Pu Erh Tea-Teakapszula (beszélgetés)
2 liter tuti meglesz, ha kidurranok,akkor is. :)
Szoktam levest is, ugyanis anyósom megszerettette velem. :)
De ma kimaradt.
Remélem sikerül meginnom 3l-t a nap folyamán...elég nehéz, de rajta vagyok. :)
Most megyek,és bicajozok egyet.Mert ugye a mozgás sem árt! :)
"Víz nélkül is lehet fogyni,........"
Ez igaz ,csak ha nem iszol elég folyadékot-és itt alényeg- sajnos nem a zsírodból fogsz fogyni hanem az értékes izomzatból,a zsírpárnák meg maradnak továbbra is rajtad.
Hát jó Neked, hogy fejben eldöntötted,és már ment is.
Én annyiszor eldöntöttem már, de sose megy. :(
De remélem,hogy ennek most vége. :)
Ja és köszi a biztatást! :)
1 hét 1 kg, ennél gyorsabban nem érdemes fogyni, mert könnyebben visszajön. Na és a vizet nem tudtam betartani, én utálok inni, épp csak annyit szoktam, hogy ki ne száradjak. Alig tudok leerőltetni a torkomon 1,5 l. Víz nélkül is lehet fogyni, persze azért méregtelenítés szempontjából nagyon jó.
Biztatásként csak annyit... Én úgy kezdtem minden nap, belenéztem a tükörbe, és undorodtam... Annyira elegem volt már magamból. Ha eldöntitek fejben, annyira könnyen fog menni.
rendben
nálunk is nagy vihar van
köszi még egyszer
majd írj, ha leszel ;)
Na azt a 2000Ft körülit még nem láttam, de akkor tuti utána fogok járni, és kipróbálom. :)
Jó, akkor holnaptól 2 üveg ásványvíz be a szobába :) és az a cél nap végére. :) citromlevet szoktam beletenni. de hallottam már olyat is, hogy nem szabad sokáig citromos vizet inni,mert szétszedi a gyomrot.reggelire pl.tej,bele müzli+1pohár joghurt?
És mondjuk ebédre amit eddig is, vacsira meg ez a por?
Szted ez milyen összeállítás lehet így? :)
A folyadékot már az első napokon is 2,5-3 litert igyál,azért hogy ne szomjazzon a szervezeted és az éhségérzetedet is elveszi.Látod a párom nem issza a shakeket és még is megy neki,reggelire próbálj fehérjedú étkez összeállítani kis gyümivel.De ha már szemezgetsz a shakekel,elárulom neked,hogy az 1500 Ft-os is ugyanolyan hatásos mint a 7000Ft stb.Itt önnyített diétáról van szó ami azt jelenti,hogy azt az 1000-1200 kalóriát amit elkell fogyasztanod naponta 5 étkezéésbe vidd be és legyen abban szilárd étel is ne csak folyadék,mint pl. a turbónál,mert az nem egészséges.1 esetleg 2 étkezést ajánlott shakeval helyttesíteni ,de ahhoz is kell valimien gyümölcs(a rost miatt).
Láttam Én is múltkor a Rossmanban 2000Ft körül valamien port kilós kiszerelésben az kb 1 hónapig elég reggelire vagy vacsira ha bír ennyit pénztárcád kipróbálhatod,de mondom,hogy ez nem fontos,ha már sajtot,túrót gépsonkát ilyesmit eszel az iseredményes .
Persze, hogy hagyom. :) Olyan jó lenne, ha végre valaki motiválna. Nagyon nehéz ám úgy, hogy pl. a párom mindig csak mondogatja, hogy csinosodjak...stb, de sose biztat semmivel. Jaa,amúgy nem csak miatta, hanem magam miatt is szeretnék fogyni és csinosodni.
1,5l-t,ha megiszok naponta, az elég az elején? vagy már 1. nap is többet kell?
