400 fekvőtámasz, 200 hasizom (beszélgetés)
Óránként 50? Ez érdekes, elég öreg a topik de ehhez hozzá kell szólni.
Tehát 400:50 = 8, vagyis 8 óra alatt teljesülne az a "mesés" 400 fekvőtámasz.
arról nem esett szó, hogy az illető mennyi ideig végzett napi 400 fekvőt és 200 hasizmot.
Ez 1 hónap alatt 12,000 fekvő és 6,000 has, nem rossz.
Visszatérve erre az óránkénti javaslatra..
Ha tényleg fogyott az illető, az azért volt mert 1 - 1,5 órán belül végzett a 400 fekvővel, 200 hassal.
Sziasztok!
Tudom hogy kicsit később írok ide mint Ti de én találtam valamit: [link]
Én nekem tetszik és a 6 hétből már a második héten járok és hatásos :)
Én a hasizmot kettéosztanám,de lehet egybe is menne majd kipróbálom,de a 400fekvő ,azt nem!
Én inkább maradok a súlyzónál!
Sziasztok...
én több mint 2 éve fekvőzök.. (márciusban volt 2 éve) 330-350 között csinálok meg 11 perc alatt..
3 nap edzés.. 1-2 nap pihi... megvan az eredménye
A Guinness világrekord 3416 db fekvőtámasz 1 óra alatt.
Valamint egy 9 éves orosz kisfiú 9263 fekvőtámaszt nyomott 6 és fél óra alatt, óránként 5 perc pihenővel.
200 hasizom még csak menne...
de fekvőtámasz ??????????????????!!
Jobbnál jobb tanácsokat adsz! Igérem meg is fogadom, csak legyek túl ezen a nyűves időszakon!
A könnyített gipsszel eleinte annyit kínlódtam, hogy legszívesebben letéptem volna a lábamról. (Annyira szoros volt, hogy már szinte fájt. Mostanra kellőképpen kitágult.)3 napja viszont elkapott a takonykór.(NIncs levegő, az orrom már vörös, a nyirokmirigyek a nyakamon duplájára dagadtak, csorog a könny a szememből stb.) Úgy gondolom, hogy most békét hagyok már magamnak, és ha lekerül a lábamról ez a csoda és kilábalok ebből a valamiből, újúlt erővel kezdek neki a karcsúsodásnak, és ha nincs ellenedre kikérem a véleményedet, mert úgy látom nagyon otthon vagy a témában!
A hasizommal önmagában nem sokra mész, persze, jó ha minél erősebb. A hátizmodat meg nyugodtan dolgozd meg, hadd égesse a bevitt kalóriát, a combizmod (ami most szóba sem jöhet) után az a legnagyob izom rajtad, mással nem tudsz annyi energiát elhasználni. Ráadásul az izmok nem nőnek annyira könnyen, hogy attól te izompacsirta legyél:)
A karodat se hanyagold el, főleg ha még nem lötyög, megtartani mindig könnyebb, mint a negtív csúcstól visszahozni a normál tartományba(sajna, tapasztalatból tudom:(((
Feltették a könnyített gipszet. Majd meglátjuk, hogy hogyan válik be. Az orvos azért ellenzi, mert ez valami üvegszálas anyagból készül és ha betörik, az üvegszál kisebesíti a bőrt a megtörés helyén. Abban maradtunk, hogy kipróbálom és ha valami gond van, visszateszik a hagyományost.
Karra meg hátra egyébként sem szoktam edzeni, mert így is túlteng az izomzatom (5 évig kajakoztam anno). Ami nagyon kell/ene az a hasizom, mert három szülés után igencsak rám fér.
Na de ha eddig kibírta így, már ez a néhány hét nem oszt vagy szoroz. ... Este azért kipróbálom az Ab King Pro-t.
Az szarügy. Kérdezd, ki az orvost, hogy miért ellenzi. Biztosan megvan az oka. Ha mégis ragaszkodsz a saját verziódhoz, akkor viszont nagyon vigyázz magadra! Nem éri meg egy maradandó károsodás, cserébe egy kis kényelemért...
Fogyni, edzeni meg ráérsz gyógyulás után is, most inkább az egészséges kajálással foglalkozz. Ha nagyon akarsz edzeni, akkor karra, hátra tudsz valamennyire, csak ne erőltesd magad feleslegesen!
Köszönöm a bíztatást! Azonban egy kis ziccer csúszott a dologba! 3 hete eltörtem a jobb lábam, a balt meg összevarták, így a bringa egy jó darabig kimarad. Holnap kapok könnyített gipszet és akkor újra belevágok a hasizomba legalább!
(Eddig ugyanis egy hét fekvőgipsz volt, utána meg meg kellett szokni ezt a bice-bóca életmódott. Miután az orvos közölte, hogy csak január 8-án veszi le a gipszet, kikönyörögtem, hogy had legyen könnyített gipsz. - Az Orvos nagyon ellenzi.- )
Az Ab King Pro jó, nem dőltél be semminek. Gondolom, azt nem is hitted, hogy két hét alatt kockás leszel.
Mivel egy picit beelőztelek, én szeptemberben indítottam támadást a felhalmozott tartalékaim ellen (2 ruhamérettel kisebb vagyok már:), ezért tapasztalatból javasolnám, hogy emeld meg a bringázás hosszát. Legalább 40-50 percet tekerj egyfolytában, nagyjából azonos pulzus tartományban, a szervezet ennél a megterhelésnél fél óra után nyúl a zsírkészletéhez.
Biztosan te is szép eredményt fogsz elérni a rendszeres edzéssel.