoz, hiszen vele kell leélned az életet." (graffiti)
Nem vagyok egy hozzászólogatós típus, de ezt nem hagyhattam ki. Lehet Neked szeretetteljes családod, seregnyi - vagy csak egy-kettő - "öri barid" (totál zakkant, aki Paris Hilton örök barátja akar lenni:-), odaadó párod stb. (mint a mesében), az élet nagy pillanataiban akkor is teljesen egyedül maradsz. Neked kell megküzdeni a saját harcaidat, az örömeidet sem tudja más úgy átérezni, mint saját magad. A legjobb ezért, ha Te vagy a magad legjobb barátja. Szeretheted magad akkor is, ha senki sem szeret. Sőt, akkor még inkább...
A barátság, a szerelem köré olyan gyönyörű légvárakat építünk. Olyan dolgokat vetítünk beléjük... De sajnos emberből vagyunk, s bizony még a legközelebbi hozzátartozóink szeretetét sem tekinthetjük készpénznek. Ők is nagyon sokszor - persze nem feltétlenül tudatosan - az önbecsülésünket próbálják megtépázni.
Ennek a sok okoskodásnak egy a lényege: szeresd önmagad, barátkozz össze magaddal, s akkor ránthatsz egyet a válladon: "ha vannak barátaim (behelyettesíthetsz ide mást is), úgyis jó, ha nincsenek, az sem baj".
Senki nincs? egyáltalán senki? családtag? párod?
Egyébként tényleg jó ez az oldal, én is nagyon szeretem :) nagyon kedves embereket ismertem meg ezáltal :)
óh, hát ez szomorú. Sajnálom. De akkor ezek alapján kiderült, hogy ők nem a barátaid. ez viszont nem azt jelenti, hogy nincs!!! Legalább egy biztos van, csak lehet, hogy róla meg te feledkeztél meg, és lehet, hogy itt meg ő van úgy vele, hogy nem hív, ha te sem hívod...Nem tudom, nem akarok okoskodni,bocsi,ha úgy tűnik. Csak azt akarom,hogy gondolj bele, ki az , aki melletted állt a nehéz időben.
Veronika is rájött, hogy van egy nagyon jó barátja :), nekem pedig a legeslegjobb az anyukám ( sokan cikinek tartják, ha vki imádja a szülőjét, de én nem, én büszke vagyok anyára :) )
Szia!
Sajnos nem azért fordúltak el tőlem mert nem tudták,hogy ki mellé álljanak ,hanem mert nem tudják megérteni ,hogy 3 gyerekkel minek akarok én még boldog lenni.Szerintük én hülye vagyok.Ők azt vallják ,hogy ha gyereked van nem baj ha boldogtalan vagy és nem szereted a párod akkor is mellette a helyed.És persze most szűkösebbek a kereteim és ezáltal már nem tudok úgy és annyit segíteni.
Sziasztok!
Nagyon sok "barátom" volt egészen addig amég ki nem derült, hogy elválunk a volt párommal.Azóta valahogy nincs egy sem.Sokszor nagyon hiányoznak,de én nem fogom keresni egyiket sem.Úgy gondolom ,hogy az életemről én döntök és ha én boldog vagyok a döntésem után akkor neki is velem kéne örülniük, de ők nem így gondolják.
helyes, nagyon helyes :)
Te, figyi, át kéne írni a címet: Pné Veronika és Icke párbeszéde :D hehe, nem?
persze, hogy drukkolok!!! :)
óóó, egy pasival még jobb a pletyi :)hihi
tök jó, örülök, hogy ismét dumiztatok, nem is szabad hagyni elmúlni egy nagy barátságot!!! az a sok szép régi emlék... :)
Drukkolsz? :-)
Nem pletyi lesz, mert pasi az illető...csak a csajok tudnak igazán pletyizni. :-P
Jót beszélgettünk, most várják a 3. babájukat és oda-vissza van az örömtől. :-) Ezért is jutottam eszébe, mert mikor "megszakadt" a barátság, még egyikünknek sem voltak gyerekei... Sőt még párunk sem. Mostanra meg felnőttünk, de olyan jót nosztalgiáztunk, mintha még mindig taknyos kis tinik lennénk. :-))
helyes, nem szabad csak úgy elfeledni a nagy barátságokat!! van is egy idézet: a barátok olyanok mint a csillagok..nem mindig látni őket, de tudjuk, hogy vannak.
hozzatok össze egy talit, és pletyi indul :)
További ajánlott fórumok:
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim
- 55 évesen mit csináljak a szabadságom alatt, ha nincsenek barátaim?
- Nincsenek barátaim.
- Hogyan építsek saját életet a páromtól "külön"? Nekem nincsenek barátaim.
- Nincsenek barátaim.Egy sem.Pedig vágyom rá.