Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Te hogyan csinálod? ... avagy Minden napra egy recept fórum

Te hogyan csinálod? ... avagy Minden napra egy recept (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
321. Klingy 15 (válaszként erre: 320. - 0e40d7eb14)
2018. márc. 4. 19:15
Hát ennek nálam is nagy sikere lenne, lesz. Köszi szépen.
320. 0e40d7eb14 (válaszként erre: 319. - Klingy 15)
2018. márc. 4. 17:11

Adott a pizzatészta (házi vagy Tante Fanny..bármilyen) kinyújtod a szimpatikus vastagságra, és belepakolod az egyik felébe amit szeretsz, ráhajtod a másik felét, körbe összenyomkodod, és megsütöd magas hőfokon, mint a pizzát.Nekem a legszimpatikusabb töltelék ez volt:

sorrendben: lilahagymalekvár,házi hamburgerhús készre sütve,chedar sajt, lilahagymakarikák,paprika karikák,ketchup,mustár,kukorica

és külön sült krumpli hozzá.

319. Klingy 15 (válaszként erre: 318. - 0e40d7eb14)
2018. márc. 4. 13:57
Ezt hogy csináltad, vagyis, hogy a pizzatesztaba belesutest?
2018. márc. 4. 13:51

Na pedig akartam kérdezni, hogy otthon, házi hamburgert hogyan csináltok?

A napokban több fajtát is kipróbáltam itthon.Volt közte vegetáriánus, bolti húsos, házi húsos , de ami közös volt, hogy nem hambizsömlébe tettem, hanem pizzatésztába sütöttem bele. Frenetikus sikere volt!

2018. márc. 4. 07:28
Itt vagyok!! Úgy látszik, mindenki régóta begyakorlott receptek alapján főz. 😀
2018. márc. 4. 07:03
Megszűntünk lányok? Hol vagytok?
2018. febr. 21. 18:43
Lányok, szerintetek a boltban, hűtőpultban lévő friss tészták, mint pl a Tante Fanny pizzatészta, hogyan készül? Élesztős, és mégis eláll a hűtőben elkelés nélkül. Most tettem be itthon a hűtőbe az élesztős saját gyártmányú pizzatésztát, de tuti, hogy holnapra kikel a zacsiból. Pedig jó lenne, ha elállna pár napot elkelés nélkül.
314. 12d083b51b (válaszként erre: 312. - 0e40d7eb14)
2018. febr. 10. 06:54
Köszi, ez nagyon jó! :))
313. 124637ff9b (válaszként erre: 301. - 0e40d7eb14)
2018. febr. 10. 06:44
Ugyan így csinálom én is, de csak 3-4 kanál zabpehellyel és nem aztatom be.
2018. febr. 10. 06:07

Nnnaa: vigyázz, bonyolult!

Kizárólag tapadásmentes serpenyőben készíthető.

Darabold apróra a feltétnek valókat, mint a sonka,szalámi,gomba (ezt elő kell párolni), stb.

keverj hozzá jó sok reszelt sajtot, aztán tégy egy jó nagy kupaccal a keverékből a megforrósított serpenyőbe -próbáld kenyérszelet formára igazítva-és nyomd a tetejére a kenyérszeletet.A sajt megolvad, megpirul és rátapad a kenyérre.Ekkor lapáttal fordítsd meg az egészet,és pirítsd a kenyérszeletet is.

Ugye milyen bonyolult?

A reszelt sajtból ránéztére annyit tegyél, hogy soknak ítéld, mert megolvadva már nem lesz sok.

311. cika58 (válaszként erre: 307. - 0e40d7eb14)
2018. febr. 9. 13:48
Igen, érdekel.:))
310. cika58 (válaszként erre: 309. - 12d083b51b)
2018. febr. 9. 13:47
Igen, engem érdekelne.
2018. febr. 9. 13:37

Bocsánat, akkor most kezdem előlről:

Nem, nem ismerük.

