Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
megvolt a tornám, jelentem!:D
40perces új RR +szintén erről a 20 perc has, plusz 20 perc bicó...
holnap centizem reggel:D majd leírom este az eredményeket:)
na, rántott húst én már évek óta nem nagyon ettem:D
próbáltam már a rántott cukkinit vele, de hát nem az igazi, mert kemény, meg más az íze, szóval én panírnak nem használom...viszont most majd veszek norbis panírmorzsát, és azzal lehet panírozni:D
az a jó amúgy, hogy itt is lehet simán norbizni:) ennek örülök:)van pufassztott rizs, meg zabkorpa, zabpehely, még olcsóbb is mint otthon...úgyhogy a zabkorpából pl bármit meg tudok sütni....legutóbb hoztam egy norbis lisztet magammal...most fog még csak elfogyni...de most is hozok csak többet...
Meg itt is vannak diabetikus termékek....úgyhogy van több féle totál cukor mentes csoki...édesítő is ugyanúgy van)kivéve folyékony)...
én úgy szeretném most már csinálni, hogy a ww-t össze kötni a Norbival.
A wws cuccok szerintem is jók. Pl van chips is, meg bagett amit ki lehet sütni, toast kenyér, joghurt, meg egy csomó minden. De nem nagyon szoktam venni őket.
sokat olvastam róla, főleg hogy van kimondottan ilyen újság is:D aztán mindig beszerzek ilyeneket, nézegetem a sikersztorikat:D ,meg tanulom picit a szavakat:D
Én norbizom, ezt szeretem nagyon...weight watchers-ös lekvárt szoktam amúgy venni, mert az 100%gyümi, hozzáadott cukor nélkül:D... meg egyszer valami sütit megkóstoltam, fini volt, de nem engedhetem meg magamnak:D a cukor miatt:D:D...de legalább nincs benne liszt!!!!
Most olvasom a naplódat:D
Weight Watchers diétát csinálod???
Nekem az új dvd-ről nagyon tetszik a has rész!!!
A 20 perces kart nagyon szerettem, amíg ki nem próbáltam a 30 perceset:D:D
RR is mondja a dvd-jén hogy ne a nyakat, fejet húzogassa az ember, hanem a mellkast kell picit emelni...gyakorlatilag ha úgy csináljuk, hogy a plafon felé toljuk fel a fejet, akkor emelkedik a mellkas úgy ahogy kell, és akkor nem fáj a nyak:Dlegalábbis én ezt vettem észre:)
Plusz, ha csak a nyakat húzogatjuk, akkor nem is edződik annyira a poci:)
Csatlakozom az előttem kérdezőhöz:)
Tatarek Rezső tornád honnan van?Hol lehet kapni?
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!