Esküvő 2009-ben (beszélgetés)
Jah és még annyi tudunk, hogy ez áll majd a meghívónkban:
"Külön teljes hiány vagyunk,
Együtt teljes világ vagyunk..."
(Devecseri Gábor)
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni! 2009 szeptember 26.-án lesz az esküvőm! Eddig csak annyit intéztem, hogy kész a vendéglistám és lefoglaltam a ruhámat! Elvileg be tudom tenni ide a linket ahol megnézhetitek!
A weddings.hu-n szetneztel mar?
A mi meghivonk keszen boltban vett, nem lesz ra idezet.
Csajok, ugy nez ki tudok szerezni csokiszokokutat, a magyar arnal olcsobban, 40cm-eset, kis eskuvokre idealis. Mi beszerzunk egyet. Azt irta a kereskedo, hogy a Metroban vagy csoki nagykerekben lehet hozza kapni a csokit is.
Ha erdekel, dobjatok privit.
én modeca ruhákat néztem ki magamnak:)az ő kollekcióikban találtam több nyakpántosat is...
nagyon szépek
nekem a la sposa ruha tetszik azok közzül amit feltettél...
egyekbént hogy 70 ezerért venni vagy bérelni tudsz ruhát, hát ez jó kérdés.. ismerőseim akiknek az idén voltak lagziaik nagyon változó áron jutottak hozzá a ruháikhoz, szerintem a 70 ezer az bérlési ár, igaz hogy venni is vehetsz (talán) ennyiért de az valószínű hogy elég gagyi, egy barátnőm volt az idén, aki megvette a ruháját ő kb. 150 ezer forintot adott érte.
nagyvaradon lakom, debrecentől kb 70 km-re romániában.
hát az 50 ezer az igen jó ár:) akiknek a munkaái nekem leginkább tetszenek 1350 eurót kérnek, de a magyarországiak közzül is akiket láttam és jók minimum 150 ezret kérnek.
es az az igazsag hogy egyedi fotokat szertnek, ha megnezitek a sarafoto.ro weboldalt...ők dolgoznak 1350-ertde az sok, ha jól számolom akkor több mint 300 ezer forint
Nekem 161:)
Hát igen, szerintem is egész jól állok. A mi fotósunk a leendő apósomék szomszédja, aki egy grafikus is, és ő fog fényképezni. Videót nem szeretnék, max. a polgáriról.
Hát jó fényképészt olcsón nehéz találni. Én találtam egy jót, de ugye végül nem fog kelleni. ő 35 000-ért fotóz, ha lakodalom fotózás is kell 55 000, pesten. Vidékre km díjat kér.
Ha kell valakinek belinkelem a címét.
Április 4-én lesz az esküvő :)
Ha az ember nekiül 2-3 nap alatt ki lehet találni, és le lehet szervezni mindent.
Nem vagyok otthon fotósokban sajnos. Debrecenben tudnék jót ajánlani, de nem tudom te hol laksz.
A műtermi fotóinkat fogja ő készíteni. A szüleim esküvői képeit is ő csinálta 25 éve :D
Talán itt találsz egy jót : [link]
te is nagyon jól haladsz
szinte már az az érzésem hogy 100 százalékosan kész vagy a nagy napra,
először egy kicsit bestesszeltem, hogy nagyon le vagyok maradva hozzátok képest, aztán látom a beírást és rájöttem hogy neked kb 3 hónappal hamarabb lesz nagy napod mint nekem..hú..
pontosan mikor is?
egyébként én még mindig valami jó fotóst keresek, már a nap folyamán beirtam hogy milyet, -a képeim között vannak munkák, meg egy weboldal cim is,- de senki nem reagált... nem tudtok senkit ajánlani?:(((
koszi szépen,
ja igen a vikárius, hát végül is katolius pap, a megyés püspök helyettese, egyébként nálad már jó sok apró részlet össze van rakva a nagy napra.. gratula
Én is egész jól haladok, annak ellenére, hogy vívnom kellett pár csatát :D
Időpont, ruhák, étterem, zenekar, zene, vendéglista megvan.
A tortát Ádám nagyija intézi, a dekorációt kitaláltam, a meghívón egy régi rajzom lesz, a köszönöajándékokhoz csak cd-ket kell vennem, a virágok kitalálva, az is megvan hogy hol csináltatom, a koszorúslányok nyakláncait kell még megcsináltatnom, meg egy két apróságot beszerezni.
Szóval minden sínen van, és már csak 127 nap :D
Hjamm meg a frizumat, és a sminket én csinálom, egy ismerősöm felajánlotta hogy ingyen csinál fogfehérítést, a fotós a nagybátyám lesz, a vőfély Ádám legjobb barátja, a videós az egyik unokatestvérem, és nem is tudom mi minden van még meg :D
Így ismerősökkel körülvéve könnyű :P :D
A karamellvirágokat én is elfogadnám...:D
Hát a szervezés,az nekem egész jól halad szerintem. A ruhám már megvan, van fent kép, de ez azért nem teljesen ilyen élőben, de gyönyörű:)
A párom ruháját tudjuk, hogy hol csináltatjuk, árakat is meg mindent. A gyűrűt kiválasztottuk, a tortát is tudom, sőt anyukám Budapest egyik legnevesebb éttermébe-cukrászdájában dolgozik, ezért kézenfekvő, hogy ott csináltaljuk. És ott dolgozik egy két aranyérmes cukrász, akik csudi szép karmellvirágokat készítenek, valami meséseket. Ezek lesznek a tortán. A meghívót én csinálom egyenként. Kreatív boltban bevásároltam, és párom nyomtat. A virágaimat is tudom már, az unokatesóm virág boltban dolgozott, ő majd segít. Az étterem le van foglalva, a polgármesteri hivatalba bejelentkeztünk május 9-re, tehát már csak a templomot kell lerendezni.
