Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is régi update követő vagyok. :) 2 olvastam a hormondiétáról Norbi kiksönyvében és bele is vágtam. A táblázat azonban sárga színnel jelölte a kávét. Ez azt jelenti, hogy a hormondiéta alatt nem iható kávé?! Bármiről lemondok, de a kávéról.... :)
Update hormondiétázók! Ti ezt hogy értelmezitek?
Hát nem olyan sok az 5 kg, de mellette tornázok rendesen a Rékára heti 2 alkalom, és a kaja úgy mint régen nem több, és semmi fogyás, , csak áll a súlyom!!!
Értem az átszokást is szervezetnek, de már lassan 6 hónapja van a műtétnek! :-(
Ha nem jön semmi közbe pénteken intézem a dolgok kivizsgálását!!!
Szóval akkor te a Norbis boltból veszed a lisztet , cukrot, tésztát stb... és úgy főzöd meg a kajátokat???
ééés pl azt mondja a R.Réka, h vacsizz nyugodtan, akár 6 virslit is csak kenyeret ne egyél hozzá!!?????
Ez esetbe pl a virsli nálatok, az is Norbis??? vagy csak normál???? és így pl a többi kész kajára is gondolok???
Sziasztok!
Rég jártam erre,gratulálok mindenkinek az elért eredményekhez! :)
az én eredményem: - 12,5 kg március óta... :)
igen, az orvossal beszéld meg.
Azért az az 5 kiló nem olyan sok, ahhoz képest, hogy min mentél keresztül.
Amikor a lábammal műtöttek alig ettem és 10 kilót szedtem fel:-(
A szervezetednek meg át kell állni az új "életmódra" ehhez is idő kell.
Norbi és a cukrosok életmódja keverve-nekem ez jön be. (pl. joghurtot és tejet csak kis mértékben ehetek, mert nagyon megemeli a vércukor szintemet)
Ez pozitiv,jarj csak utana a dolognak:-)))
En nem rendelem a kesz kajat,fozok sutok minfent mint elotte,csak az alapanyagokat csereltem ki az overe...list,cukor,teszta,lekvar,majobez ketchap kenyer...en 180 napot adtam magamnsk november elsejetol a -18 kilo eleresehez,az 10 nsp/-1 kilo...az egeszseges,nem vokt megterhelo es sikerult!
Most telt le majus elejen...boldog vagyok,semmit nem vontsm meg es mukodott!:-))))
Igen, komoly volt a műtét, méh és bal oldali petefészek eltávolítás volt.
Ha sikerül akkor most pénteken megyek a dokimhoz és kérek tőle ilyen kivizsgálást!!!!!
Igen tudni akarom, és utána úgy tervezni a többit!!!!
Te is rendeled a kész Norbis kaját?????
De azt mennyi ideig kellene fogyasztani, ha legalább 10- 15 kg-ot szeretnék fogyni??????
Köszi a válaszodat...és műtétileg többé, kevésbé jól vagyok... :-))
Értem amit írsz....és igen az életmód váltással fogytam le tavaly 18 kg.-ot, de most is hasonlóan étkezem, de meg sem mozdul semmi...
Sőt a műtéti lábadozáskor nem vettem annyira figyelembe a kaját, és persze a torna teljesen elmaradt, és fel is jött 5 kg... és most ott áll a súlyom.... :-((
Te kizárólag csak Norbis kaját eszel????? vagy inkább a Norbi elve szerint, de saját készítésűt????
Ez a beszed....hajraaaaa!
Nincs mas hatra mint eloreeeee:-))))))
Kitartas es hidd el meglesz az ahitott eredmeny...itt vagyunk mi tobbiek elo peldanak:-)))
Tudod mit?inkabb nem kitartast kivanok,hanem turelmet....mert ez az emberi tenyezo miatt az a bizonyos gyenge lancszem a gepezetben....mert a modszer mukodik,csak turelmesen varni kell h teljenek a hetek!
Allits be magadnak egy egeszseges fogyasi tervet,es haladj az alapjan....
