Esküvő 2010 (beszélgetés)
Tettem fel képeket a naplómba az ékszereimről.
Nem mindegyik kép sikerült a legjobban.
Ha megnézitek, várok véleményeket, ötleteket szalvétagyűrű témára.
Nálatok lesz szalvétagyűrű vagy hajtogatott szalvéták lesznek?
Nehéz döntést hoztál, de nem lehetsz (lehettek) mindig ti az áldozatok. Figyeljetek oda magatokra, tanuld meg, amit a párom mondott.
A te családod mostmár a leendő férjed a többiek csak rokonok. Nekem is nehéz volt elfogadni, de rá kellett jönnöm, hogy csak így működhet...Gondolkozz el ezen..Jó éjt!
Esküvő szövögetős álmokat :)
Most megyek, mert párom dolgozik,nem sokára hazaér, és éhes lesz.
Raktam fel egy képet az esküvős naplómba. Ha ideges vagyok, akkor valamivel le kell foglalnom magam, és tegnap este csináltam egy gyűrűpárnát. Eredetileg ilyet akartam, csak nem kaptam ilyen anyagot, végül egy tök sima fehér anyagból, amit itthon találtam, megcsináltam!
délután megyünk még erre arra, csak holnap délután leszek!
Addig is kellemes hétvégét mindenkinek!
Szerintem jól döntöttél, talán én sem tettem volna máshogy!
További jó készülődést a nagy napra :)
A gyűrűpárnátok pedig nagyon szép :)
Egyébként volt már valaki az Araakadémián? Vélemény, tapasztalat?
Sziasztok!
Most már talán ti is értitek mi történt.... Bár, nekem se tiszta minden.....
Sajnos megoldást nem nagyon találtunk. Én hitelt nem vagyok hajlandó felvenni, a párom szülei által összedobott pénzt sem adom nekik oda. Mivel még nem túl régóta dolgozom, így a pénz másik fele majdnem mind a páromé....
Úgy döntöttünk párommal, hagyjuk őket. Gyerekkorom óta ilyen felelőtlen anyukám - ő a pénzügyes a családban -, és tudom, ha most segítünk, egy év múlva ugyanígy lesznek, csak a mi nyakunkon is ott lesz egy hitel....
A lakodalmat nem mondjuk vissza, mert
1: az előleget kifizettük,
2: mindig is ilyen esküvőről álmodtam, és a szüleim miatt nem mondok le erről,
3: ne a párom és a szülei szenvedjenek emiatt, mert ők is ilyen esküről álmodtak,
4: írásban már mindenkinek jeleztük a meghívást, vissza is jelzett a többség, hogy jön, és nem lenne képem ezek után visszamondani a meghívást.
Mi is szülinapozunk, hétfőn leszek 22.
Én szerintem a dátumot fogom belegravíroztatni.
Tegnap kaptunk egy meghívót Párom legjobb barátjának lesz május 8-án az esküvője. Egy pálinkás üvegre van ráírva hogy meghívó és benne feltekerve szalaggal átkötve a meghívó, jópofa =)
Sziasztok!
Holnap nem leszek, mert megyünk Sopronba meghívót vinni párom egyik rokonának, ott is alszunk, majd vasárnap Bp húgomékhoz visszük a meghívót, anyuék is feljönnek és tripla névnapot és egy szülinapot is tartunk és persze mi ottalszunk, majd hétfőn Szfehérvár, leendő apósékhoz visszük a meghívót. Nem sok pihenés lesz, de egyet megbeszéltünk, hogy holnap nem indulunk hajnalban, kb 9 óra fele, kipihenjük magunkat.
Addig is írjatok sok új dolgot, hogy hogyan haladtok.
Myrthil visszavárunk. Remélem megtaláljátok a legjobb megoldást mindenkinek.
A menyecskeruhához nem fogok ékszert felvenni.A fülbevaló az marad a fülemben de nyaklánc nem lesz. Hétköznapokban sose hordok semmit és az ujasszony vagyis menyecskeruhát meg az egészet onnantól kezdve ugy akarom ahogy egyébként élek,hisz onnantól már ugye elvileg nem vagyunk menyasszonyok.
De ha lenne, akkor valami sima egysezrű csipkeszalag vagy gyöngynyakláncot vennék fel.
Nekem köves vagy gyöngy nyakláncom lesz kifijezetten erre az alkalomra. 1000,-Ft-tól vannak az ékszerek 6-8000,-Ft-ig, de persze van ennél drágább is.
Azt hallottam, hogy babonából nem jó ha más arany is van a menyasszonyon a gyűrűn kívül.
Mi nem gravíroztattunk a gyűrűbe, de megfordult a fejembe.
Én még nem néztem ékszert, fehéraranyat szeretnék. A gyűrűnk is fehérarany, a sima aranyat nem szeretem. Egyébként milyen áron találtatok nyakláncot?
Gyűrűbe gravíroztattok?
Igen a tiédet láttam, szépek. A menyecske ruhához maradnak rajtad?
Diadém valakinek?
Nagy csend lett.
Hogy álltok az ékszerekkel? Megvan már? Kíváncsi lennék, hogy ki milyet választott. Én kinéztem egyet, talán kedden meg is lesz, ha amellett döntök, akkor felteszem.
A cikkeket csak hetek mulva teszik fel, nem?
Nem másolod ide be a cikkedet?
Csak a menyasszonyiról van, majd fölrakom =)
A menyecske sajnos nem volt bent amikor másodszor mentem.
Remélem nem komoly.
A cikkeket nem teszik fel rögtön?