Hogy lehet combról fogyni? (tudásbázis)
sziasztok!
akik "Rubint Rékáznak": melyik DVD-jére tornáztok?
hasonlóan az előttem szólókhoz én is az étkezési szokások megváltoztatására szavazok + jó nagy adag edzés/torna!
Főleg a kardio-dolgok (taposás, futás, bicikli) + kis súlyokkal, nagy ismétlésszámmal végzett edzések combra, fenékre.
De sok helyen tartanak különböző alakformáló, mélyizom tornákat (callanetics, pilates és hasonlók) - ezek is hasznosak tapasztalatom szerint, csak kellő kitartás kell hozzájuk!:))) de mihez nem...???
Sziasztok! Egyetértek Daphney-vel nagyon jó a
Réka tornája. Nekem sokat segített.
Nincs olyan diéta és nincs olyan edzés amely specifikusan egy helyről égetné le a zsírt!!! Igazából ha lefogysz akkor onnan is lemegy és miután összehúzódott a bőr vékonyabb lesz a combod is... Vannak olyan kezelések (fólia, szaunaöv, stb..)amik részben segítenek de tartós és látványos eredményt csak fogyással lehet elérni. Amihez nem kell más csak egy jó diéta és egy jó edzésterv. Sok sikert.
További szép napot kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogy lehetne elég akaraterőm lefogyni 20kg-ot? Tizennégy éve próbálkozom és mára már utálom magam!
- Hogyan lehet belső combról fogyni? Összeérnek a combjaim.
- Mondanátok erről a combról véleményt? Kell/lehet ebből fogyni?
- 30 kilót mennyi idő alatt lehet lefogyni és hogyan?
- Szobabiciklivel tényleg szépen le lehet fogyni?Elbizonytalanodtam, hogy vajon nem vastagítja-e meg a combot stb...
- Milyen edzőteremi gyakorlatoktól lehet fogyni combról és fenékről?