Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán? (beszélgetés)
szia! igen, én Dr. Győri Sándornál votam 3 éve hasplasztikán a Honvéd kórházban
elégedett vagyok az eredménnyel
azóta is lapos és feszes a hasam
jó döntés volt részemről hogy bevállaltam a hasplasztikát és az orvos választást is sikeresnek mondom ennyi idő elteltével is 😀
Sziasztok!
Operált valakit Dr.Győri a Honvédban?
Vagy bármelyik orvos onnan? Köszi
Hasplasztikára tudtok orvost ajánlani?
TB alapon csináltatnám, nagy fogyás miatt.
Köszönöm!
Kötényhas műtét után mennyire rugalmas a bőr?
Az orvos azt mondta, hogy a műtét után életem végéig kilóra pontosan meg kell tartanom a súlyomat, mert ha 1 kilót fogyok/hízok, akkor az nagyon durván meglátszódik a bőrömön, akár kilónként 1 centit is. Ez mennyire valós?
Nekem barátnőm most fog menni ősszel, elöször körkörös lesz (has, hát), üakd pár hónap múlva mell.
Ő 30 kilót fogyott, és nagyon csúnya lett a bőre.
Nem kellett semmi papír, csak bement valami dokihoz pestre, elmondta mit szeretne, a doki megnézte, és már meg is beszélték.
Aután a későbbiekben lehet kell majd igazolás a háziorvostól, hogy a kiinduló és a jelenlegi BMI között megvan e 10 különbség.
Neki bőven meg va.
Szia
Tudnál nekem irni , mire volt szükség a műtét előtt? Papirok, bármi?
Mik a kitételek?
Hogy viselted? Ki csinálta?
köszönöm :)
Szia
Nem vallaljak a sebeszek. Tb altal max 2 terulet maszekban max 4 terulet.
Tobb nem megy.
Sziasztok
Nekem fizetos mutetem volt mivel tbre nem vallaltak sajnos. Probalkozz tovabb (dr gyorrffy?).
Szia!
Én is most készülök konzultációra a Honvédba. Melyik orvos műtött és milyen papírokat kellett vinned? Tudsz mutatni képet?
Sziasztok!
Nekem szept. 20-án volt műtétem a Honvédban, TB-re ment, 3 császár miatti szétnyílt hasizom és köldöksérv miatt.
Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok, még friss az élmény. :)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Tb-re csinálnak komplex bőreltávolítást is? Tehát nem csak hasról, hanem belsőcombról és felkarról is leműtik ha kérem? Persze nem egyszerre :)
Sziasztok!
Megfelelek a követelményeknek,hogy megcsinálják Tb-s alapon a hasplasztikát!
Már a plasutikai sebésszel is beszéltem!
De kell vinnem a házorvostól egy fecnit,hogy igen,látott 97 kilósan,de nem ad mivel nincs a gépében domumentálva!
Mehetnék nőgyógyászomhoz is de ugyanez lenne a probléma....
Tudtok segíteni ,hogyan tovább!!??
Sziasztok!
A TB által finanszírozott plasztikai műtét tapasztalatok engem is érdekelnek. :)
Köszi, ha tudtok segíteni, tapasztalatot megosztani.
Szia!van egy olyan fórum,hogy Hasplasztika.Arra keress rá.Ott nagyobb az élet.
Szerintem először az orvos választás lesz a első lépés.Hol élsz?
Üdv!
További ajánlott fórumok:
- Esküvőt ki-hogy finanszírozta? A szülőkkel hogy beszéltetek?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?
- Egy államilag finanszírozott gyermek otthonban, miért éheznek a gyerekek?
- TB által finanszírozott plasztikai műtét?
- Az Állam által finanszírozott ált. gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás ugye nem egyezik az ovi/sulikezdéskor ajánlott biztosítással?
- OEP által finanszírozott meddőségi központot keresek, ahol rendel női orvos