Jaa, és sajnos nekem nincs pénzem ilyen shake-re, pedig már néztem a rossmannban is kapható diétás port (nevét nem írhatom), de abból is asszem 3 dobozzal kéne a 2 hétre és az 2x ezerbe kerülne...
Én 82kg-ról indultam és jó lenne 60-65 kg-ra lefogyni,most épp 73kg-nál tartok,nem akarom sietteni a dolgot mert ediig minden évben 2-3 hó alatt lenyomtam a 20 kg feleslegem és utána gyorsan vissza is jött.Végleg szertnék megszabadulni Mihálykától és nem pedig csak átmenetileg:-))
Majd Én motivállak ha hagyod:-)))
Én is mindig az ivással voltam bajban ,elvoltam 1 capuccinóval egész nap,ezért is jön olyan gyorsan minden vissza,most az a taktikám,hogy egy 2 iteres üveget mindennap tele töltök vízzel és kadom magamnak,hogy azt délután 4-ig meg kell innom,ezután még engedek bele egy kicsit és azt estig elkortyolgatom.
Köszi a sok jó tippet! :)
Mindjárt meg is nézem a naplódat.
Neked hány kg fölösleged volt/van? Mert nekem kb 10kg, ami mondjuk mások szerint már annyit jelent, hogy csont és bőr lennék. Most jelenleg 54-55kg vagyok, viszont csak 155cm a magasságom. Egyáltalán nem vagyok kövér, de párom mindig b...ogat a súlyom miatt. A valósághoz tartozik az is persze, hogy kb 10kg-val kevesebb voltam, mikor összejöttünk.
Nagyon szeretnék leadni 10 kg-t, de problémám még az is, hogy egyáltalán nem vagyok kitartó. :(
Talán ha kapnék motivációt...de sajnos az nincs. :(
Jaa és sokszor azzal is rengeteget küzdök, hogy legalább 1,5l folyadékot megigyak. :-s
Persze,hogy kell egy kis egészségesebb táplákozás is mellé,már az is nagyon sokat segítene,ha a kenyér és tészta féléket mellőznéd+a lisztedet lecserélnéd teljeskiőrlésűre tönkölyre vagy rizs-zab lisztre illetve barnarizst fogyasztanál.
Figyelj csak Én vezetem naplóban itt a Hoxán a mindennapi étkezésemet ,nézd meg sok jó ötletet fogsz találni,ehetsz annak a mintájára is .Én 2 hó alatt 8,6 kg fogytam (shaket is ittam)a párom pedig több mint 10 kg-tól szabadult megugyan ennyi idő alatt,annyi különbséggel,hogy Ő semmi bogyót és shaket nem fogyasztott csak a főztömet ette(persze Ő 138kg-ról indult).1-1,5 hónap alatt lemegy az az 5 kg szerintem ha odafigyelsz.
A puerh tabit reggel és este kellene bevenned étkezés előtt kb 20 percel és napi 2,5-3 liter vizet meginnod ahhoz,hogy rendesen hasson.
Sziasztok! Végre van itt valaki. :)
Az a helyzet, hogy amikor anno én szedtem, nem fogytam egyiktől sem. Lehet, hogy nem voltam elég kitartó, vagy ugyanúgy ettem,mint azelőtt.
A wc-s téma meg annyi, hogy a pu erh kapszulától nincs hatás. a szűzteakapszulánál van annyi, hogy délben beveszem és másnap reggel megyek tőle. :)
Olyan jó lenne, ha végre lemenne pár kg.
Már minden bajom van. :(
Amúgy most látom igen, hogy gjessica is kecskeméti, vagy legalábbis az van neki megadva. :)
Jaaaj lányok. motiváljatok már egy kicsit. :)
Most úgy határoztam (kíváncsi leszek, hogy meddig leszek kitartó), hogy szedem a szűztea kapszulát is, meg a pu erh teakapszulát, meg esténként hullahoppozok, hátha lemegy így majd pár kg.
Szerintetek mennyi idő múlva megy le tőle mondjuk kg 5kg?
Jaa, és akkor most diétázzak is mellette?