Ennyi. :) Ja a zenekart is kiválasztottuk már. Kettő került szóba, mindkettő élőzenés, házibuli zenekar, akik azért mulatósat is játszanak. Az egyik szerintem nagyon drága volt, ezért a másik mellett döntöttünk. Ez sem olcsó, de szerintem egy esküvő legfontosabb eleme a zenekar, ha az nem jó, a hangulat sem jó. Két hete voltam egy esküvőn, olyan volt, mint egy fergeteg nagy party, csak az volt az egyetlen baj, hogy végig mulatós zene szól. Mindenki szerette, és ropta, viszont a menyasszony utálja az ilyen zenét...Szívás
A bevonuló: [link]
Az aláíró: [link]
A gratuláló: [link]
Remélem mind halgatható, és az is. Csak én most nem tudok bele hallhatni, mert a melő helyen vagyok, és gázul jönne ki, ha én itt zenét hallgatnék:)
De a youtube-on sok minden fent van.
+az alábbi oldalon sok zenét találtok, és meg is tudjátok őket hallgatni.
Lehet, hogy hülyének tűnök majd, de mi az a vikárius? :S
esküvői fotóst videóst keresek.... olyat aki profi beallitasokat is tud, arnyékolas stb...- megpróbálok feltenni képeket, hogy lásstok mire gondolok-
aki tud jókat, kérem küldjön valamiket privatban itthon találtam egy fotóstúdiót, amelyknek a munkái tetszenek, de 1350 euróba kerül és azt egy kicsit soknak tartom
találtam ruhát:))) legalább is kénztem a netem a modelleket amik szóba jöhetnek, egy holland tervező ruhái, nem tudom feltölteni hogy lásátok
:((
januárban szerintem megkeresem a szalont ahol forgalmazzák, a hivatalos weboldalukon azt láttam, hogy debrecenben, pesten és itt nálunk csak szatmáron és bukarestben lehet hozzájutni, úgyhogy debrecenbe megyek majd...
egyébként a szervezési dolgokkal sehogy semm állunk... egyre inkább hajlok afelé, hogy a diszités egy részét mi csináljuk... lenne kedvem egy kicsit pepecselni igy a téli estéken...úgyhogy hamar ki kellen találni hogy mit is akarunk...
és azon is agyalok - már egy jó ideje- hogy milyen köszönőajándék legyen - mert ha valami saját kezüleg készítettet akarunk és nem romlandó, akkor már el lehetne kezdnei készíteni, hiszen 180 főre számolunk...
a vacsoramenű részleteit még nem raktuk össze, de az már szinte biztos hogy nem lesz előétel.
welcome drink-el kezdünk,valami kis falatkák fogadják majd a vendégeket amikor leülnek az asztalokhoz, aztán a leves, uánna két meleg fogás, utánna torta... a sütemények svédasztalaon, majd az éjszakai kaja szintén svédasztalon hidegek , ja és az este elejétől már felállitva lesz a csokiszökőkút...
ennél részletesebb progrm még nincs...
ja igen megvannak az idopontok a polgári kb két héttel a templomi előtt lehet hogy a szulinapomon málus 30.-án, a többi junius 13.-án 19.00 a tempolm, 20.00 a vacsi
szia, hát a zeneválasztás az még nem 100% ugyanis a párom még nem is hallotta, meg én is csak gondolkodom rajta... ők ugrottak be elsőre... egyébként a ti választsotok is ok-s, már hallottam adalokat, de sajna nekem nincs meg... egy linket esetleg tudsz küldeni, hogy meghallgassam, nem árthat ha a párom elé több dalt teszek le, legyen miből válogassunk.
remélem tényleg jó lesz ha a faterom ad össze, csak ott van a pakliban, hogy nagyon meghatódik hogy az "ő egyetlen kicsi lányát" saját kezüleg adja egy pasi kezére:)))
egyebként a templomi szetartásra pedig a vikárius ajánkozott be, (a páromat jól összepuszilgatta mikor megtudta hogy házasodunk, úgyhogy remélem ott is mindent úgy csinálhatunk ahogy akarjuk:)) habár pontosan még nem tudom hogy mit is akarjunk, ötlete valakinek???
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Lakáshitel 2009-ben?
- Rossz helyre utalt a cég, ahol 2009-ben dolgoztam!
- Meg tudná valaki mondani mikor lesz a szóbeli érettségi 2009-ben? Vagy ez iskolánként változó?
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?
- Szült valaki Hatvanban 2009-ben?