Szia!
Haaat ha ilyen komolyan megbolygattak,valoszinu abban kell keresni a valaszt a kerdeseidre....en a helyedben kernek egy hormonhaztartasra iranyulo kivizsgalast,lehet h par havi gyogyszeres kezelessel ha ingadozas van vissza tudjak allitani a normal szintet,ha valoban ott a bibi...
Van a norbinak egy konyve...a kover ember nem bunos....abban is azt hiszem szo van rola,h ha nem inditja be az update a fogyast,v vki konkretan tudja h azzal a terulettel van gond,elso korben a legfontosabb,h utanajarj!
Te is megnyugszol...
Az elején én is az egész napi menüt ettem.
Arra nagyon jó volt, hogy teljesen ráállt a szervezetem (a mennyiségre is).
Amikor megálltak a kilók akkor is 2 hétig rendeltem újra - azóta csak én is az ebédet rendelem.
Nekem segített továbblépni.
Szia
Gondoltam rá hogy én is megrendelem az egész napi menüt. De egyenlőre csak főételt rendelek,és a boltjukból veszem a többi étkezésekhez valót.Kiváncsi lennék majd a véleményedre. Az igazság az ,hogy most egy kb.1 hete megállt a fogyásom.Lehet még egy kicsit kevesebbet kellenne ennem ahhoz,hogy meginduljanak a kilók ismét.Neked kitartást és sok sikert!
Sziasztok régiek és újak!
Látom megint bővül a kis csapat:-)
Nagyon nagy nagy nagy GRATULÁCIÓ mindenkinek!
nekem még mindig hajszál kell a -30 kilóhoz, na de nem adom fel:-)
Kedves Gombszem,
A hirtelen inzulin kilengések okozzák az állandó éhségérzetet - falásrohamokat.
A gyorsan felszívódó szénhidrátok evésekor a szervezet inzulint termel, minek következtében megemelkedik a vércukor szint és ugyanolyan hirtelen le is esik- ekkor leszel megint éhes.
Az up diétában pont az a lényeg, hogy a vércukorszint ne emelkedjen és essen le hirtelen - és ezt a lassú felszívódású szénhidrátok bevitelével lehet elérni. (update1)
Próbálj naponta 5x enni és meglátod a rendszeres evéssel és a vércukorszint alacsonyan tartásával csodákat lehet elérni. - tilos a szénhidrátot teljesen megvonni a szervezettől, mert az több ásványi anyag szervezetben történő beépülését segíti.
Sajnos egy ilyen nagy műtét biztosan átalakítja a szervezet működését és ez a hormonokra is igaz.
Az inzulin termelést a hormonok befolyásolják.
Remélem azért jól vagy és csak biztatni tudlak, hogy próbáld meg ezt az életmódváltást.
Heló! Már régóta olvasgatlak benneteket!! Gratula a jól, sikeresen fogyóknak!!!
Lenne 1 kérdésem... (persze több is :-) ) de most ez : írod ezt :
" hormonszintvaltozas a felelos a hizasert"
Na én tavaly nagy nőgyógyászati műtéten estem át, és most szerettem volna folytatni a fogyásom,de nem akar alakulni, pedig tavaly 18 kg.- leadtam így, ez abból állt, h életmódváltás....de az idén nem műkszik... és állandóan éhes is vagyok!!!!
Azt mondják sokan a műtét miatt megváltozott a hormonháztartásom??!!!