Igeeeeeen, írd le légyszi! 😆

308. 12d083b51b (válaszként erre: 307. - 0e40d7eb14)
2018. febr. 9. 13:36
Igeeeeeeeeen!😆
2018. febr. 9. 13:34
Ismeritek a serpenyős melegszendvicset? Leírjam? DD...
306. 0e40d7eb14 (válaszként erre: 303. - Ab61752c45)
2018. febr. 8. 07:38
Ez igen! Nincs is benne koleszterin-mármint a tormában-DDD...
305. ab61752c45 (válaszként erre: 304. - 12d083b51b)
2018. febr. 7. 17:29
biztos nem egyedül ette meg,bár ki tudja.elég jó bőrben volt.
304. 12d083b51b (válaszként erre: 303. - Ab61752c45)
2018. febr. 7. 13:37

Szép teljesítmény, egy nap alatt eltüntetni egy egész malackát.

- Kaszáslevesbe megy a sonka

- Babfőzelékbe az orra, füle, körbe

- Vacsorára az oldalas


Nem is igazán marad belőle semmi. :))

2018. febr. 7. 12:48

aszondja a mai recept.

kaszásleves,babfőzelék,süldő orra,füle,körme belefőzve. túróscsusza.


vacsora,füstölt oldalas,ecetes tormával,befőtt.

2018. febr. 7. 12:19
én disznóhúsból ,csak egyszer élünk.
2018. febr. 7. 12:04

Hahóó!!

Paradicsomos húsgombócot csináltam ma ebédre:

A gombócot így készítettem:

50 dkg pulyka darált hús

1 tojás

10 evőkanál zabpehely,amit 1,2 dl tejben áztattam,

kis fej apróra vágott vöröshagyma, 3 gr.fokhagyma

1 t.kanál őrölt paprika,

só, bors

1-1 t.kanál majoranna és őrölt kömény.

Pihentettem amíg a víz felforrt.

Ebből 13 gombócot készítettem.

A mártást hagyományosan csináltam, de egy db.paprikát belefőztem z íze kedvéért, és a végén 2 evőkanál utifűmaghéjjal még sűrítettem rajta.

A gombócreceptet lehet más gombócos ételhez is használni, ha egy kicsit diétásabbra kell venni a figurát.

300. 12d083b51b (válaszként erre: 298. - 0e40d7eb14)
2018. jan. 27. 08:58

Köszi!

Viszem a receptet! :))

299. 124637ff9b (válaszként erre: 298. - 0e40d7eb14)
2018. jan. 26. 20:01
Tetszik!
2018. jan. 26. 19:35

Lányok, aki szereti a kicsit csípőset, no meg a kelt, az feltétlen próbálja ki ezt:

[link]

Sült csirkemellet és egy pici bulgurt adtam mellé, de a maradékot magában megettem.

297. 12d083b51b (válaszként erre: 286. - 12d083b51b)
2018. jan. 23. 14:18

Jelentem, ma megcsináltam a kelkáposztát párizsi bundába forgatva, és nem a hagyományos panírba.

Tökéletes, könnyű, laza, finom. Nagyon tetszik.

296. 124637ff9b (válaszként erre: 295. - Katus3)
2018. jan. 22. 21:04
Ki fogom próbálni :)
295. katus3 (válaszként erre: 291. - 124637ff9b)
2018. jan. 22. 20:31
A gombát én is dobozban panírozom. Liszt és zsemlemorzsa is egy-egy dobozban van, abban rázogatom össze. Pillanatok alatt megvan. 😊
294. 0e40d7eb14 (válaszként erre: 288. - Ab61752c45)
2018. jan. 22. 18:31

Ezt még nem hallottam, de ha lenne ilyen babom főzve, akkor a csirkecomb mellé egyet azért csak bepaníroznék kóstolásnak.Egyszer élünk..DDD


Ezt találtam most, tetszik, veszek ilyen spirálozót, hátha az unokám jobban megeszi így:

[link]

293. 12d083b51b (válaszként erre: 291. - 124637ff9b)
2018. jan. 22. 16:20
Én pedig olyat hallottam, hogy külön-külön neylon zsacsiba rakja a lisztet, másikba a tojást és azzal rázza össze akár hús, akár zöldség.
292. ab61752c45 (válaszként erre: 289. - Cel)
2018. jan. 22. 15:55
hogy ez eszembe sem jutott,mondom panírozgassa az,akinek két anyja van.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook