Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Túlvagyok az első edzésen, most kicsit szenvedek, úgy fáj mindenem. Az edző egy igazi őrmester!
na ne ....írtam ....erre ellapoztam és eltűnt áááááááááá
bocs, akkor most csak egy két reagálás lesz:
maci: üdv!a túró rudit délelőtt egyed, délután már ne!!!!én eszem pufi búzát, de csak ha éhes vagyok azt rágom szerintem ebből nyugodtan ehetsz 3at is, mert ez tényleg egyénfüggő!!!de a rudit kihagynám...
TRudi: kösz a reciket!!
Panna: gratul a cigiletevéshez!
VAczila: láttama sparokban is zabpelyhez azt hiszem 150-160ért van saját márkás, amúgy a lidl jó!!ott vettük eddig mi is
Andimax: mutasd meg a kedves barinődnek, hogy sikerülni fog a fogyás!!!!
bocs ha kihagytam valakit!!!!
szép napot!!!
A fogyás nagyon egyénfüggő. Van aki visszanyeri a lánykori mérteit, és ruháit, van aki nem.
Én azt tapasztaltam, miután lefogytam a szülések után: változott az alakom. A csípőm, combom már a lánykori méret, de a derekam és a cicim sokkal több maradt a lánykorinál. Derékból (pociból) még szívesen fogynék, cici nem zavar. De lokális fogyás nincs, sajnos. De így is el tudom fogadni magam. Az a pár centit más úgysem látja.
Sok sikert.
Köszi!! :)
Én már előjegyeztem a b...kline-on, azt hiszem, ott 7-én fog megjelenni. Már nagyon várom! :)
én vettem, szerintem jó az íze...
persze ez is félig mű...
1g=1 kcal
Helyes!
ár fél éve letettem én is a cigit:)Büszke vagyok magamra, és egyáltalán nem is kívánom, de tény hogy sokszor helyettesített étkezést nálam is a cigi+ kv....aztán mindig elfelejtem hogy amint elkezdtem leszokni, először kocadohányos voltam....na komolyan az a legrosszabb....az is tuti rátett a hízásomra:D de most már tényleg fél éve egy slukk sem....és nem is lesz több....
Sziasztok Mindenki!
Lya2: igen itt kötöttem ki, jelenleg 22 kg felesleggel:(, de tegnap voltam bevásárlókörúton, zabpehely, búzakorba és hasonló finomságok! hétfőn kezdtem el a bécsi diétát, és azt próbálom vegyíteni a norbival, kíváncsi leszek mi lesz belőle:D! Te mennyit szeretnél lefogyni? Én a tökéletes alakig megsem szertnék állni, szép testű anyukája szeretnék lenni a kislányomnak!
Tegnap egyik barátnőm azt mondta, hogy nincs kitartásom a fogyihoz, lehet, hohgy igaza van, de ezek az éhezős diéták nekem nem jönnek be! Norbival teljesen másnak tűnik az élet!
Mi nem nagyon eszünk hamlettet-azt hiszem,a többiek nevében is beszélhetek.Ált.ban diétás kenyeret esznek helyette,de én pl.teljes kiőrlésűt.(Most súlyt tartok).
Mint mindennek,ennek is van max.adagja,de hogy az mennyi...?Azt neked kell kitapasztalni,hogy mi az a mennyiség,amitől még fogysz.
Sziasztok,
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Történetem röviden:
35 év, 178 cm magas 125 kg vagyok . Lassan 3 éve szeretnénk babát, túlvagyok 7 stimuláción 9 beültetésen. Következő fizetős lombikomra csak akkor szeretnék menni, ha már fogytam legalább 25 kg-ot. Legalábbis ez volt a terv 1-2 hónapja. Egyre jobban tendálok a felé, hogy következő lombik próbálkozásra már akkor megyek, ha sikerült leadnom a súlyom 10%-át. 2x volt már nagy fogyásom. Elsőnek 15 évesen 85kg-ról lefogytam 60 kg-ra,második nagy fogyásom 5 éve volt, akkor 115 kg-ról sikerült fogynom 82-re.
Jelenleg 2 napja próbálkozok updatezni, mérlegre állva 1 kg hizást mutatott. Én ezt nem értem. Két nap menűi:
Szerdai menüm:
R: 3 szelet puffasztott rizs, párizsi, 3 szelet sajt
T: light gyümölcsjoghurt
E: zöldbabfőzelék pörköltel
U:turórudi, 2 mandarin
V:2 szelet puff. rizs, párizsi, sajt
Csütörtökön:
R:3 tojásból rántotta 2 hamlett, tejeskávé, tea
T: 2dl van. puding u1-es
E: reform töltött paprika (rizs helyett zabpehely, ,mártást zellerrel sűrítettem ), 1kocka zab süti
U:25 dkg eper, kicsi cseresznye
V: 2 hamlett, 2 szelet sonka,sajt
Most olvasgattam a neten,hogy van egy csomó süti ,amit kölesből lehet elkészíteni.Nem tudom,mennyire diétás (attól tartok semennyire),viszont nagyon egészséges.Bár,ha azt vesszük-ebből max 1-2 szeletet lehet megenni,mert rettentően eltelít.
Tegnap vettem a veresi pékségben (nem norbis) egy olyan reformsütit,ami magokból van összepréselve,és talán mézzel összesütve (kb.akkora,mint a tenyerem),húú....most akarom kideríteni a receptjét!Vettem 4-et,de csak 2 ment le,olyan laktató...