Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
A rendes lisztjevel csibaltad v a mastermixel?
Csak msrt nekem is akkor sikerult eloszor mikor a sina lisztjevel csinaltam,a masterrel nekem sem jott ossze!:-)))
Szia!
Nekem is folyton leragadt. Egyszerűen képtelen vagyok használni a lisztjét. Pedig nem először léptem be a konyhába esküszöm :)
Jó reggelt mindenkinek!
Miért van az, hogy ráállok a mérlegre egymás után ötször, és mind az ötször mást mutat? De nem ám 10 dkg-s eltéréssel! Annyira idegesítő! Főleg most, amikor minden dkg számít!:-( Lehet hogy elemet kéne cserélnem.
A lényeg, hogy ma vagyok "2 hetes", mérlegeltem, "átlagoltam a mért súlyokat", és arra jutottam, hogy ezen a héten kemény 0.5 kg-tól sikerül megszabadulnom. Számítottam rá hogy az első heti -5 kg megbosszulja majd magát-és nem is csináltam másképp a dolgokat ezen a héten sem-de azért azt gondoltam, hogy min. 1kg lemegy. Mindegy. Vagyis nem mindegy,azért is folytatom!!!
Most ebbol a par sorocskabol amit leirtal, nehez lenne barmit is mondani.
Amit javasolni tudok, hogy ALLJ NEKI!
Ha csak keseregsz rajta, hogy nem megy, akko rnem is fog...
Ha nem a fogyasod fog beindulni, akkor is jobbkedvu leszel ahogy tehermentesited a szervezetedet, elkezdesz napi 20 percet mozogni (MERT MOZOGNI KELL) es kizart, hogy ne menne.
84kg-nal kizart, hogy ne induljon el a fogyas. A titok, hogy ALLJ NEKi :)
Persze ha nem vagy tudatos, akkor elhalasztgatod a husz perc mozgast, a rendszeres kajalast akkor nem leszel sikeres, de ez esetben tenyleg nem leszel sikeres. De hat ugye nem ez a cel :)
Sok sikert!
Sajna nekem még nem az utolsó kilóimnak kéne lemenni...az én tervem szerint én még kb min
15 kg.-t szeretnék fogyni... de fog-e sikerülni???
A műtét miatt most nem működik amit tavaly sikeresen csináltam... és lemet akkor 18 kg... de most semmi... :-((
Szerintem mar semmi.
A jelenlegi update ugyanaz mint a hormondieta.
Ez nem jelenti azt, hogya fejekben nincs keveredes az emberekben, de az en meglatasom szerint ugyanaz.
Kivetel az alkohol. Amirol eddig nincs tudomasom, hogy lehetne... Szoval az tiltott. Az update alkoholtermekek is... fura
Köszi az infót... számomra ez kemény... mert azt gondoltam, h jön a gyümi szezon, és el leszek azzal, és jobban műkszik a nagydolog is. és fogyok is.. akkor nem????
Hűha... :-(( ???,
neeeeeeeeem
lehet rosszul irtam
tehat egy nap lehet enni 2dl tej vagy annak megfelelo tejtermek
ES
20dkg gyum
bocs
igen, a gesztenye nekem is ezert bizonytalan. Vagy ugye a keszetelekben izesiteskepp meg nem emeli a GI-t 30 fole es akkor ugy mehet... Vagy nemtom.
Sajna foggalmam sincs, mi az osszetevoje az Update gesztenyemasszanak...
Valaki tudja?
sziasztok!!!
Leirná valaki,hogy mi a különbség a hormondiéta éa update étrend között.Kérhetem példákat is említsetek!
Tehát akkor választanom kell h egy nap 2dl tejet vagy 20dkg gyümit eszek? Végül is logikus, mindkettőben van cukor...
A gesztenyének nem néztem utána, de a pékségben lehet kapni U1 gesztenyét... U1-eseket pedig lehet enni, nem?! Jajjj, most kicsit összezavarodtam...
Igen! 20dkg
Es neked volt igazad, 2dl tej ill annak megfelelo tejtermek
Megjegyzem a konyvben mindketto tiltolistas.
Nem tudod, a gesztenyevel mi a helyzet?
Wow! 20 dkg U1 gyümi belefér a hormondiétába???? Ezt Norbi mondta?
Szuper!!!! :)
100g cseresznye szenhidrattartalma 14g.
Ez a Norbi fele elv szerint azt jelenti, hogy a mazimum szenhidratbeviteled(termeszetesen eletkorodtol, magassagodtol, sulyodtol es fizikai aktivitasodtol fuggoen)kb 8-10%-at fedezi. (Ugye ilyenkor kapnak sikitofraszt a dietetikusok) Es mi 100g cseresznye?! hat semmi...
Az Update rendszer, amit Norbi egyben mar hormondietakent is vall, abban 20dkg gyumolcs megengedett naponta. Utanakerdeztem nala es 20dkg gyumolcs (update) a hormondietaba is belefer.
Szoval a segitseg az lehet a te esetedben, hogy az utolso kiloidat meg tudatosabban kuzdod le es elkezded szamolni a szenhidratbeviteledet.
Mukodni fog!
ez igen!!! Ügyes vagy!! Nem volt megerőltető????
Akkor a cseresznyét elvileg lehet enni akár naponta????
Sziasztok!! A cseresznye milyen kód??? :-)
A héten ettem többször is , és többet mutat a mérleg, 50,- 60 dkg.-al... :-(
Lehet a cseresznye a bűnös????
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek angolul anyaga az Update-ről?