Ha valaki tud erre tanácsokat szívesen venném!!! Köszi... :-)))
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani a tapasztalatom az update rendszerrel kapcsolatosan. 2. gyermekem születésa után jó pár kilóval voltam több mint azelőtt. Április 2.-án mikor ráálltam a mérlegre és megláttam hogy 75 kilót mutatott elhatároztam ,hogy itt és most le fogok fogyni. Még aznap elkezdtem az Update szerint étkezni. Reggeli 2 szelet 3,5 g. Ch tartalmú kenyér mellé sonka,sajt stb...Tízórai de csak ha megéhezem 1 müzli,vagy joghurt.Ebédre rendelek magamnak valamilyen U1-es főételt aminak egy részét ebédre ,másik részét vacsorára eszem meg.A vacsora max fél 6-kor van!Persze azért ha ebéd és vacsora közt negéhezem vagy megkívánok valamit akkor azt megeszem. Imádom az Update1-es túró rudit,és a kakaós-vaníliás krémdesszertet. Amikor csak tehetem 6 óra körül megyek futni. Hetente minimum 5 alkalommal.Ma van a 42. napja hogy életmód váltásba kezdtem. Jelenlegi súlyom 66 kiló. El sem tudom mondani,hogy milyen jó érzés hogy lassan beleférek a régi ruháimba. Nagyon nagy lelkesedéssel csinálom tovább. Álom súlyom 58-59 kiló,amit tudom hogy el is fogok érni. Egyébként már annyira hozzá szoktam ehhez az életmódhoz ,hogy szerintem ezt fogom követni már mindig. Mindenkinek sok sikert!!!!
Ujraalkotta a kodrendszeret az elsohoz kepest,aszerint,h egy adott osszetevo vagy etel mennyire emeli a vercukorszintet,mert bizonyitottan a szervezetben lejatszodo hormonszintvaltozas a felelos a hizasert es fogyasert!
Magyarul amig olyan eteleket eszel amik nem vagy alig emelik a vercukorszinzed,addig a verben levo inzulonmennyiseg normalis es ezert glukagont bocsajt ki a hasnyalmirigy,ami a tapanyag feldolgozasaert felelos es a vered tiszta marad(lassan felszivodo szenhidratok),ha sok olyan etelt viszel be ami drasztikusan megemeli a vercukrot(finomitott liszt,cukrok,),akkor a szervezet inzulint termel,ami beinditja a zsirkepzest amiatt,mert abba kell csomagolja a szervezet a mereganyagokat a veredbol,amit nem tud azonnal semlegesiteni,mert olyan nagy mennyisegben kapott...ebbol lesznek a mereganyaggal teli zsirgolyocskak,ami elegge paradox modon arra szolgal,h megvedje ezzel az elraktarozassal a szrrveidet szervezetedet az azonnali halaltol!!!!!
Es ez komoly!ez vedekezo mechanizmus!
Amukor vki elkezd fogyozni,van h az elso par hetben rosszul van,faj a feje,levert,faradekony,mert a szervezet hozzalat azsirgolyok tartalmanak kiuritesehez,amit ugy tud megtenni,h a verarambanyomatja....ezert kell rengeteg vizet inni,h a vesen keredztul atmosassal megtisztuljon a ver es kiuruljon a mereganyag ami eddig a raktarakban volt!
Ahogy urul,folyamatosan javul a kozerzet is!
Pofon egyszeru egyebkrnt a keplet,ez szin tiszta biologia:-)))
Ez a vilag legjobb modszere,mert arra epul ahogy ossze lettunk rakca,es kiaknazza a szervezet belso mechanikajat....jozan paraszti esszel!
Le kell szarni(mar bocsanat)az osszes elmebeteg dietat divat fogyokurat,mert csak ez mukodik hosszutavon!
Erre vagyunk beallitva!!!:-))))))))))))
Gondold vegig es ennek fenyeben allj be a jo sorba es CSELEKEDJ!
Elj egeszsegesen es energikusan,mellekhataskent pedig le fogsz fogyniiiiii:-)))))))))
összesen 20 kg lenne a célom, de első körben a nyár végére 10 kg-al is megelégednék. ma mértem magam 1 hét alatt 1,5 kg ment le. agyba eldöntöttem, remélem lesz kitartásom is, mert mindig nekifutok nagy lendülettel, aztán elbukom. de most sikerülni fog, eldöntöttem. jó a norbi mert nem érzem magam éhesnek és rendszeresen eszem. jó fogyózást mindenkinek. minden tanácsot szívesen fogadok.
szép estét mindenkinek