Fogyjon le kaktusszal! (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Én segítséget szeretnék kérni, mert látom itt gyakortott hoodia használok cserélnek tapasztalatokat. Öt napja szedem a zöld kis bogyokat,de még semmi hatást nem érzek.Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném!
sziasztok! van valakinek tapasztalata a Hoodia fogyaszto szerrol?
Ami a leginkabb erdekel, hogy ennel a fogyasztonal nem all fent a jojo effektus.Csak m nem eszel..de mi van ha abbahagyod es akkor enni kezdesz?
esetleg a chiliburnerrol tud valaki tapasztalatot? koszonom!!! :)
sziasztok!
Érdekelne hogy valaki próbálta e cactuslim kapszulát???
A tapaszokról inkább nem írok, rengeteg féle van, sajnos sokan be is dőlnek neki, de egy sem jó!
A catuslimen azért akadt meg a szemem, mert nem étrendkiegészítő van ráírva, hanem konkrétan fogyasztó kapszula, ami azért ritka és nincs neki 1-2 oldalas cikk szánva. Esetleg próbálta már valaki? A kaktusznak köztudottan pozitív hatásai vannak, s ezt még cukrosoknak is kifejezetten ajánlják. anyukám sajnos az, kérlek titeket aki tud róla valami konkrétat írjon!
sziasztok!
További szép napot mindenkinek!
hát csajok!
Ez nem hiszem el totál átverés az egész!!!!
az 1. tapasz nem is ragadt rendesen.
A 2. tól meg félóra elteltével elkezdett fájni a fejem és szó szerint farkaséhség jött rám:O
Ezt az át.....
Úgy hogy ki is dobtam most meg verhetem a fejem a falba hogy 6000 pénzt kidobtam az ablakon. :(
Ez nam más mint a naiv emberekből kiszedett pénz :@
Pussz Dia
Sziasztok!
HÁt nekem most jött meg a csomag.
Ici pici doboz ici pici 10 tapasszal.
Hát mad mehlátom hogy ez is ablako keresztül kidobott pénz volt-e. :S
Eddig nem túl bíztató de kérdeztem az arcot aki ezzel foglalkozik hogy mik a visszajelzések és eddig csak az tudta mondani hogy volt már olyan hogy valaki rendelt 1-et aztán késöbb is rendelt még 1-et de állitólag márciustól lesz kapszula.
Én csak 1 napig szedtem a kapszulát de fogytam töle 2 kilót és azóta akármennyit eszem nem hizok de nem is fogyok.
Hát most megyek lemosdok és megmosom a hajam aztán felteszem és akkor kiderül mi lesz.
Majd mesélek
Pussz Dia
Sziasztok!
Én szedtem a hoodia kapszulát és nagyon jó!
De télleg teljesen elveszi az étvágyat.
Csak az volt a baj vele hogy 3-at kellet szedni egy nap és darabonként 50 mg koffeint tartalmaz, és én nagyon nem birom a koffeint! Engem szétszórttá és dekoncentráltá tesz ami főleg most vizsga időszakban nagy nem jó! :S
Ezért hagytam abba a pu-erh kapszulát is.
Pénteken rendeltem meg viszont a hoodia gondorii tapaszt ami hétfőn jön meg. És csak a kaktuszin kívül zöld teát tartalmaz. Hát lehet totál pénz kidobás lesz de kiváncsi voltam :$
És majd mesélek ról hogy volt-e bármilyen hatása.
Puszi Dia :)
köszönöm az infót, de én erre gondoltam:
HOODIA GORDONII-KAKTUSZ
Afrika déli részén évszázadok óta alkalmazzák étvágycsökkentőként a HOODIA GORDONII kaktuszt.
A Busmanok a ritka növényt ősidők óta alkalmazzák, napjainkban is étvágycsökkentőként élvezi a legnagyobb megbecsülést.
Amerikában már élvezik jótékony hatását. A világon megoldható lenne az elhízás problémája, ezzel az egyetlen növénnyel, mely most kezdi meghódítani Európát.
CITRUS AURANTIUM-KESERŰNARANCS
Az érett gyümölcsök héja tartalmaz citromsavat és keserű flavonoidokat is. Ezek a hatóanyagok étvágytalanság és hiányzó illetve elégtelen gyomornedvképződés esetén segítenek, könnyíti az emésztést, gyorsítják az anyagcserét.
PAULLINA CUPANA-GUARANA
Indiánok csodanövénye, mely Guarana néven vált a világon ismerté. A bennszülöttek már évszázadok óta afrodiziákumként és energiaforrásként használják. Koppenhágában klinikai vizsgálatokkal kimutatták, hogy a fizikai aktivitást növeli, fáradtságérzetet csökkenti, jobban elviselhetőbbé teszi a stresszt és átlagosan több kg.-ot fogytak tőle az emberek.
Összességében elmondhatjuk, hogy egy tökéletes összetételű fogyókúrás tapaszt állítottak össze.
Amíg a Hoodia segít legyőzni az étvágyunkat, addig a Guarana átsegít azon nehézségeken, amik a fogyókúrával járnak. Nem leszünk kedvtelenek, fáradtak, sőt energiával látja el szervezetünket. A Citrus Aurantium segíti az anyagcserénket, így emésztésünk mindvégig rendben fog működni. Kérjük, olvassa el szakirodalomban ezen, növények jótékony hatását.
a Bioszállító webáruházban (katt ide)
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Hogy vennéd rá a férjed, hogy fogyjon le a kedvedért?
- 10 éves a kisunokám, kislány és 70 kg. Segítsetek, hogyan tudnánk elérni, hogy fogyjon?
- Mit tegyek, hogy 8 éves kislányom kb 6kg-t fogyjon? Rendszeresen sportol, de imád enni.
- A beteg ember hogyan fogyjon? Hogyan győzzön a hormonok ellen?
- Lehet úgy fogyni, hogy a vádli és a boka ne fogyjon?