Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Valóban nem hangzik rosszul :)
Én kb 4 éve elkezdtem egy diétát, jártam személyi edzőhöz edzeni, és kicsit több mint fél év alatt lement 20 kg. Én azt - is - 110-ről kezdtem.
Azt gonodolom,hogy ha tartod a diétát, akkor a 140-ből meg fog indulni gyorsan, lendületesen, de sajnos lesznek stagnáló szakaszok, és persze lassulni fog a dolog, ahogy a súlyod csökken.
Na, a következő eredmény született:
Beírtam a kalkulátorba hogy 50 kg-t szeretnék fogyni heti -4kg-s lebontásban, és azt dobta ki, hogy 2013 aug. 18-ra fogom ledobni ezt az ötvenest.... ISTENEM DE SZÉP IS LENNE!!! :))))))
Nyilván idő, mire a régebbi mennyiségről az ember át tud állni. Nekem az a tapasztalatom, hogy finoman kell, mert különben elborul az ember agya, és hagyja az egészet. Már az haladás, ha csökkenteni tudjuk a korábbihoz képest.
A hasmenés nekem is szokott jelentkezni diéta elején, gondolom a tisztulás is benne van.
Én a heti mérleget egyelőre nem bírom, de akkor a te jövő hetidet kíváncsian várom!
Ügyesen!!
Szia!
Én tegnap szinte egész nap ebben a témában olvasgattam, én is lefogytam volna vagy 20-kg-t biztos, ha így működne! Jó is lenne...! :)
Neked is sok sikert! A Fegyencedzést hol csinálod? Lehet már olyan dvd-t kapni, vagy eljársz valahová? Mondjuk én biztos nem bírnám így 140 kilósan, de később szívesen csinálnám én is, csak az a baj,hogy én a gyerek miatt nem tudok elmenni itthonról,nincs kire hagynom.
Szia!
Kösz a bíztatást! Te hogy állsz?
Szia!
Köszi! Most azt csinálom, hogy a kódok szerinti étkezést próbálom összevetni az új hormondiétával, úgy vettem észre, hogy így nagyjából tényleg csak az 1-es kódúakat lehet enni. Mondjuk nekem kell is ez a drasztikus kezdés, de próbálom úgy csinálni,hogy tényleg ne legyek éhes. A hormondiéta szerint a zabkorpa és zabpehely is emeli a vércukor szinjét, tehát elvileg kerülendő.De akkor mibe tudnék mondjuk panírozni?
Sziasztok, én is társulnék. Mire végigolvastam a fórumot fogytam 3kg-t:O)
Gasildihez hasonlóan a lassú felszívódásra, és a ch értékre figyelek inkább, és este csak fehérjét eszem. Most 91kg vagyok és 75 a cél. Heti 2x zumba, többi napon fegyencedzés + mindenhova bicóval járok. Sok sikert mindenkinek.
Szia!
Kösz a tippet, megnézem az oldalt, csak az a baj, hogy akkor oda lesz megint egy fél napom a gép előtt, mert tegnap is teljesen rá voltam kattanva erre a témára. Elolvastam egy csomó sikertörténetet a Réka oldalán is, meg ilyen-olyan mintaétrendet stb, a ház meg szalad körülöttem...! :)
Szia!
Egész jól bírtam a napot, leszámítva, hogy egész nap ment a hasam. szerintem a rengeteg zöldségnek meg a Norbis kenyérnak köszönhetően. De éhes nem voltam, csak este szerintem többet ettem a tükörtojásból mint lehetne, mert nagyon kívántam sütöttem a gyereknek is, de neki nem ízlett, úgyhogy az övét is én ettem meg... Aztán meg az volt a baj, hogy mivel a diéta előtt én mindig este 21.30 magasságában ültem le egy nagy tálca kajával (Jóban Rosszban alatt :)), erre még emlékszik a gyomrom és a tükörtojások után olyan éhség tört rám, hogy megettem egy Norbis pudingot úgy kilenc körül, nem tudok éhesen aludni. A pudingra egyébként rá van írva hogy 1-es, de tényleg lehet ilyen későn is enni??
