Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Koszi szépen a választ :)
akkor fehérjébol is keveset,eddig ezt még nem olvastam. azt hittem,hogy ezt lehet, nembaj mát tobbet tudok :)
ti milyen ,,torna programokat" csináltok? csak RR?
Koszonom a gyors választ :)
Nkm 3 dvd van meg: 2008, 2009 és 2010. A 2008asbol szeretem a felsotestet és a hasat. A 2010-esbol pedig a comb vmint a csipo,popsi blokkot
akkor reménykedem és nem adom fel !!!! :-)
Mindegyiket másért szeretem, de ha válsztani kell, akkor a RR4.
A pár hét torna után én is vastagodtam, híztam is 1 kg-ot, de aztán elindultak lefelé a kg-ok, és a cm-ek. Kitartóan kell csinálni, és akkor sikerülni fog!
Neked melyk a kedvenced?
Ezeknek az adatoknak én is örülök. Köszönöm szépen!
Czanik capoeira, vagy aerobzóna adatod nincs véletlenül?
Sziasztok !
nemrég kezdtem RR-zni ,de eddig semmi változás sot.... érzem h a lábam izmosabb . a fenekem eddig elég lapos volt és most olyan formásabb vagy hogy mondjam :D lehet h emiatt erzem szukebbnek a farmert? :O
nektek melyik a kedvenc dvd-tek?
Gondoltam,felajálom,hogy lermérem azokst a tornákat amiket szeretsz,de most látom,hogy már nem aktuális,mert babát vársz.
Gratulálok!:-)
KIfejezetten derék,csak a 2008-as és a 2009-es dvd hasizmában van csak:(
Vizont fél évig csak az első 2 dvd-éit váltogattam,ott elvileg nincs derék,mégis aránosan fogytam mindenhonnan.
De Czaniknk a Capoeira 1-ed dvd-je nagyon jó derékzsírgyilkos,és Alexandra az új kihívás dvd-jén,van extra derék program.
2009-es dvd:
RR5 comb 172kcal
RR5 popsi 110kcal
RR5 hasizom 60kcal
60perc
342 kcal.
Teljes test:
322kcal
Napi 20 perc önmagaért:
RR4 felsőtest
RR4 comb
RR4 hasizom
60 perc
357 kalóriát lehet vele elégetni.
A felsőtest csupán 101 kalória.
A comb hiába gyengébb,mint az RR5 combja kalóriában szinte ugyanannyi 165 volt.
A hasizom,viszont behozza a lemaradást,és így ezzel a 60 perces programmal végül is 15 kalóriával többet lehet elégetni.
Ennél a popsit nem mértem le.
Béres Alexandra Pörgesd Fel:
60 perc ,extrákkal
292kcal.
Ha azt nézzük,hogy 1 szelet kenyér 250ckal,akkor ez nem sok,a kajára figyelni kell sajna.
Július még messze van:-)
Akkor hajrá,tornázz velem,most én is kihagytam,pedig elhatároztam hogy heti 4nap csinálom,Norbi 10perces hasát pedig mindennap,de mivel csak este tudok,mikor a lánykám elalszik addigra én is kidőlök.
Grautálok az esküvőtökhöz:-))
Próbálj ki más tornákat is, és olyat csinálj, ami tetszik. Igazán széles a paletta :-)
Idővel az ízlésed is változik torna terén, és még te is lehetsz Réka rajongó!
Mostanában nekem 40 perc, de kezdetben csak 20 perc meg meg állva.
Te hogy csinálod?
A 40 perc teljes testet átmozgatóra gondolsz?
Az a 2009-es dvd,van rajta a 40 perces teljes test
és 3x20 perc mozgás.
comb,popsi,hasizom
te legalább mozogsz. én belustultam...hogy lesz így mínusz 5-8 kiló július végére, esküvőre?!...:S :)
drukkolok!
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!