Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról? (tudásbázis)
Kb.2 eves 3 honapos lehetett,amikor elkezdtem neki adni a "gyogyszert".Delelott,delutan es elalvas elott adtam neki egy szemet.Elvileg a gyerekeknek 4*1-esevel is lehet adni,de mivel meg az enyem is eleg kicsi,ugy gondoltam,hogy eleg lesz 3 is.
A te babad ha jol emlekszem 1 eves,igaz?Megprobalhatnal neki 2 szemet adni es ha nem latod a hatast,emeld meg 3-ra az adagot.
3 szem mar nalunk is kifejtette a vart hatast.
Mennyi idős a lányod?
A 3 szemet milyen időközönként adtad neki?
Olvastam, hogy a Sedatif PC egyeseknél előbb felerősíti a tüneteket,de utána használ. Nos nekem először hatot kb. másfél hétig, aztán meg nem. Akkor van még remény? Nagyon jó volt mikor hatott, megszüntette az alvászavaromat. Sajnos vizsgaidőszakban esténként nem tudok elaludni. Bízom benne,hogy ez segíteni fog!
Gecam!
A tájékoztató azt írja, hogy gyerekeknek 4x1-et lehet adni,de igazából nem lesz tőle semmi baja,mert ezt nem gyógyszer!:)
Sziasztok!
Hát én eddig nem szedtem semmit...és most bevettem belölle 2őt. De ugye nem baj ha alacsony a vérnyomásom? Nem szeretnék rászokni,és félek h mellékhatása lesz. Előtte ittam colát,remélem hogy a kettő nem hat majd negatívan együtt. Nincsen alvászavarom,csak rettenetesen ideges vagyok...remélem fogok tudni aludni...szerintetek butaság bevenni ha alapból nincs rá szükség olyan nagyon?
Nekem speciel egy ideggyógyász, neurológus ajánlotta, aki megúnta, h a nyugtató gyógyszereknek mennyi rossz hatása van, amikre újabb gyógyszereket kell felírni...ördögi kör. Ő évek óta ezekkel gyógyít és számomra tökéletesen bevált.
Stressz vagy stressz okozta szorongásos tünetek ellen tökéletes.
Amúgy Apum is elkezdte esténként szedni, mert nagyon rosszul alszik mindig és azóta nagyon jól kell és kipihenten.
A citromfűtea nagyon jó. Este egy csészével megiszol és jó lesz az éjszakád.
A Sedatic pc semmit nem ér (szerintem).
A citromfű teát próbálta már valaki?
A hipp-nek van alma-citromfű teája,az is hatásos vagy melyik fajta a jó?
Sajnálom,hogy így történt,ilyet még nem is hallottam.
Akkor lehet,hogy valami egyszerűbbel többre mennétek,mint a citromfű tea.Mondjuk nálunk ez semmire sem jó.
A nagy hiperaktív,neki próbáltam,és a kicsinek,mikor nagyon nyugtalan.-semmi siker.Viszont a sedatif nagyon jó.
Szia!
Hát én meg pont úgy jártam(vagyis a 9éves fiam)hogy annyira lelassította,hogy a suliban az órán a legegyszerűbb kérdéseket sem érti meg.(amúgy kitűnő tanuló)Viszont a magatartása totál megváltozott jó irányban.Most mit tegyek?Minden jó tanácsot szívesen veszek.Köszönöm.
most, kb. 900,-Ft-ba kerül. A felpörgős eset azért történhetett, mert a homeopátiás szerek előszőr erősíthetik a tünetet, amire használjuk (egyébként állítólag az ilyen egyéneknél aztán hatásosabb).
Lehet adni gyereknek is (ha sokat vesz be belőle, akkor egy rágót kell vele elrágatni és az azonnal hatástalanítja- mármint a menthol)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Allergia kezelése homeopátiával
- Mit nem szabad enni vagy hasznalni homeopatias keszitmenyek szedese kozben?
- Kisfiamnak rettenetesen száraz, ekcémás a bőre. Halicar nevű homeopátiás szer segíthet?
- Melyik a "leghatásosabb" homeopátiás nyugtató ill. stresszoldó?