Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)
HI!
Én is méregtelenítéssel kezdem a fogyasztást.
Tegnap volt az első napom,rettentő éhes voltam.
Mérlegre állítottak,de nem akartam tudni a súlyom.
Kb.20-25 kiló lehet rajtam,szülés után.
Ha minden igaz,9 nap alatt le kell menjen 5 kiló.
Már vagy háromszor fogytam vissza 50 kilóra,és mindkét terhességem alatt 30 kiló jött rám.
Addig meg nem állok,míg el nem érem az álom mércét,38-as méretet.
Sziasztok!
Nekem nem faj semmim, szerencsere. Viszont a jovo heten lesznek a noi napjaim, ennek oromere ma reggelre tele lettem pattanassal. De utalom!
szia!
köcsög az a mérleg!!!!!
te nagyon ügyi vagy és kitarto,ne szomorkodj veled vagyunk és mi is biztatunk téged,és át tudjuk érezni a csalodottságot.de azért rosszulesett hogy csalodtál.KITARTÁST NEKED.
Nagyon klassz az erőnlét! Napról napra többet bírok, már 60 percet bírok az elliptikuson tekerni gyors zenére. Próbálom úgy csinálni mint a spinningen, azokkal a gyakorlatokkal!
balli csak így tovább és elérjük a kívánt célt, te mikorra terveztél?
Ha, mint irtad, kitartóan edzel, akkor a zsírból izom lesz, és igenis látszatra karcsúbb lehetsz:)
Ne add fel, tedd félre a fránya mérleget, mert azt hiszem, hogy az izom nehezebb mint a zsír:)
Sajnos ezzel nem vagy egyedül:-)))
állitólag csak elkezdeni nehéz....
Sziasztok!
Egy vilag omlott ossze bennem! Szombaton is voltunk edzeni es az edzo mondta, h alljunk a merlegre, mert mit tudom en. En eddig mindig csak az otthoni merlegemen mertem magam. A termeben levo meg valami csilli-villi es nagyon okos. Es amin nagyon elkeseredtem, h 107 kilot mutatott. Hiszen en az otthonin mar javaban 100 vagyok! Akkor most szar a merlegjuk vagy nem fogytam semmit? De akkor hova lettek a kiloim? Miert vagyok sovanyabb? Es ha valoban ennyi az ennyi, akkor mennyi voltam ket honapja, 120 kilo? Remes! amikor mar azt hittem, h vegre 2 szamjegyu a sulyom, kiderul, h meg nagyon sokkal tobb. Most el vagyok keseredve. Az is megfordult a fejemben, h feladom az egeszet. Reggelire vettem is egy nagy tabla csokoladet, h majd jol megeszem. De nem tettem.(Szerencsere). Odaadtam egyik kollegamnak. Jaj, de rosszul erzem magam. Pedig milyen buszke is voltam magamra! Az a kocsog buta merleg az oka mindennek! El is hataroztam, h nem merem magam tobbet. Van egy regi nadragom, amit akkor hordtam, amikor jol ereztem magam a boromben. Majd ha megint jo lesz ram, akkor megmerem magam. Addig meg tovabb dietazom. Csak azert is!!
Szerintem keresd ki a" Weight Watchers pontértékek" c. cikk hozzászólásait, ott pedig az Anetta és a Rovono naplóját nézd:):)
Tuti lesz akaraterőd, meg le is dobod azt a pár kilót. Nekem sajna 20 fölött kell fogynom, ugyhogy most elmegyek egy Miaomei kezelésre, de utánna a WW-vel folytatom:)
szép jo reggelt mindenkink! na ma megprobálom elkezdeni a harcot a kiloimmal.
nemtudom lesz -e kitartásom de megprobálom vége a nyafogásnak,ha másnak megy akkor én nem lehetek ilyentodika.szoritsatok.a reggeli wc -zés után megmérem magam(bár régi szar mérlegem van) és majd 1hét után ujbol ráállok.csak tudjak kitartani.
elismerésem aki kitart céljai mellett.most énis megprobálom.
Szia!
tudod mi kéne nekem, a Te kitartásod!!!!-DE AZ NAGYON JO LENNE!!! három éve nyáron sikerült lefogynom 62-63kg ra.o az nekem nagyon jo volt.sokáig tartottam is.bár sokan azt mondták hogy ez már csunya,és biztos beteg vagyok.éppen beteg nem voltam csak már a kaja sem kellett,elvoltam 3-4-db almán egész nap.nem vagyok telhetettlen megelégednék most 68 kg mal is.
na mindjárt jövök a picilány fürdik ..
Szia!igazad van nem tul gáz a sujom,de volt már joval kevesebb is.30 leszek idén,168cm magas,és 73-75 kg között ingadozok.
a melom jelenled gyesen vagyok 18 honapos zsannával.márc 3-án megyek dolgozni.egy oviban vagyok szakácsnő.
További ajánlott fórumok:
- 0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá!
- 3 hós a babám. Tudom, hogy csak 4 hós kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást, de mégis mikor? És mivel?
- Nem tudom hogy is fogjak hozzá....
- Hogyan tudom kiírtani a darázsfészket? Kecskedarazsak költöztek hozzánk:-(
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Társadalomismeret a választott tantárgyam. A mediációt választottam mint projekt munkát, de nem tudom hol találok hozzá anyagot?