Az almaecet jótékony hatásai (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az almaecet jótékony hatásai
Fürdővízbe, "lábvízbe" is kitűnő.
Gomba, izzadás, száraz bőr esetén is jó hatású.
Háát én eléggé feladtam! :S
de viszont fogytam másfél kilót mióta fogamzásgátlót szedek, pedig nem is tornáztam semmi!
Szio!
Háát én feladtam. :S
Naon rox ize van.
Szia!
A kapszula mellett diétáztál is?
Hát simán én sem vállaltam volna be:-)De a kapszula szuper!!
Mi újság anyóstéren látom valami komaasszony beszólt !!
Sziasztok!
Valakinek van vmi tapasztalata az alma ecettel kapcs.?
fogyás stb.
Autoimmun betegségben szenvedek. Izületeimet támadta meg a betegség, nagyon fájnak.
Ha tudtok az izületi gyulladásra valamit ajánlani, szívesen fogadom, minden jó tanácsot ki fogok próbálni.
A napokban olvastam az almaecet kedvező hatásairól, hamarosan hozzáfogok elkészíteni, de amint olvasom a receptet, csak 6 hét múlva lesz fogyasztható !!
Ha valaki tudna műanyag flakonban 0, 5-1 litert postázni, viselném a postaköltséget, s még egyéb térítést is elképzelhetőnek tartok.
Telefonom: 30/488 3131
Autoimmun betegségben szenvedek. Izületeimet támadta meg a betegség, nagyon fájnak.
Ha tudtok az izületi gyulladásra valamit ajánlani, szívesen fogadom, minden jó tanácsot ki fogok próbálni.
A napokban olvastam az almaecet kedvező hatásairól, hamarosan hozzáfogok elkészíteni. de amint olvasom a receptet, csak 6 hét múlva lesz fogyasztható !!
Ha valaki tudna műanyag flakonban 0,5-1 litert postázni, viselném a postaköltséget, s még egyéb térítést is elképzelhetőnek tartok.
Telefonom: 30/488 3131
Évek óta iszom, persze a saját alma-, vagy gyümölcsecetemet. A reggelihez egy pohár teába, 1 kkanál méz 1-2 kkanál almaecet.Nagyon szeretem, nagyon finom. A fogyásról nem nagyon tudok beszélni, évek óta tartom a súlyom.
Vannak különböző gyümölcsökből készített "ecetjeim" :) A tea az általában zöldtea, vagy csipkebogyó. Nem nagyon iszom más teát, mert az ecethez nekem ez a legjobb. Néha kamillateát, ha este akarok inni. Éppen ma csináltam ill. készítettem elő a köv. ecetnek valót. Ez minimum 60 nap. Kicsit vacakolni kell vele, de nagyon egészséges és finom. Szerintem a bolti meg se közelíti..Ebben az van amit én teszek bele.Van több éves is. A régebbiek erősebbek és ezért a teába 1 vagy 2 kkanállal teszek.Játszadozni kell vele, többször átfejteni.A hagyományos ecetet én már csak a fürdőszobában használom. Minden ételhez, savanyúsághoz a saját ecetemet teszem.
Nekem bevált
egy üveggel megittam két-három hét alatt
emésztésemet rendbe hozta
fogyásról nem tudok beszámolni..
50 éves keresztanyám issza, rajta szépen meglátszik a testsúlycsökkenés :)
kitartás
Tudom,én is vízzel higitva iszom,ha iszom!Mert mostanába nem nagyon visz rá a lélek!:(
DE kortyolgatva nem birom meginni!
én úgy tudom, méz nélkül elég káros is lehet...kioldja a Ca-t, de a méz visszapótolja azt (baromi sok Ca van benne, sok egyéb vitamin mellett). Szerintem ennyi méztől, amennyi az almaecethez kell, nem fog senki meghízni.
Hosszú távon pedig az almaecet bontja a zsírsejteket...magyarán fogyókúrázóknak kiváló!