A szegedi Női klinikán jár valaki Márton Virág doktornőhöz? Milyen orvos? Mikor rendel? (tudásbázis)
Nem tudok egyetérteni az utolsó hozzászólóval! Én anno úgy kerestem orvost, hogy rengeteg véleményt, tapasztalatot olvastam a neten. Márton Virág doktornő volt az, akiről tényleg ódákat zengtek, és nem csalódtam!
Hihetetlenül kedves, empatikus, alapos, és körültekintő, nagyon jó szakember!
Az, hogy a pénzt hajtja, meg egyenesen hülyeség! Én a magánrendelésére mentem hozzá először, és amikor baj lett (sajnos nem volt rendben a terhességem), és sok vizsgálatra kellett mennem, mindig a Női klinikára hívott be, ott tb-re történtek a vizsgálatok. A fizetős magánrendelésére is hívhatott volna, de nem! Sőt, még műtét után sem fogadott el pénzt, a többi elég neves orvosról ugyanezt nem tudnám elmondani.
Mindenkinek bátran ajánlom, nincs belefásulva a szakmába, és egyébként a kávé állandó társa :), rengeteget dolgozik a doktornő, nagyon lelkiismeretes! Szívből ajánlom mindenkinek!
Sziasztok!
Nem tudom van -e valaki aki megtudja mondani,hogy a DR-nő foglalkozik-e változókori problémával ,vagy csak terhesgondozást és szülést vezet le.
A klinikán vagy a magánrendelésén?
És ha tudtok telefon számot irnátok.
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy Márton Virág doktornőnek van-e magánrendelése, ha van akkor hol rendel, és hogy milyen elérhetőségeen lehet időpontot kérni hozzá?
Segítégeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy a kérdésem kicsit "buta" lesz. Márton Virágról szeretnék érdeklődni.
Kiderült a hétvégén, hogy babát várok. Még nagyon korai ez az állapot. Elég sok jót olvastam Márton Virág doktornőről és az érdekelne, hogyha megkeresem a Női Klinikán akkor kell neki valamennyit fizetni? Vagy mivel sztk-s ezért nincs ilyenről szó? Tanácstalan vagyok ez ügyben...
Köszönöm a válaszokat
Én egy kisebb "kálvária" után, csalódás után másik orvosban - jutottam el a Márton Virág doktornőhöz, úgy, hogy egy ismerősöm dícsérte, mennyire lelkiismeretes, aranyos. Nekem azt mondták, hogy szerdán és péntekenként van a Női Klinikán. Felkerestem a panaszommal, nagyon kedvesen, emberségesen fogadott. Meg is oldódott általa a pár hónapos problémám.
Nagyon kedves doktornő, feltűnt nekem, hogy nagyon udvarias a betegekkel, nem váratja a betegeket feleslegesen. Az nagyon kedvezően érintett a beavatkozás után, hogy megkérdezte, nem vagyok-e rosszul, minden rendben van-e..., és hogy összességében "emberként kezelt" végig, és nem egy "megoldandó" feladatként. Nagyon örülök, hogy őt ajánlotta az ismerősöm.
Sziasztok! Szeretném én is Márton Virág doktornő elérhetőségét. Légyszíves küldjétek el fontos lenne.
Előre is köszönöm!!!
Sziasztok!
Én is szeretném elkérni Márton Virág doktornő magánrendelésének elérhetőségét. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Szeretnék bejelentkezni Márton Virág doktornőnöz, a magánrendelésére! Milyen telefonszámon lehetséges? Segítségeteket előre is köszönöm!
Hali,
én is kérem szépen Márton doktornő vagy az asszisztensének elérhetőségét!(A magánrendelésére gondolok!)Nagyon köszönöm!
Szia!!!
Igen dolgozik már, de egyenlőre csak magánban, a Jósika u-ban. Szülést csak januártól vezethet a klinikán.
Szia!
Köszönöm a választ!
Szia.
Virág November 15-én életet adott a kisfiának.
Tavaszig biztos nem rendel.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tudnám elérni a doktornőt? Van egy telefonszámom, de nem tudom elérni:( A magánrendelés érdekelne. Anyukámnak kellene, nagyon sürgős:(
Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Ha valaki tudja a fent említett doktornő telefonszámát, ahol a magánrendelésére lehet bejelentkezni, kérem küldje el privátban! Köszönöm!
Sziasztok!
Valaki meg tudná adni Márton Virág doktornő asszisztensének a számát, amin be lehetne hozzá jelentkezni magánrendelésbe?Nagyon fontos lenne.
Köszönöm
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg hogy egy vizsgálat mennyibe kerül Márton Virágnál? Mert én is úgy tudom hogy van neki magán rendelése.
Szia!Ha személyesen nem tudsz be menni személyesen,akkor próbáld hívni a klinikát.És kérd a doktor nőt.
Egy nagyon kedves és lelkiismeretes orvos.
Ui:Kitartás!Lehet,hogy sokszor kell telefonálnod!
Üdv:Kata
Mindenképpen csak így lehet elérni??
Csak amiatt, mert nem akarok 1 nap szabadságot kivenni, amíg levadászom a klinikán...
Szeretnék hozzá menni, de én napközbe nem tudom a munkahelyemről kimászkálni :(
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy dr Márton Virágnak van magánrendelése?
És hogy milyen számon lehet elérni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen a szegedi szülészeti klinikán szülni?
- Tudtok valaki jó Szegedi szülészt aki a klinikán is dolgozik?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- A Szegedi Klinikán apás szüléshez kell-e az apának előzetesen valamiféle tanfolyamon részt vennie?
- Sziasztok, jár valaki dr Bitó Tamáshoz a szegedi női klinikán? Mit tudtok róla?
- A Szegedi Női Klinikán van VIP szoba?