Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni? (tudásbázis)
nem viccelek, de próbáljatok tiszta sót enni, káli só mentes tiszta nátrium kloridot. gyógyszertárban lehet kapni. S ezt a sót használjátok a mindennapokban. [link]
Egy olvasást megér ez a cikk
Én is már eljutottam gondolatban a plasztikai sebészhez, de Ő mit tud tenni a sötét foltokkal???
Feltölti azt a részt vagy mit??
Ez nagyon jó kérdés erre én is kiváncsi vagyok!!
Nekem reggelente nem táskás hanerm már bőröndös a szemem alatt!:)
Sajnos az évekkel nekem is gondot jelent a szem alatt megjelenő duzzanat és sötét folt.
Tippeket szeretnék, ki mivel, hogyan próbálja megelőzni, eltüntetni?
Sminkelési tanácsok is érdekelnének!
A fekete karika általálban ételallergia miatt van.
Orvostól tudom.
Az még a a kisebbik gond, hogy beráncolódik, de tudom azt, hogy ez már ilyen marad.
Mit lehet mégis tenni ellene?
Nem kenőcs kell erre, hanem valami már.Esetleg méregtelenítő kúra?
Hello! Nekem se semmi karikáim vannak, főleg most, hogy beteg is vagyok. De nem szabad így hozzáállni a dologhoz. Én is úgy voltam vele jó pár évig, hogy nem mertem az emberek szemébe nézni, mert azonnal azt vártam, hogy mikor tesznek rá megjegyzést vagy hisznek betegnek...ez utóbbival elég sok tapasztalatom van. Aztán kezdtem észrevenni, hogy a barátaim és a családtagjaim egyáltalán nem teszik szóvá, még az újonnan szerzett ismerősök sem. Valószínűleg már megszokták vagy ismerik a problémát.
Egyébként nővérem azt mondta, hogy lehet attól is, hogy mikor nevetek, vagy egyszerűen mosolygok, a karika helyén teljesen beráncolódik. Neked is?
Sziasztok!
Nekem is karikás a szemem, nem is kicsit. Mondhatni pirosban játszik. Mindegy, mennyit alszom, akkor is olyan és kész.Engem nagyon zavar, nem szeretek szemüveg nélkül az utcára menni, nem szeretek az emberek szemébe nézni.
Sajna a bőrgyógyászom azt mondta, hogy egyrészt ez alkati adottság, másrészt pedig a felnőttkori ekcémám egyik külső mellékhatása a szem alatti karika.
Viszont van egy jó tippem szemre és az egész arcra: egy kávéalátétre tegyetek mézet, melegítsétek 8-10 másodpercig mikróban, majd ha kenjétek föl a szem köré és az egész arcra. Minél tovább fent van, annál puhább és szebb lesz a bőr.
Nekem tényleg beválik.Kicsit érdekes, mert ragacsos, de a szépségért igenis meg kell szenvedni.
Üdv!
megpróbálom :) legutóbb a vas+c-t ittam (most már tablettát szedek) annál talán nincs rosszabb íze a céklalének :)))
egyébként véletlenül van is itthon, kipróbálom
köszönöm a tippeket - tényleg oda kell figyelnem arra is, hogy mit eszek
most már annyira rossz volt a helyzet, hogy alig vonszoltam magam olyan fáradt voltam, de néhány hete szedek vaskészítményt és kicsit jobb lett - (most már elég napi három kávé)
További ajánlott fórumok:
- Szem alatti karikák
- Szem alatti sötét karikák, "táskás" szem.Kinek van rá bevált tapasztalata?
- 40 éves kortól milyen termékek sikeresek a szem alatti ráncok és a sötét karikák eltüntetésére?
- Melyik az a korrektor, ami tényleg eltünteti a szem alatti karikákat?
- Sötét karikák ellen mit lehet tenni ha az alvás nem használ? Valakinek valami bevált módszer?
- Szem alatti sötét részt, karikákat hogyan/mivel lehet eltűntetni? Tudtok ajánlani valamit?