Norbi update ételrendelés (beszélgetés)
Szia!
Nem tudom aktuális e még Neked a rendelés.
Én három hete rendelem csak az ebédet és vacsorára egy levest. A 3 hét alatt 6,5 kg ment le. Szerintem jó eredmény. A reggeli, uzsi részét én oldom meg.
Halihó! :)
Rendelt valaki mostanában Norbi kaját? Én nagyon gondolkodom rajta... 1500 Ft-ra jön ki egy napra a 4 étkezés, nem tűnik drágának. Mekkorák az adagok? Ahonnan eddig rendeltünk 1 adag 2 emberkének is elég volt, mindig feleztünk, csak sajnos nem a legfogyókúrásabb ételeket főzik menzán :D Kíváncsi lennék, hogy a Norbis menüvel is meg lehet-e ezt csinálni? Persze az ebéd és vacsi részére gondolok. Az uzsinál és reggelinél nem lényeg.
Köszönöm, ha valaki válaszol :)
Én 2 napja ezt eszem: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora!
Valami fantasztikus! Finom, szép, igazi ételek!!!
Én el vagyok ragadtatva tőlük!
És szerintem nem is drága -- hisz napi 4-szeri étkezés (ami olyan bőséges, hogy alig tudtam megenni) 1 heti adagja 10 ezer ft.
Sziasztok!
Megnéztem ezt a honlapot, de nem tudom, hogy normális Norbi menüt (ami 2 vagy 3 félébő áll) hol lehet rendelni? Vagy csak külön-külön van?
sziasztok
néhány hete rendelgetek már a norbitól, és meg is voltam elégedve, meg is vagyok, csak feltűnt, hogy eltűnt a palacsinta a menüből, és a sütik eléggé egyhangúak.
nem tudjátok, miért?
Sziasztok én jövőhéttől kezdem el a párommal. Érdemes ezek szerint? Köszönöm...
Csak feltéteket nem találok a weben...létezik?
Szia!
Tényleg lehet fogyni tőle. Én tavaly augusztustól norbizok akkor voltam 72 most 53 kg vagyok csak kitartás kell
Szia:)
Én nem fogyókúrázom mert kismama vagyok, inkább súlytartás miatt eszem és az sikerült eddig - mióta ezeket eszem nem hízok:) De én reggelire 2-es vagy 3-as kódúakat is eszek:) Én így is elég elégedett vagyok:)
Sziasztok!
Én is szeretnék rendelni Norbi Update-s ennivalót. Tényleg lehet tőle fogyni? (Mármint ha nem eszek csak ilyen rendelt kaját:))!
Előre is köszi minden kedves választ adónak!
Szimonetta
értem.
én megmelegítettem ugyan, de mire a desszerthez értem, kissé ki is hűlt, szóval pont jó lett addigra :-)
és amúgy szerinted/szerintetek miből lehet a "csokiszósz"?
KAKAÓPOR, VAJ ÉS TEJSZÍN????
:-)))
látom, ez a mai Gundel-palacsinta másoknak is ízlik, hurrá! :-)
nah, hát ma Gundel-palacsinta volt nekem is a desszert! Azt hittem, elolvadok, miközben ettem... olyan nagyon fiiiinom volt!!! :)))
nem is érdekelt, ha esetleg dejó van benne, és nem igazi... és az sem érdekelt, hogy megdöbbentően kis főadagot adtak (csirkecomb, kábé egy negyednyi...)
sziasztok
hétfőn a spenót nagyon finom volt. én is mindjárt ebédelem a gundel palacsintámat. én is ezekért vagyok oda a gyengém a palacsint és így legaláb nem hízlal...
Szia,
ez bizony így igaz:) A saláták csak frissen jók, hamar összeszottyadnak:) Jobb lenne ha a rántott husok mellé inkább valami fincsi majonézes salátát adnának. A múltkor a rántott sajt mellé franciasaláta volt és nagyon-nagyon ízlett - ehhez képest ugye a szottyadt jégsaláta, hm:):)
Sziasztok
Én hetek óta rendelek norbit, és ha valaki nagyon szereti a salátás kaját, az ne itt rendeljen...
Amúgy a levesek és tésztás ételek finomak és kiadósak. De a nyers saláta szerintem nem való házhozrendelős ételnek...na ez lehet, hogy csak a saját véleményem, de én a tapasztalatokból is ezt szűrtem le.
Mindenkinek jó étvágyat!
Sziasztok:)
Most vettem észre hogy írtatok a topicba, de jóó:) Malacka33, milyen volt a hétfői spenót? Szerettem volna hétfőre is rendelni, de nem tudtunk itthon lenni és a kiszállítást megvárni:( Viszont már második hete rendelem a kaját és többé-kevésbé ízlenek is az ételek, eddig egyszer volt ami nagyon nem jött be: a rakott kel. A palacsinták viszont bőségesen kárpótolnak mindenért, nagyon ízlett a túrós is és a mai gundel... azt hiszem ez eddig a kedvencem:) Ezen a héten majdnem minden nap két adag kaját rendeltem: egyet ebédre és egyet vacsira (de inkább a palacsinták miatt:)
hát én is ugyanazt ettem
tényleg nem volt valami sok....
a mai ebéd is ízlett ugyan (rántott csirkemell, joghurtos eisberg saláta, joghurtos ribizli szelet), de valahogy ma fordult velem elő először, hogy nagyon kevésnek találtam!
a sütemény helyett meg tudtam volna enni még vagy három szelet rántott husit, hmmm, a saláta meg... hát finoman szólva is kis adag volt.
na mindegy.
Szia.
Szerintem ezzel mindenki, így van. Én mindjárt neki látok a spenótomnak. Nagyon éhes vagyok...