Kismama-torna Miskolcon (beszélgetés)
Sziasztok! Remélem valaki látja majd az üzimet, mert úgy látom elég régi az utolsó hozzászólás. :)
Az szeretném megtudni, hogy tudtok -e olyan helyet Miskolcon, ahol olyan aerobik vagy konditerem van, ahová a 2és fél éves kisfiamat is magammal vihetném. Nagyon-nagyon szeretnék mozogni, de nem tudom kire bízni a kicsit. Jártam az M1-be, amíg volt gyermekmegőrzés, de mióta megszünt (a gyermekmegőrzés, nem az M1 :) )nem találok új helyet Miskolcon.
Ha tudtok, segítsetek légyszi!!
Sziasztok!
Nem tudom kinek mennyire aktuális még a kismama jóga téma. Most kaptam egy szórólapot a védőnőmtől, február 10-én indul kismama jóga az Ifiházban :))))
Szia!
Jógáról sajnos még én nem hallottam, viszont az egyik kismama barátnőm igen. Ha a héten beszélek vele, rákérdezek, hogy hol van, és akkor leírom. Most nekem sajnos nem aktuális ez a mozgás dolog a keményedések miatt. De még bízom benne, hogy mehetek majd tornázni, hisz még van 3 hónapom:-)
Köszönöm szépen az invitálást, el fogok menni. Mivel nem miskolci vagyok, Miskolc mellett élek, ezért leírnád nekem, hogyan jutok el a legkönnyebben ebbe a bölcsibe? Ismerem Miskolcot, de a bölcsiket annyira még nem :-)
Előre is köszi, és örülök, hogy válaszoltál, mert eddig még semmit nem találtam, és nagyon szeretnék egy kicsit mozogni, mert a várandósságom előtt is sokat mozogtam.
Kedves miskolci kismamák!
Aki jár valahová kismama tornára, vagy jógára, az kérem írjon, mert én is szeretnék járni, de ott, ahol a terhességem előtt tornáztam, sajnos megszűnt. Vagy esetleg kismami klub? Írjatok, ha tudtok hasonlókról, esetleg jártok!
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászok Miskolcon
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Milyen orvos Dr Gubás, és Dr Dienes Miskolcon? Véleményekeket szeretnék hallani
- 2012-ben Miskolcon szülő kismamák
- Szerintetek érdemes kivinni a piacra jó minőségű, divatos, S/M/L méretű használt ruháimat? (főként Miskolcon)
- Mennyibe kerül Miskolcon, társasházba a vízóra cseréje?