Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát? (tudásbázis)
ezt olvassátok el. Mellékesnek nem rossz, és valós ráadásul!
Engem inkább irodai,papír munka érdekelne-szeretem az ilyen munkákat:adminisztráció stb.
Ilyet tud valaki?????
Én is gyeden vagyok a kislányommal:-)), és emellett tudom csinálni amiről írtam. Nekem tetszik, és amellett apuci is tud segíteni, vigyázni a picurra. Amúgy esténként, nem is egész héten, hanem pár nap vagyok távol.
Te amúgy mire gondoltál? Valamilyen számítógépes bedolgozásra, melyik területen?
Én most, hogy a babával itthonvagyok, nagyon vágyom arra, hogy ne kelljen rendszeresen bemenni dolgozni, és több időm maradjon a picire. A rendes munkahelyemen egy napot engedélyeznek, de a többi talpalós.
SAjnos. Egyébként arra jöttem rá, hogy mindenképpen vállalkoznom kellene, sőt már folyamatban is van.
Milyen otthoni munkára gondolsz? Hogy egyáltalán ne kelljen kimozdulni, vagy azért emberekkel is kell foglalkozni, vagy irodai?
Szerintem sok variáció létezik.
Valamikor tavaly nagyon rá álltam erre a témára, de semmi, de semmi normálisat nem találtam.
Mindnek volt vmi szépséghibája.
- X összeget befizetni a bizonytalanra;
- ékszerkészítésnél nem tanítanak be, de csak a hibátlan minőségű árút veszik át;
- szőnyegszövésről kiderült, hogy magadnak kell hozni-vinni az alapanyagot ill. kész szőnyeget;
- borítékolós-szórólaposnál már nem emlékszem mi volt a nyűgöm, de az se vállt volna be.
Sziasztok!
Segítsetek nekem olyan munkát keresni amivel gyorsan lehet egy kis plussz jövedelemhez jutni, különben ha így haladunk a vizet és a gázt is kikapcsolják. Van egy 7,5 hónapos kislányunk. Az egy főre jutó keresetünk kb. 1-2000 Ft-tal meghaladja a támogatákhoz előírtat így semmire sem. A gázszámlánk 26000, a villany különbözet 22000 Ft, plusz a havi lakáshitel is meghaladja az 50000 Ft-ot. Sűrgős. Aki tud vmi okosat kérem segítsen.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Melyek azok az otthon végezhető erősítő gyakorlatok, amelyek rendszeres elvégzésével egy hónapon belül a legjobb fizikai erőnlét érhető el?
- Szerintetek van megbízható otthon végezhető munka?
- Nagyon sok hirdetést látok, egy BIT.LY nevú cégről szól, ami állítólag tisztességes, otthon végezhető munkát ajánl. Mi a véleményetek róla?
- Sikerült már valakinek otthon végezhető munkát találni?