Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Igaz nem Engem kérdeztél de nincs CD sem DVD.
790 ft.
Ehhez az ujsághoz van valami CD is?
Mennyibe kerül?
Nekem is megvan.
És így első blikkre az elsőt jobbnak találom.
A receptekhez,olyan dolgok kellenek aminek itt esélye sincs,h be tudja szerezni.
Nem hagytad el magad,csak most vannak fontosabb dolgaid is,mint a torna.
Majd visszarázódsz:-)
Sziasztok!
Mára csupán RR3 30 perc felsőtest volt, 1,5kg-al.
Szia!
Én akkor nagyon megszállottan tornáztam, mert jól esett. És igyekeztem csak akkor enni, amikor éhes voltam, mert amúgy gyakrabban eszek. Naponta csináltam a tornákat, volt hogy többször is egy nap. Észre sem vettem de néhány hét alatt lement, bár nem a fogyás miatt csináltam. Hát nyilván a kevesebb evés és több torna csak jó lehet :-)
Szió!
A futásra sajnos nincs lehetőségem,de mindenhová bicajjal járok,úgyhogy ilyen szempopntból mozgásban vagyok midig.De gondolom,te szobabiciklire gondoltál torna előtt, ezeket a mozgásokat kiváltom zsírégető aerobmozgással.
Réka előtt aerob mozgást csinálok,ami felviszi a pulzust.
Ez 23 perc szokott lenni,és ált.Czanik Balázs Capoeira II dvd-jéről a bemelegítés+ aerob rész,és utána hozzácsapok még 2 blokott rékától.
Az kemény szerintem is, hogy délután már semmi!!!
huu én a 6 utánt probálom, de nem sok sikerrel!:(
Nagyon ügyes vagy, de te már akkor szinte vékony vagy:)
én 70 kg vagyok, és 64-el nagyon kiegyeznék!!
akkor hajrá a torna, és meglátjuk!!
ez nagyon jó és örömmel olvasom...én 80 kg vagyok de 70kg nál nagyon boldog lennék aztán 60kg a cél....
az étkezésem nagyon megegyezik a tiéddel.....akkor tartom továbbra is,hogy reggel eszem mindenképp, ebédre rendesen eszem amit a család, és vacsit kihagyom vagy ha nem megy akkor énis mára vettem pl joghurtot.....
és holnaptol lesz reggeli torna is :)
Csak Rékával 16 kg ment le,de 24 kg-ot fogytam összesen.
Kb 3 hónap alatt ment le rólam 9 kg csak tornávalaz add önmagad Dvd-vel,a többi 6 meg ezzel a diétával-ami maga az inzulindita -ment le.
Reggel megettem egy péksütit tejes kvéval.Ebédre mindent ami belémfért utána már csak folyadék vacsi nélkül,ha nagyon éhes voltam és nem bírtam ki akkor:
Főttojács,felvágott,virsli,kefír,főthúsi ilyeneket ettem.
52 kg-nál visszatértem a rendes étkezéshez heti 5-6 tornával és sikerült még 4 kg-ot fogynom.
Egyszóval a 16 kg másfél év alatt ment le,ebből az első 9kg 3 hóna alatt
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!