Szívem szerint én is mérlegelnék minden reggel, de szerintem nem sok értelme van. Számolom a perceket hogy mikor telik el max(!!) 1 hét, és akkor mérem majd magamat.
Hajrá, te már akkor 2 kg-nál tartasz!! :)
Köszönöm:)
Örülök is, mint majom a farkának :)
Optimistaaaan:-)))sok fel kilobol all ossze a nagy fogyas!:-)))
Gratulalok!
Jó reggelt! Na, persze, hogy ráugrottam a mérlegre:-)
Fél kg mínusz:-) Tudom, hogy az kb semmi, de mégis valami:-)
Szép napot!
Végül úgy csináltam, hogy a felét ebédre, a másik felét itthon 7 óra körül ettem meg.
Majd ezt a Ch határt megpróbálom figyelni, köszi:-)
1-2 tojást nyugodtan megehetsz egyszerre
pl rántottának, omlettnek
a sajtból kb 5 deknál többet ha lehet ne
ha azt kívánod, edd uzsonnára 10 deka+1 kisebb alma
úgy gondolom, ha nincs is megjelölve, de 50 CH-nál nagyobb ételt ne nagyon egyél meg egyszerre.
Oszd el 2/3 ebéd + 1/3 uzsonna
Kaloriabazis.hu
Ott etkezesi baplot is tudsz vezezni,direkt rad szabva meghatarozza a napo kaloriamennyiseget,beirhatod a celsulyt,kiadja mikorra ered el adott utemben!
Tetszeni fog szerintem.majd irj;-))
Hivatalosan tegnap kezdtem, azóta nem (bár meglátjuk holnap reggel), de múlt hét szerda óta lement 1.5 kg. Az az előkészületi szakasz volt, de már figyeltem a dolgokra...a hétvégi csalást leszámítva :)
Úgyhogy holnap reggel jelentem majd, hogy van-e csökkenés.
Nálad mi a helyzet? Hogy bírtad a napot?
Reggelire/vacsorára én is hasonlókkal próbálkozok. Tízórai és uzsonna álatalában gyümölcs, sajt vagy valami Update desszert :)
Ebéd egyelőre Norbis, amig nem sajátítom el a technikát:)
Köszi a biztatást! Kaja ötletek után még én is nyomozok, egyenlőre még én is a kódok szerint próbálok enni: körözött, virsli, sonka, főtt tojás stb.
Neked is kitartást! :)
Felmerült egy kérdés hozzátok:
Az Update ebéd - ha nincsen jelölve, hogy két részletben kell megenni - akkor mehet egy komplett ebédnek?
Csak mert baromi finom :D
Na, elkezdted, és már az is félsiker :)
Menni fog az (ezzel bíztatom magamat is).
Én a ch értékeket nem számolom,úgyhogy abban nem tudok segíteni. Én csak a kódokat nézem és az időpontokat próbálom betartani.
Kitartás, és írj majd, hogy alakulsz!
Ja, és a kaja ötletek jöhetnek :)
sziasztok!
Na, akkor mától megy élesben a dolog! :)Tegnap este Duci tréningeztem a gyerekkel. Nem esett rosszul, de még nem tudtam végig csinálni. Majd lesz még jobb is!
Kicsit félek, hogy lesz-e elég kiartásom...
Elkezdtem a naplómat, szerintem az első hetekben ez lesz a legjobb barátom! :)
A mérleg ma reggel 140 kg-t mutatott. :) Tehát nem lesz egyszerű! De ugye egyikőtöknek sem az, tudom!
Leírkálom az étkezéseimet, de ezen a ponton meg is akadtam egy kicsit, mert szeretném kiszámolni az ételek ch tartalmát, és nem tudom hogy hol találom pl a főtt tojásét, trappistáét stb.
Tudna valaki segíteni hogy hol keressem?
Előre is köszönöm!
Ja, és szorítsatok légyszi, cserébe én is szorítok mindenkinek! :)