Allergia elleni gyógyszer szedhető terhesen? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem allergiás asztmám van, eddig tömtek gyógyszerekkel, mindenfélével, tavaly nyáron 4 féle gyógyszert szedtem, állandóan álmos voltam vagy a másik véglet, hogy pörögtem, nem tudtam aludni, az allergiám meg majdnem ugyanúgy megvolt mint gyógyszer nélkül...
most, hogy eljutottam arra a gondolatra, hogy lehet hogy már el kéne gondolkodni a baba témán, úgy döntöttem, ezen a nyáron megpróbálom orrspray-vel és homeopátiás szerekkel átvészelni..
ha valaki tudna segíteni, ajánlani homeopátiás szert/szereket, azt megköszönném..
Én azzal kezdtem régen. Csökkentek a tüneteim, de nem múlt el teljesen.A vitaminokat azóta is szedem és a homeotól az allergiák nagy része már eltűnt.
Örülj, hogy ilyen hamar elmúlt az allergia. Nem mindenki ilyen szerencsés sajnos!
Homeopátia!!!
A vitaminoktól sem múlik el az allergia.
Az nem olyan egyszerű dolog.
Én már sok mindent kipróbáltam és a homeopátia a legjobb.
Meg a kismama vitamin. A baba miatt.
A Lifepac nagyon drága. Szerintem nem éri meg.
Ha befulladna, ott a Pulmonológia. De akkor sem a szteroid a megoldás...hááát nem tudom, nekem orvos mondta, hogy tartalmaz férfihormont.
Egyébként jobb, ha elsőként a homeopátiát próbálja. Vagy van még egy megoldás, bár attól függ milyen allergiája van. Sokan dicsérik az olajfakapszulát. Én ezt fogom az idén kipróbálni, mert az allergiagyógyszerek semmit nem érnek, én eddig csak a mellékhatásait tapasztaltam magamon.
Ezért mondtam, hogy az orvos a várható előnyök-hátrányok mérlegelése után dönt majd.
A belélegzős szteroidok pedig szerintem nem annyira veszélyesek, a keringésbe csak elhanyagolható mennyiségű hatóanyag jut be. (ezt nekem is orvos mondta, illetve az interneten is hasonló vélemény olvasható)
Én évek óta szedem és csak most kezdtem el tőle szőrösödni. A terhesség idején fokozott gombásodási hajlamot sajnos tovább növeli úgyhogy erre is oda kell majd figyelni. De az orvos ezeket mind tudni fogja és biztos, hogy a legjobbat akarja ő is ennek tükrében fog dönteni.
Én úgy tudom nem férfi hormon van benne, hanem a hormonrendszert bolygatja meg nagyobb adagban, növeli a tesztoszteron szintet és ennek következménye a mellékhatás(szőrösödés, hajhullás,csontritkulás)
Gyakorlatilag ezekre a mellékhatásokra is csak hosszabb ideig szedett tablettás szteroid után lehet számitani. Valóban veszélyes, nem mondom hogy nem. De talán még veszélyesebb terhesség idején befulladni és oxigénhiánynak tenni ki a picit.
NENE!
Nálam a homeopátiás bevált, arra cseréltem a Telfastot.
NEM SZEDHETŐ!!
Én allergiás vagyok, szóval nekem ezt mondták.
Próbáld meg a homeopátiás gyógyszereket.
További ajánlott fórumok:
- Pánikbetegen, gyógyszerekkel, terhesen!
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- Az allergia elleni gyógyszerek tényleg steroid tartalmúak?
- A Rowatinex gyógyszer mennyi ideig szedhető?
- Hogyan enyhítsük a gyógyszerallergia tüneteit?